רעיון למשחק

tivol man

New member
רעיון למשחק../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif

כל אחד יגיד את שם המקום שהוא הכי אוהב ללכת אליו מקום מרגיע.. שהוא גילה ושהלהיב אותו, הפינה הסודית, השדה הנטוש, או אם תרצו-מושב החלומות...

שיריה

New member
אוטובוס!

מבטיחה לכם! אוטובוס זה המקום שאני בורחת אליו כשאני צריכה להרגע ! רצוי קו של אגד בין עירוני כמובן. יש לי אפילו מושב קבוע שם !

kokula79

New member
צד ימין אחרי הדלת האחורית,

יש מקום לשים את הרגליים, חצי ישיבה חצי שכיבה....אח, הימים של האוטובוס..לבהות באנשים, לא לחשוב על כלום...להיות ולא להיות...תענוג

Midnight Lady

New member
מקום קצת מוזר הייתי אומרת

החלון במרפסת, המקום היחיד שיכול להרגיע אותי באמת.... כתבתי על זה יום אחד, לפני שנתיים בערך כשההורים שלי רבו.... כל פעם שאני עצובה אני מסתכלת בחלון. אני לא יודעת למה, אבל זה מאוד מרגיע אותי. זה מספק לי מין בריחה מן המציאות העגומה שלי. הכל נעלם ורק הנוף הידוע עוד שם. כל הכאב והצעקות כבר נעלמו, רק הנוף המרגיע העצוב, המשמח עוד שם. אנשים עוברים ובתים מתחלפים, אבל הנוף עוד שם. אני עוד שם. בוכה ושמחה וחושבת ומקווה שהתקווה כבר תגיע. אבל הכאב לא רוצה לעזוב. הוא שואב את הנשמה ודוחף אל השחור שבלב. פנס שמאיר, מוביל את הדרך אל האושר, אבל הדרך ארוכה. המילים חוסמות והמעשים בונים חומה, מי יודע אם אי פעם אגיע לשם העזרה שהיתה צריכה להגיע, נאבדה בדרך. הדפים עפים מהחלון ונרטבים בשלוליות. הגשם שוטף את הכל, מטהר את כולם ואני עוד שם. פעם מזילה דמעה ופעם משחררת חיוך, עוד עמוד נתלש מהמחברת, מקופל וזרוק על הרצפה. מתחילים דף חדש. אבל שום מחק לא ימחק את הכתוב על ידי הגורל. ולא תמיד האהבה מנצחת, ולפעמים הנוף משתנה. נעלם. ורק אני עוד שם.

tivol man

New member
לך..הגברת של הלילה

תפתחי את החלון ותדמייני ששם הים נמצא..תזרקי את כל הדפים כי רק בהם הכאב נמצא הכאב חרוט על דפים שקיבלת ממישהו שבא לביקור אצלך ואת הביקור הזה אפשר להפסיק ע"י שבירת הקרח, בכך שתסתכלי בים או שתציעי לו קפה ועוגיות הגורל מנסה לאמר לך דבר מה: אולי זו את שצריכה להוכיח לגורל את עצמו, שכתובים לך דברים רמים, אבל הם תלויים במעשה עצמו. אולי הגורל הוא כמו שפת-תכנות: אחרי שתעשי משהו, תקבלי את מה שרצית. לילה טוב, תחיו באושר

Midnight Lady

New member
תודה ../images/Emo140.gif

את המשהו הזה כתבתי פעם כשהיה ממש רע היום כבר יותר טוב אני והחלון כבר כמעט זרים לפעמים אני קופצת לביקור קצר בד"כ אני רק משקיפה מרחוק מחפשת את אותה קרן אור שנתנה לי פעם תקווה את אותו עץ שהזכיר לי שמחר יום חדש את אותו נוף ידוע שמזמן השתנה אבל בלבי הוא זהה יהיה טוב, זה בטוח השאלה רק מתי....

ה מוזה

New member
טיבול ..עכשיו שמתי לב

בהיתי לי בחתימה שלך שנית את הסוף..
והמקום האהוב שלי שבו אני מוצאת שקט הוא בין גלי הים במים ..

tivol man

New member
אגב, מוזית

צירפתי קובץ קטן זהו הציטוט שיש לי בחתימה אבל מאחורי זה מסתתר סיפור קצר חבר של נתן זהבי, שבנו נהרג בפיגוע ליד צומת בעפולה (אם אני לא טועה) נמצא כשעט שהתפוצץ מהפיגוע, מלא דף טיוטה של הכתיבה הזאתי בכתב ידו, ציטוט של סופר ישראלי חשוב, אך מפאת רצונו שלא להתפרסם....

tivol man

New member
הייתי היום בהרצליה

וכל הדרך מכביש החוף הלכתי אל המרינה ואפילו הזיעה שלי לא הלחיצה אותי כמו שרמזור אחד באלנבי מלחיץ אותי.... הרצליה זה מקום אחד נחמד לגור בו שבו כולם מחייכים סליחה לכם שעברתי אצלכם באדום, אני רגיל, ככה אני, גדלתי בעיר שמלמדת אותך ככה... אפילו האיזור תעשייה שלכם רדום! ההמלצה שלי למי שירצה לגור במושב אבל ליד מרכז ת"א, זה הרצליה..זהו! ויש שם שדות פתוחים באמת, בלי קווי חשמל, עם ים, בלי טרקטורים! לבד..

../images/Emo42.gif בוקר טוב....

אני רואה שהגעתי באיחור משהו אבל בכל זאת אני ממשיכה לשרשר ...
אממממ... המקום שאני הכי אוהבת להיות בו .. זה צוק גבוה מעל הים , המקום הכי נידח באזור מגורי שאני חושבת שהוא רק שלי ... ( אני לא רואה שם אף אחד אחר -אף פעם) רק מלהסתכל על הגלים ועל השקיעה/זריחה עושה לי הכי טוב שבעולם ...

../images/Emo6.gif

חחחחחח... זריחה - התכוונתי לאור שמתחיל להפציע בבוקר ... אל תוך הים ... נו , ומי אמר שאני צריכה להיות ערנית בשעה הזו של הבוקר ?

tivol man

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif? ../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

תהיי ערנית ותהני, רק מתי שבא לך, רק תזכרי ללבוש משקפי שמש
או כובע
אבל לא ל
כי הים מ
בנו כמו שאנו בו..

יש מקום מסויים כזה

אבל אם אגיד אותו זה יהיה קצת כמו פרסומת אז אני לא יודעת אם זה לגיטימי. אבל חוץ מהמקום הזה אני אוהבת את פארק הירקון ואת חוף הים.

ענבר1

New member
המקום שלי הוא קצת שונה...

המקום האהוב עלי שאני אוהבת להיות זה בלב אנשים שאני אוהבת...

למעלה