רעיון למשחק חדש

רעיון למשחק חדש../images/Emo13.gif

אני אשים פה 30 שניות כל פעם משיר אחר שג'ניפר סימפלה לאחד השירים שלה, בהתחלה אני אשים דברים ממש קלים שאתם ישר תדעו לזהות ואחר כך זה יהיה ממש קשה, מה דעתכם?

סימפול זה שלוקחים קטע

קטן משיר ובונים על זה שיר חדש... את תביני כבר לבד חחח קשה להסביר במילים... למשל "לונלי" של אקון מסמפל את מיסטר לונלי...

אם אני אתן דוגמא זה

יוריד לי שיר מהמשחק... אהםםם, איך אני אסביר... אתם כבר תראו לבד

NoWords

New member
סימפול זה

שיר שעשו לו קאבר אבל שינו אותו, את הגירסא המקורית, שהוסיפו עליו דברים כדי שיווצר שיר חדש. נגיד איתי נתן דוגמא טובה- "לונלי" של אקון מתבסס על שיר ישן אבל אקון שינה את הקצב שלו ורק בפזמון אני חושבת נשמר הלחן המקורי. [במקרה ואת מכירה את השיר הזה בכלל
]

הסברת יפה...

רק שלא חייבים לקחת את כל השיר, אפשר לקחת רק את המנגינה, או אפילו רק מעברון קטן ולעשות אותו ללופ למשך כל השיר כמו "גט רייט".

חח לא...

Jenny from the block i'm real remix וכל השאר הם שירים שמסמפלים שירים אחרים, אני אתן לכם את השיר המקורי ואתם תגידו לאיזה שיר ג'ניפר סימפלה אותו.

נ"ש

גט רייט נשמע כל כך טוב במועדון
, תמיד שאני הולך אין פעם שמחמיצים אותו, ועוד היום שמו אותו פעמייים, פעם אחת הגרסא הרגילה עם פאבולוס ופעם אחת כזה רמיקס עם שילוב של "ONE THING". אתם צריכים לראות איך כל פעם ששמים אותו אנשים מתעוררים

חדש123

New member
נ"ש-הראין אצל לטרמן להורדה באתר

אתם יכולים כבר להוריד את הראיון של ג'ניפר לופז אצל דיויד לטרמן פה שווה להוריד זה נראה ראיון של כ 13 דקות!

Lopezit

New member
איזה רעיון ענקקקקקקקקק חחח

כמו תמיד הראיונות אצלו הכי טובים וג'ניפר הזאת קרועההההההההה היא הצחיקה אותי יותר ממנו

NoWords

New member
אמאלה!

למה היא נראתה כל כך מפחיד בטודיי שואו?
בהתחלה חשבתי שזה ראיון שמצאו מאיזו שנה נידחת של ג'ניפר ועכשיו אני רואה שזה ממש חדש. בעעעע אחד גדול. http://www.jlo.net/images/today2.jpg

NoWords

New member
חח ובראיון הזה

המראיין אומר חוצפה
מעניין אם היא הבינה

חדש123

New member
וואי היא הרגה אותי מצחוק!!!../images/Emo91.gif

איזה רעיון מצחיק ,הרגה אותי מצחוק עם הקטע של חבר שלה ואמא שלה! מומלץ להוריד

NoWords

New member
חח עכשיו ראיתי את כל הראיון

איזה מותק היא! והיא ממש מזכירה לי מישהי בדיבור שלה. אה כן אני יודעת מי, אבל אתם לא מכירים אותה, גם מישהי שהתארחה אצל לטרמן
ממש אותו דיבור!!! בקיצור, היא צריכה להתארח אצל לטרמן כל שבוע
זה הראיונות הכי טובים והיא נראית גם מעולה תמיד!
הסיפור היה מצחיק רק בגלל המשפט שהיא אמרה לו באמצע
וכל הדיאלוג שלהם על הסט של הסרט ענק!
חחח יואווו. "No no, no no.. no"
מעופפת זאתי. "I didn't have the same spiritual experience you're having" זה היה קורע!!!
והקטע עם החזיות והתחתונים הרג אותי!
חחח. "I see them flying"
"They're not on the bus, with us"

Lopezit

New member
חחחח כמה פרצופים צוחקים

בהודעה אחת ושכחת את המשפט הכי מצחיק: "do you ever in the middle of some of your story just feel like the story isn't gonna work?!?!?!" זה היה ענקקקק

למעלה