רעיון לטרניגים

7נתי7

New member
רעיון לטרניגים

בחיפושי אחרי הטרניג האולטימטיבי, קניתי לבעלי טרניגים בפוקס,ופתאום הבליחה לי הארה. ישר קניתי לי שם גם. המ ידות של הגברים הרבה יותר שפויות. והמחירים היום מצחיקים, 2 פריטים ב100 ש"ח. אין אומנם תמיד סטים אבל רק בשביל לקנות קפוצון מידה small היה שווה. עכשיו גם הבנתי איך חברתי המאד מאד גדולה ממני קונה מידות xl כשאני לא נכנסת בהם........שכחה רק להגיד שזה מידות גברים ונתנה לי להרגיש מוזר וענקית......

DREAM111

New member
נתי אני לא יודעת לגבי פוקס

אבל כן יכולה לומר לך שרציתי טרנינג טוב אז קניתי של גברים שאין הבדל בניהם פרט לכך שהמידה היא מאוד גדולה וזה הכייף למרות שמתברר שברגליים זה גדול מידי. בכל אופן באמת שרוצים משהו צריך פשוט לבדוק אצל הגברים יש המון דברים שהם לגברים אבל נשים יכולות להנות מהם באותה מידה.

michalsharon11

New member
חנויות דלתא

בחיפושי הנישנים אחר הטרנינג האולטמטיבי מזה שנתיים לפחות, ניסיתי שוב את דלתא, סתם ולא להאמין, הם מוכרים מכנסיים לא שלהם אלא תחת השם YELLOWמקסימים, פשוט מונחים משהו, בעלי אמר לי שרזיתי ואם אני מוכנה לצאת איתם מהבית זה אומר הכל. המכנס עולה 60 ש"ח

sigalit33

New member
צודקת!

איפשהו פה למטה, באחד השירשורים כתבתי המלצות למחלקות גברים שגם אנחנו יכולות למצוא שם דברים. אני לא יודעת איך מקפיצים הודעות או מקשרים וכאלה, אז פשוט אחזור על ההמלצות: 1. מחסני ביגוד באזה"ת כפ"ס - חליפות פוטר ואפשר גם פריטים בנפרד (מכנסיים/חולצה) מחלקת הגברים מגיעה עד למידות מאד מאד נדיבות - גם לבעלים/חברים גדולים כדי לדעת. 2. מחלקת הגברים של H&O - מצאתי שם גם סוודרים וגם טרינינגים שעשויים להתאים גם לנשים. והמחירים בשני המקומות די סבירים, במחסני ביגוד יש גם מחירים מצחיקים על חלק מהפריטים. אני קניתי שם מכנס פוטר עבה ומחמם ב30ש"ח. המשך קניות נעימות לכולן!

ברונסה

New member
../images/Emo99.gif

עזבו אותכם טרנינגים, ראיתם עונה חדשה, אביבית של קסטרו !!!!!

7נתי7

New member
הייתי בקסטרו בשבוע שעבר, לא נראו

מידות גדולות ואני מדברת על מידה 44,46 בגקט גינס. היה עד 44 והוא44 קטן מכנסיים לא העזתי לבקש בכלל. יש כמה פריטים נחמדים בקולקציה החדשה שלהם אבל כנראה לא בשבילי.

למעלה