רעיון לטופיק חמוד....

natalyrst

New member
רעיון לטופיק חמוד....

אני מקווה שלא תחשבו שזה מפגר או משהו, אבל לדעתי זה ממש נחמד. אז ככה, מה דעתכם על: עיתון לפורום אוקיי, מה הכוונה
דבר ראשון נבדוק מי מעוניין, ואם יש מספיק ותיקים שמעוניינים ומוכנים לקחת חלק בפעלה של זה, נריץ את זה... לכל אחד שירצה להיות חלק בזה, ינתן תפקיד. אחד יהיה אחראי על כתבות על ג´יימס מישהו אחר על קייטי וכו´. זו תהיה אחריות של כל אחת ואחת. לרשום חדשות עליהם, להעלות תמונות נדירות, רכילות, חידונים, וכל מה שעולה לדעתו. חוץ מחלקות הכוכבים לכל משתתף, לכל ותיק פורום יהיה עוד תפקיד. אחד יהיה אחראי על פינת שטויות שזה כולל: טריוויות, חידונים, תשבצים, תמונות מעוותות ועוד. מישהו אחר יהיה אחראי על עריכת כתבות שמישהו אחר יביא... ותעזרו לי למצוא עוד תפקידים. בכל אופן, אני מזה מקווה שתאהבו ואם לא אז לי תמחקי את ההודעה ותשכחו שאי פעם הצעתי כזה דבר.
כל מי שמעוניין שילחץ
. עד יום שני

פיית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif ואני רוצה לכתוב על קייטי

בבקשה בבקשה בבקשה

Dawson girl

New member
רעיון מעולה!

וואו, נתלי, יש לך רעיונות ממש טובים! טוב, אני גם רוצה להשתתף בזה. לא ממש אכפת לי על מה לכתוב, אני מוכנה לכתוב על כל דבר כמעט. תעדכנו אותי... ביייי נמש

natalyrst

New member
אוקיי... אז ככה

אז פיית רוצה לכתוב על קייטי. מבחינתי אין בעיה. אני רק מקווה שאין כאן עוד מישהו שמממש רוצה לכתוב עליה. נמש, את רוצה לכתוב על ג´יימס
כי אני יודעת שאת אוהבת אותו... נחלק לכל אחד תפקיד ואיש לכתוב עליו (איש=שחקן) ואז נחשוב על שם לעיתון... חח זה יהיה כיף
תודיעו לי מה אתן חושבות

Dawson girl

New member
אממממ....

לא יודעת. אני חושבת שלא צריך לחלק מראש את הסדר- אלא לתת לכל אחד אפשרות לכתוב על משהו שמעניין אותו, לדוגמא עיתון אחד אני אכתוב על ג´יימס ואחר כך על קייטי, פעם אחרת אני אעשה שעשועון וכו´.... מבינה אותי? ככה אפשר לתת לאנשים לכתוב על כמה דברים, לא רק על אחד מהם. זה עדיף לדעתי... על מה את רוצה לכתוב? נמש

LillipooT

New member
פשש.. ../images/Emo60.gif

אנשים.. אני ממש גאה בכם..
כל הכבוד לכל מי שבאמת חושב על רעיון ובכלל כותב בפורום..
ונתלי.. באמת אחלה רעיון
ממש מעולה אפילו
אבל יש לי כמה שאלות:
מה עושים כשמסיימים עיתון שלם
איפה נשים אותו
הכוונה במאמרים
כל כמה זמן נוציא עיתון..
יש בו גם עמוד של ספוילרים ..
ושוב.. קבלי |צל"ש| ענקי

natalyrst

New member
אוקיי....

אממ, אני חושבת שנעבוד על עיתון כזה חודש... ויהיה תאריך קבוע שבו נוציא אותו, נגיד ה-1 לחודש או משהו כזה. מה דעתכם
לגביי איפה נשים אותו, אולי תפתחי פינה חדשה שתהיה מיועדת לו
וזה יכול לכלול גם ספויילרים... אז כל אחד צריך להגיד על מה הוא רוצה לכתוב לגיליון הראשון... ונמש אין בעיה, לא חייב להיות לכל אחד תפקיד קבוע... אבל תגידי על מה את רוצה לרשום בפעם ה-1

LillipooT

New member
... ../images/Emo60.gif

ממ את חושבת שנספיק בחודש? זה נראה לי מלא עבודה.. למרות שאם כולנו נשתף פעולה אני מאמינה שלא תהייה בעייה..
מה הכוונה לפתוח פינה מיוחדת
במאמרים את מתכוונת

natalyrst

New member
ביחד נצליח ../images/Emo13.gif

אם באמת יוחלט להוציא אותו פעם בחודש בתאריך ה-1 לחודש, אז כמובן שנוציא את זה לא בראשון לשנת 2003 (למרות שזה יכול להיות ממש נחמד) אלא ל1.2.03 אבל שוב, אני מחכה שעוד אנשים יגיבו כמו טל, סטייסי, הדס, דייזי וכו´. לגביי הפינה המיוחדת, עקרונית-כן. במאמרים. את לא יכולה לפתוח עוד פינה ממש כמו שיש גלריות, קישורים וכו, שתהיה מיועדת לעיתון נכון
זה כבר קשור לתפוז... את הכתבות, עריכה וכל השאר נעלה בפורום, אבל את התוצאה הסופית=העיתון נעלה בפינה מיוחדת...
מה דעתך

ShaDoW GiRl

New member
אמממ נראה לי../images/Emo98.gif

אני מזה אבל מזה רוצה לכתוב בפעם הראשונה איזה סיפורון קטן, רק אם אפשר, כלומר, כמו פנאפיק, זה יהיה כיף! אמממ , בכל עיתון יש עורך! נראה לי שנתלי היא עורכת עיתון זה?... בתאחל´ס זה אפשרי??...
נ.ב
מאמצת אייקון :
או
, מה עדיף??...

natalyrst

New member
אוקיי סטייס

חוץ מעורכים יש עוד תפקידים שנחשוב עליהם ביחד. אין בעיה שתירשמי סיפורון קטן...
אבל צריך ללחשוב על עוד דברים

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo124.gif אוקיי *משו לא קצת לא קשור*

אחרי חיפושים מעריכים ומעייפים שלי אייקון, יש לי זוכים: לא יכולתי לבחור בן
ל
אז החלטתי לבחור בשניהם!! לא שזה מעניין אותכם, חחח נבר מיינד...

../images/Emo45.gifרעיון מעולה!../images/Emo105.gif

ואוו נתלי! כל הכבוד! אחלה רעיון!
מממ... אני יכולה לכתוב על ג´וש?
עקרונית אין לי בעיה לכתוב על כל דבר... זה ממש מאאגניב!!! אה... וסטייסי... תתחדשי!
(על האייקונים כמובן...)

natalyrst

New member
תקנו אותי עם אני טועה

עד כאן התחלקנו ל: טל כותבת על ג´וש נמש כותבת על ג´יימס פיית כותבת על קייטי לי מה איתך
אם לאף אחד אין התנגדות אני רוצה לכתוב על קר... תתחילו לחשוב על פינות , מדורים ותפקידים לכל אחד

פיית

New member
גם לי אין בעיה

כי אני יודעת שהדס אוהבת גם את קייטי מאוד וגם "קייטי הולמס" (מן הסתם הניק ניים) גם אוהבת את קייטי וגם טל (אני חושבת) אז אפשר לחלק כל פינה בעיתון כל אחת תעשה משהו אחר כל חודש מה אתם חושבים טוב (
) ולא טוב(
)...

natalyrst

New member
אוקיי אז קדימה לעבודה

תתחילו להציא שם לעיתון... משהו מקורי... עד שלא כולם יגיבו, יום שני תאריך אחרון, עוד לא נתחיל לכתוב ממש... רק לחשוב על זה

למעלה