רעיון לדיון...,עבודה לנוער?

AeroSlash

New member
אנה..

אמרת הכל, קבלי ח"ח

../images/Emo122.gifחחח.. תודה אלה מותק שלי!!

לפי דעתך, זה יהיה חוצפה אם אני אפתח שרשור על " סטאנד אפ ישראלי, והתייחסותו לרוסים", בתור אחת שלא נוהגת להתמיד פה???

AeroSlash

New member
שו חוצפה..

פתחי דיונים על ימין, שמאל, מטה ומעלה.. מילא שומם פה לאחרונה :((

Dynamo1929

New member
שו האד'ה "חוצפה"?

נושא מאד מעניין, אני אישית אשמח אם דיון אודותיו יפריח את השממה (היחסית) בפורום.. :)

הייש! תודה על הח"ח והבקיאות בערבית.

אני רק אסיים עבודה קטנה באזרחות, ובאמת אני רוצה לפתוח דיון בנושא! מה שלומכם שם?? אלה?? ולן???

AeroSlash

New member
ספוסיבו על ההתעניינות..

העניינים צולעים למדי.. ציפיתי להפריח את האיכסה בי ע"י כמות נדיבה של אלכוהול ובפעם המליון הוכחתי לעצמי מה שאני דואגת לומר כל פעם מחדש, האלכוהול לא שווה ב
, לא עוזר לכלום :((.

אני בהחלט מזדהה!!!

כמו כל דבר בחיים, היף מגיעה באריזות של ספונטניות ורגיעה נפשית... איך את מרגישה?? ההאנג אובר השתלט לך על שעות השינה << כלומר ישנת 4 שעות>>?? השתלט על יכולת הרצון שלך והפכת לגוש סוייבטי ועצלן??..חחחח

AeroSlash

New member
חחחחח אנה...

ההאנג אובר לא היה ולא נברא.. על אף שטחנתי כל נוזל שיש בו % אלכוהול מסויים אתמול... ישנתי 10 ואני מרגישה שהשלמתי את שעות השינה של השנה האחרונה... לישון 4 שעות = מותרות בשבילי [באשמת המחוייבות למוסד החינוכי
].. יכולת רצון? תזכירי לי מה זה
? אין לי כבר כל רצון/דעה/רעיון אישי, הבית ספר משתלט לי אט אט על החיים
. מה שלומך את? אני מבינה שהסחר בפרות צלויות עדיין מהווה חלק בלתי נפרד מחיי ההתנחלות באריאל :)).

חחחחח..../images/Emo6.gif

אז אתה צריכה לפרוץ בריקודי עם, בחוצות חדרה, ולהתפלל שיש לך קיבולת אלכוהול שכזאת!! אהה!! ואל תשכחי לצלם את זה בוידאו, למען הבידור ו"הפרחת השממה הפורמית" << הזכויות שמורות לולן>> חחחח.. אני מבינה אותך, ואיך את מסתדרת?? כמה קיבלת במבחן התנ"ך ההוא?? קראתי איפשהו בפורום שהיית נתונה במצב של חרישה מאסיבית לקראתו?? חח.. ת'אמת לא עבדתי כבר חודש וטוב שכך! פשוט יש את כל העניין הזה של "בגרויות חורף".. אחרי ה-27 << בגרות במתמטיקה>> ראיני כישות ריבונית וחופשייה כמו התחתונים של אמא שלי, שעפו מהבחל כביסה ובאמת רצתי כדי לתפוס אותם!..חחח

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אנה..

כולם כל כך עצלנים בחדרה שאף אחד לא ירים את איזור האחוריים הכבד [מאוד] שלו כדי לבוא לראות אותי פוצחת בריקודי עם/בטן/בלט/שירת אופרה [למרות שבאפשרות האחרונה כן יטרחו לזרוק עגבניות בתקווה לפגוע באיזור הפה ולסתום את מקור הרעש]. המבחן בתנ"ך הלך ממש אבל ממש טוב
. רק חבל רק שאחרי שהייתי נתונה במצב של חירשה מאסיבית הייתי נתונה במצב של עייפות אגרסיבית [ניסיתי למצוא חרוז אחר, לא יצא לי] ולמרות שניסיתי בכל כוחי להרים את עצמי לשיעור כימיה משלוש שמתחיל בשעת 0, לא הצלחתי. וכך הוספתי למספר ההברזות [ההולך וגדל] שלי עוד 3.. נראה לי הציון שלי בכימיה יצנח פלאים בסוף המחצית :\. בהצלחה במתמטיקה.. שאלון 6? איכסה פיכסה של שאלון.. אבל תודות לבגרות הזו בטח יהיה לי יום חופש ב-27 ומי אני שאסרב לו? תנחומי לתחתונים של מאמא, אגב
.

מי פאיין!

אתמול בהחלט היה שינוי תרבות, לעומת ההתנחלות המצחינה הזאת!.. ו-2 רדבול-וודקה עשו את עבודתם << בייחוד שבגלל מוכרים דפוקים, שילמתי רק על אחד, ומכאן נובע שבחיים לא נהנתי מוודקה רדבול כל כך!!>> אבל, העצלנות שיבתה אותי לכיסא הסגול הזה של המחשב, ואני באורך פלא לא מצליחה לקום.. * מבחן בספרות * 5 בגרויות להגשה באזרחות.. * מגן במתמטיקה.. האאאא!!! וקבלתי 95 במגן באזרחות!!!! כל כך הרבה זיוני שכל, מרוב התפלספות המצאתי מילה חדשה- "ריבונוזציה"- הפיכה לריבונות..WTF??

Dynamo1929

New member
חחחחחחח כל הכבוד..

לי יש מחר מבחן ענק בספרות מורחב על החומר של כל כיתה י' וי"א, שבאותה עת לא למדתי את המקצוע בכלל.. :\ הבוקר כבר כיסיתי כמעט את כל החומר של י'.. :\ נראה לי שאעבור בקטנה על י"א ואסתפק בעובר מסכן (ב"ה) וזהו.. :)

JORGEN

New member
וואו!,מגילת העצמאות...

חחח..,אני עובד בסניף אורות-קיסריה(אור עקיבא)...מעניין איך הלחץ אצלכם בשהוואה לשלנו...בכל מקרה...מאז שאני עובד בכלל בעבודות כל מני אני חושב על כסף במונחים של "חצי שעה של קידוח ברזלים" ,"חצי שעה של צביעת מזרונים מתנפחים" ,חצי שעה של הכנת המבורגרים לאנשים שמנים.חחחח...בהחלט המושג כסף נהייה שונה... בכל מקרה,התחלתי לראשונה לעבוד בגיל 15 בחופש הגדול,אבא שלי לקח אותי למפעל שלו לעבוד במשרה מלאה,ראיתי את הסבל שהולך שם,אנשים בני 50 ,60.שלא הצליחו להתקדם בארץ,ללא שפה,עובדים בשכר נמוך תמורת עבודה שחוזרים הבייתה כולם שחורים וחרשים מרוב השמן מכונות המסריח(מפעל לייצור מערכות העברת מים).אחרי חודש וחצי התפטרתי בעצמי,לא יכלתי יותר לעבוד שם מבחינה נפשית,זה שיגע אותי,אבל זה לפחות לימד אותי לקח אחד,כל עוד אין לך השכלה אתה לא שווה כלום!,המנהלים יזלזלו בך,העובדים האחרים יסתכלו עליך כאילו נפלת מהשמיים ויטילו עלייך את המשימות הכי קשות. השכלה זה הכיוון והעתיד,בזה אני שמח שאבא שלי נתן לי אפשרות ללמוד עד כמה אני צריך ללמוד..

AeroSlash

New member
בוא אני אתן לך מושג כללי..

[רק כי אני יודעת בדיוק מה זה אור-עקביא בהשוואה לת"א] קח הלחץ באור-עקביא והסביבה יחד תכפיל אותו ב-30 ויש מצב שתצליח להתקרב לכמות המבקרים בעזריאלי ביום טוב..

JORGEN

New member
בסדר...אבל...

אני מניח שבעזראלי יש טיפה יותר עובדים ... קורה שיש איזה אוטובוס מלא אמריקאים שבא להם לטייל בקיסריה.והם מתנפלים על הסניף בהמוניהם כשאני היחיד במטבח...
זה סרט רע...

חחחח.. אבל בנתב"ג!

מה שהולך שם, זה טירוף!!! תארו לכם שמורידים טיסת אל-על מספר 4907 רומא- ת"א באמצע ההמראה, ואל-על על חשבונה מזמינה את כל ה250 נוסעים, לארוחת מאק' רויאל..

אני בהחלט מבינה אותך..

בחגים, ובחופש הגדול בין 11:00-17:00 יש לחץ מטורף, בלאגן אטומי, שלא היה מבייש אף צונמי..<< הומור שחור, היום שאחרי מופע סטאנד אפ משובח!> אם אי פעם יצא לך להיות בעזריאלי, הסניף ממש פיצפון.. בחנוכה, זה היה נורא כל כך!!!! 15 קופאים, צ'יפסר, מכין שתייה, 5 טבחים 3 מנהלים מנקה מגשים ו2 סופר ואיזרים שכולם מתרוצצים ב5 מטר רבועים, לשרת ב-5 ה*חתים* את הלקוח הישראלי.. לא נתנו לבטל משמרות, כי לא היו הרבה עובדים להחליף, היה ממש סיוט.. אבל חוצמיזה, די נחמד לעבוד שם! עשו לנו יום כיף, בטיילת בת"א, כולם די מגובשים, השתכרנו כל כך שיחקנו אמת או חובה עם המנהלים, עשיתי לעצמי המון פאדיחות..חחחח.. איך אצלכם??? ושולחים אותכם לסניפי אחרים?? ובקשר לכסף!! אני בהחלט מבינה אותך.. אתמול הייתי במופע סטאנד אפ שעלה 60 ש"ח, בזמן שכולם משוחחים בגילופין על הבדיחות, והירידות אני " אהמ.. 60 ש"ח זה בערך 3 שעות עמידה על הרגליים, 67 גלידות שקל תשעים, 27 ארוחות רויאל עם גבנצ, בממוצע לקוח מעצבן אחד כל 10 דקות.. האם זה היה שווה 4 שעות של בדיחות מטורפות על ס*ס ומתנחלים??"...חחח.. משרה מלאה בגיל 15?? וואו זה באמת קשה מאוד! איך הצלחת לשרוד כל כך הרבה זמן?? חסכת למשהו מסוים??? כןן, אמא שלי הייתה מהנדסת במפעל לייצור גומי של מסכות אב"כ, וליבה נקרע מאנשים כאלו.. בזמנו היה שרשור על " תרבות הפרוטקציות", וכמה שקשה להתקדם במדינת ישראל.. אולי מרינה זוכרת מתי זה, אם זה מעניין אותך תנבור אי שם במעמקי הארכיון..

JORGEN

New member
תראי..הסניף שלנו דיי מגובש...

למעשה...יצא ככה שכל החברים שלי עובדים בסניף... 4 חברים מהכיתה שלי לשעבר עובדים איתי בסניף..ככה שדיי נחמד..בד"כ לא שולחים לסניפים אחרים...ככה מדי פעם יש לי חבר ששולחים אותי לסניף בחדרה להדריך עובדים חודשים הבחור דופק 12 משמרות בשבוע ועובד כ90 ש"ש.הוא אשכרה יושן בסניף... אבל תחלופה של מנהלי משמרת היא כמו גרביים,בערך כל שבועיים מישהו מתחלף.. בגיל 15 היה נורא נורא קשה לעבוד במפעל ממש עם ציוד כבד וזה היו דברים שמעולם לא ראיתי בחיים שלי,אף פעם לא ידעתי או ראיתי מה שאבא שלי עוסק בו(ריתוך צנרת),עד שמצאתי את עצמי מרתך בעצמי... בכל מקרה הייתי צריך ת'עבודה..כבר בגיל 15 חשבתי על הרישיון..:) בסופו של דבר עקב הכשלונות המרובים שלי בטסטים הכסף לא הספיק ונעלצתי לקבל תוספת מההורים(עברתי טסט רביעי..)

למעלה