אני בהחלט מבינה אותך..
בחגים, ובחופש הגדול בין 11:00-17:00 יש לחץ מטורף, בלאגן אטומי, שלא היה מבייש אף צונמי..<< הומור שחור, היום שאחרי מופע סטאנד אפ משובח!> אם אי פעם יצא לך להיות בעזריאלי, הסניף ממש פיצפון.. בחנוכה, זה היה נורא כל כך!!!! 15 קופאים, צ'יפסר, מכין שתייה, 5 טבחים 3 מנהלים מנקה מגשים ו2 סופר ואיזרים שכולם מתרוצצים ב5 מטר רבועים, לשרת ב-5 ה*חתים* את הלקוח הישראלי.. לא נתנו לבטל משמרות, כי לא היו הרבה עובדים להחליף, היה ממש סיוט.. אבל חוצמיזה, די נחמד לעבוד שם! עשו לנו יום כיף, בטיילת בת"א, כולם די מגובשים, השתכרנו כל כך שיחקנו אמת או חובה עם המנהלים, עשיתי לעצמי המון פאדיחות..חחחח.. איך אצלכם??? ושולחים אותכם לסניפי אחרים?? ובקשר לכסף!! אני בהחלט מבינה אותך.. אתמול הייתי במופע סטאנד אפ שעלה 60 ש"ח, בזמן שכולם משוחחים בגילופין על הבדיחות, והירידות אני " אהמ.. 60 ש"ח זה בערך 3 שעות עמידה על הרגליים, 67 גלידות שקל תשעים, 27 ארוחות רויאל עם גבנצ, בממוצע לקוח מעצבן אחד כל 10 דקות.. האם זה היה שווה 4 שעות של בדיחות מטורפות על ס*ס ומתנחלים??"...חחח.. משרה מלאה בגיל 15?? וואו זה באמת קשה מאוד! איך הצלחת לשרוד כל כך הרבה זמן?? חסכת למשהו מסוים??? כןן, אמא שלי הייתה מהנדסת במפעל לייצור גומי של מסכות אב"כ, וליבה נקרע מאנשים כאלו.. בזמנו היה שרשור על " תרבות הפרוטקציות", וכמה שקשה להתקדם במדינת ישראל.. אולי מרינה זוכרת מתי זה, אם זה מעניין אותך תנבור אי שם במעמקי הארכיון..