רעיון!כנסו..

רעיון!כנסו..

בגלל שכמעט כולם לא יכולים לבוא למפגש פורום מחר אז חשבתי מה לעשותת.. חשבתי וחשבתי חח אז עלה לי רעיון למה שלא נעשה את המפגש פורום באולפנים?ככה גם זה יהיה ביום אחר וכמעט בטוח שכולם יבואו כי גם כל הפורום יהיה שם וגם המנחים וכל הצוות של אקזיט יהיה שם.. מה דעתכם?אם זה יהיה באולפנים נראה לי שיבואו הרבה וזאת תהיה הזדמנות למי שלא היה שם גם להיות שם וגם להיפגש על חברי הפורום.. אז אתם איתי?

nat18

New member
אחלה רעיון

אני מסכימה אבל אני ממשמממש ממליצה לכם קודם לדבר עם ההפקה..... כי זה יכול להעשות מלא בעיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

nat18

New member
טוב... מה אני אגיד לך...

זה שיש כל הזמן כמה ילדים שיושבים למטה זה איכשוא פסדר... אבל תראי לעצמך פורום שלם... זה המון בלאגן... ויבואו מלא אנשים... מה איכפת לך דברי עם ההפקה....??? אני כמעט בטוחה שהם יסכימו.... כי זה מאורגן ולא אנשים שסתאם באים ויושבים למטה ... צריך להגיד להםש אנחנו רוצים לעשות מפגש פורום עם המנחים וחשבנו איפה זה יכול להיות ... יעני לא צריך להגיד להם שאנחנו נשב למט הולא נפריע צריך לבוא עליהם עם הרעיון.... ואם הם לא יסכימו אז תשבו למטה..... מנסיון****אני חושבת ששיחה עם ההפקה יכולה אפילו ממש להועיל לך... :)))

למה לדבר עם ההפקה אם יש לנו מנהלים

אפשר לפנות למנהלת הראשית כאן הדס היא יכולה לסדר משהו גם יוני יכול לתת יד בעיניין וגם מורן אפשר לדבר איתם ואם מתאים להם באולפנים עם הצוות והמנחים סבבה אני מסכים רק שצריך תאריך כי אני עדיין עם תפרים בראש

shanel13

New member
כנסו דחוףףףףף בבקשה!!!

רגע אבל מתי להיות באולפנים ובאיזה שעה ואיך אתם יודעים שהמנחים יהיו שמה וכל זה...

nat18

New member
וואיי אחלה רעיון....

אני בטוחה שהיא תסכים לעזור...

nat18

New member
סבבבה...

אני הולכת שניה אני חוזרת בלילה את תהיי פה... רגע יש לי את האייסיי שלך??? 214302946

איזה רעיון טוב היה לי..חח כנסו

בינתים אין לי פרטים צריך לשאול את הדס אם היא מוכנה לדבר עם ההפקה ולהגיד להם אני יודיע שיהיו

nat18

New member
אז ככה...

תקשיבו אממ בקשר לפגישה אז זה יהיה ממש אבל ממש מסובך לעשות את זה בתקופת לימודים כי כל אחד גר בעיר שונה/כיתה שונה.בחופש אי אפשר כי הם בפגרה (לא מצלמים).בקשר להדסוש הממוש תשלחו לה מסר אישי ואני אנסה לתפוס אותה באימייל. אממ אממ ...זהו בינתיים... :) נ.ב: מי שרוצה לקבוע דברים/להחליט שיודיע לי בפלא 0545908575 תבקשו את נטשה אם המזכירה (האנושית) עונה אז אני באותו זמן מאוד עסוקה...ולא בענייני בנות

למעלה