רעיון!כנסו..

אני לא חושבת שיהיה בעיה...

עם הבצפר..נעשה את זה אחרי הצהריים... בכל מקרה אין תאריך אחר אז אין ברירה... אני מבחינתי מוותרת על בצפר!

nat18

New member
למשוגעת על עפר....

מותק... תעשי לי פליזזז טובה תשלחי להדס אימייל ( נראה לי הוא מופיע בפרטים שלה) כי יש לי בעיה עם מסרים ואימיילים במחשב וגם את זה הוא בקושי כותב לי.... תתחברי אלי לאיי סיי ואני אגיד לך מה להגיד לה......:))

חבר'ה שאם תיהיה הסכמה מההפקה

ומהצוות של אקזיט והאולפנים תירשמו את הכתובת והעיר לפני זה כי יש כאלה כמוני שלא היו שם ולא יודעים איפה זה אז אל תישכחו את זה

nat18

New member
נא לא לדאוג...

ברגע שיהיו בידינו כל הפרטים אתם תדעו :) איך להגיע לאן מתי ...הכלללללל....... לא להיות בלחץ.... :)

אני לא חושבת שזה רעיון טוב אנשים

אנחנו עובדים קשה בימי צילום, זה מאד מפריע. ניסיתיפעם לארגן כזה דבר והם ביקשו שלא, תרדו מהרעיון הזה. מצטערת

nat18

New member
אתם רואים...

אמרתי לכם שכדי קודם לדבר עם ההפקה.... ואתם ראים הדס אמרה שאי אפשר ... לא נורא.... :)

איזה באסה..הדס אמרה שההפקה לא תסכים

חבל.........זה היה רעיון כל כך טוב

אוקע תקשיבו../images/Emo110.gif

הייתי היום בעזרי <כע ככה אני קוראת לזה..> ולא הייתי עם כל הפורום <אם הוא בכלל היה..> פגשתי את ביקי המותק ואני חושבת שראיתי גם את ירדן.. ואני חושבת שאם נעשה את זה באולפנים אז: - לא כולם יכולים להגיע לעזרי יותר קל להגיע - אפ'פם אבל אפ'פם לא כולם יוכלו להגיע - לא בטוח שנפגוש ת'מנחים - זה לא יהיה מפגש פורום כי כולם יהיו עסוקים במנחים! אז תחשבו שוב מה אתם רוצים לעשות..!

למעלה