רעיון כוח החזרה

imdark

New member
זה קשור

ונכון אתם לא חייבים להעמין לי לא אמרתי שאתם חייבים ובאמונה יום יומית אני מתקוון למשהו כמו להאמין למישהו שבתמורה למשהו יאשה משהו כמו שאמרתי להאמין לילד שיתקן את הציונים שלו אנחנו מדברים על אמונה באל או בקיום של משהו כמו מאגיה ושוכחים את משמעות האמונה אצמה יש את הנקודה הפשוטה שאי אפשר להיות לחלוטין בטוח במשהו ובגלל זה קיימת האמונה כדי למלות את החסר וישנו מצב שבו האמונה לפעמים יותר חזקה מהמציאות אבל אז נשאלת שאלה אחרת מהי המציאות העם היא מה שאתה רואה? או מרגיש? בשני הדברים הללו ניתן לשלוט ולשנות את מבינה לאיפה אני הולך? עמונה מגבילה מטבאה המשמעות של אמונה היא לבחור נקודה ולתמוך בה במצב של כאוס במצב שבו אתה לא בטוח אפשר להאמין (כמובן שבסופו של דבר בחיים אתה אף פעם לא בטוח בשום דבר) אבל מהצד השני בלי אמונה בני האדם מאולם לא היו מתפתחים למה שהם היום "כשתיגדל תבין" הוא רעיון פסיכולוגי שדוחף את כל בני האדם לחכות לזמן הזה אבל היום כבר אחד אחד לא "מבין" הרבה אנשים עובדים ואושים דברים בלי להבין הורסים את חייהם רק כדי לחכות לתשובה שאולי גם לא תגיע

Tatu4Taty

New member
אל תעשה מישמש.

אם יש לך מה להגיד, כדאי שתאמר אותו בהקשר המתאים. לא מעניין אותי מה הסיבות של האנשים שרצחו את הso called מכשפות בסיילם, לא מעניין אותי כמה אמונה יש בחיים שלי. יש דרכי בדיקה של דברים. נכון, אובייקטיבי לגמרי זה אף פעם לא יכול להיות. אבל גם מדע לא יכול להיות אובייקטיבי לגמרי, זה תמיד מתוך "הקופסה" ותורת הקוונטים מתמודדת עם הצרה הזו עכשיו. למרות זאת, מדע זה מדע וגם מאגיה בין אם תרצה או לא היא מדעית באופיה. אם אתה לא רואה אותה ככזאת, איבדת את משמעותה. המאגיה חוקרת את העולמות שמתחת להכרה היום-יומית. היא מאמתת דברים, משווה אותם ועושה את כל זה ללא עם אמונה. מקום האמונה במאגיה הוא במהלך הטקס/כישוף, אין מקום לספק במקרים כאלה. לאחר מכן, יש צורך במוח אנליטי גרידא.

גם נכון

תאמין שמשהו יקרה לך- ובסוף אתה תמשוך את זה לעצמך עם התת מודע. לא תאמין- אז יש הרבה סיכוי שכל זה זה סתם שטויות

אתה צודק, אבל בסופו של דבר

האנשים האלה משלמים על זה פה או בעולם הבא [אם אתה מאמין בזה]- הם לא מתחמקים בלי עונש- זו דעתי האישית

neophile

New member
Fnord

"יש לי שאלה לאלה מכם שמאמינים בכוח החזרה, שאם תפגע במישהו האנרגיה תחזור אלייך ותפגע בך" זאת הגדרה מאוד אגוצנטרית בתור מה אתה מגדיר את "ותפגע בך" ? מי זה ה"בך" הזה? איפה הוא נמצא? אם אתה מדבר על הגוף הפיסי שאתה ועל הפעילות ההורמונלית שבני אדם סנטימנטלים קוראים לה רגשות וכו' אומר שאתה מודע לעצמך ברמה מאוד שיטחית מודעות עצמית לא מסתפקת בביקורת עצמית , אלה היא תהליך של פיתוח מתמיד כשאתה מתמקד רק בהיבט המיכני של החיים המודעות העצמית שלך היא מכנית ומסתכמת באמירת "אני מודע לעצמי" לבחורות מסכנות כדי להשיג עליהן עליונות. כשאתה אומר "כל דבר הוא שליחת אנרגיה" זאת אמירה מאוד מכנית אתה שואל למה הסוחרי סמים לא נענשים...למה שהם יענשו? הם הרי קדושים... מענישים את כל הנשמות שחטאו בגילגולים קודמים ע"י כך שמעניקים להם חיים אומללים של תלות בסמים הברונים הם קדושים, כמו גם ראשי תעשיות הנשק וחלק גדול מהפוליטיקאים ואנשי הציבור הם אנשי אלוהים אמיתיים , מגינים עלינו מפני השטן הנורא...

ויניארד

New member
מה זאת התגובה המטומטמת הזאת?

רוב סוחרי הסמים, קודם כל, הם לא מכורים. מן הסתם אני מדבר על אלה שמספקים לדילרים שברחוב, האלה שהמשטרה רוצה לתפוס. אתה אומר מה זה לא מודעות עצמית, ושזו הגדרה מכנית וכל החרא הזה. אבל בתכלס אתה לא אומר מה זה כן. אז אולי תאיר את עיני, מה זה מודעות עצמית? מה ההגדרה העמוקה של שליחת אנרגיה?

neophile

New member
ציניות

אני לא יכול להאכיל אותך בכפית , זה שתידע מה זה מודעות עצמית לא יעשה אותך מודע לעצמך אני אפילו לא יכול לעזור לך , אני יכול לעזור לך לעזור לעצמך אבל לא נראה לי שאתה רוצה לעזור לעצמך ואני לא בן אדם שמתערב בבחירה החופשית של מישהו אחר. בנוגע לשליחת אנרגיה אני לא מבין מה אתה רוצה שיגידו לך לכל אחד יש את המודל שלו בנוגע לשליחת אנרגיה וזה לא משהו שבהכרח אפשר לבטא במלים בגלל שזאת פעולה שדורשת את התפעול המודע של רבדים רבים בתוך עצמנו אתה "שולח אנרגיה" לא רק למקומות "בחוץ" אלה גם לרבדים בתוך עצמך בסדר מסויים כדי להביא לתוצאות מסויימות שאתה מבין ומגבש תוך נסיון וטעייה. להאיר את עיניך אני לא יכול , רק אתה אם אתה רוצה.

ויניארד

New member
אה,

ואם אתה באמת חושב שהתגובה שלך קשורה להודעה שלי, אז אתה זה שלא מודע לעצמך. ואת זה אפשר לראות טוב מאוד במשפט - "כשאתה מתמקד רק בהיבט המיכני של החיים המודעות העצמית שלך היא מכנית ומסתכמת באמירת "אני מודע לעצמי" לבחורות מסכנות כדי להשיג עליהן עליונות." יש לך בעיה עם איך שאני מתייחס לבחורות? יש לך בעיה עם האורח חיים שלי? אחלה, תגיד לי את זה בפנים ולא בצורה מתחכמת מהצד.

ToryMaster

New member
שזה, פחות או יותר

צהלה

neophile

New member
Fnord

"יש לי שאלה לאלה מכם שמאמינים בכוח החזרה, שאם תפגע במישהו האנרגיה תחזור אלייך ותפגע בך" זאת הגדרה מאוד אגוצנטרית בתור מה אתה מגדיר את "ותפגע בך" ? מי זה ה"בך" הזה? איפה הוא נמצא? אם אתה מדבר על הגוף הפיסי שאתה ועל הפעילות ההורמונלית שבני אדם סנטימנטלים קוראים לה רגשות וכו' אומר שאתה מודע לעצמך ברמה מאוד שיטחית מודעות עצמית לא מסתפקת בביקורת עצמית , אלה היא תהליך של פיתוח מתמיד כשאתה מתמקד רק בהיבט המיכני של החיים המודעות העצמית שלך היא מכנית ומסתכמת באמירת "אני מודע לעצמי" לבחורות מסכנות כדי להשיג עליהן עליונות. כשאתה אומר "כל דבר הוא שליחת אנרגיה" זאת אמירה מאוד מכנית אתה שואל למה הסוחרי סמים לא נענשים...למה שהם יענשו? הם הרי קדושים... מענישים את כל הנשמות שחטאו בגילגולים קודמים ע"י כך שמעניקים להם חיים אומללים של תלות בסמים הברונים הם קדושים, כמו גם ראשי תעשיות הנשק וחלק גדול מהפוליטיקאים ואנשי הציבור הם אנשי אלוהים אמיתיים , מגינים עלינו מפני השטן הנורא...

CAT4

New member
אין עולם הבאה

אין עתיד אין עבר ואין הווה הכל הוא הוול הוולים העולם הזה הוא מה שאנחנו עושים מינו. אנחנו חיים בתוך חלום שאנחנו יצרנו ואנחנו יוצרים בדמיוננינו ככה שזה ממש נכון שאם עושים רע וחושבים רע אז יוצרים רע, אבל אם עושים טוב וחושבים טוב אז העולם הוא טוב אבל טוב ורע זה עניין של תפיסת עולם אתה חושב שמשהוא זה דבר רע זה לא אומר שהאחר חושב שזה רע ככה שאם הוא חושב שזה טוב אז הוא יוצר טוב ומקבל טוב, למרות שלגבייך זה יראה שהוא עושה משהוא רע מקווה שאתה מבין אותי

tanay111

New member
שלום

אני רק רוצה להגיד שבסוף כולם נענשים בסופו של דבר אולי הם לא נתפסים אז הם נרצחים או שהם מתחילים להישתמש וזה מוות מי שמבשל חייב לטעום

למעלה