רעיון-חשוב

glory the god

New member
רעיון-חשוב

יש לי רעיון- נשלח לערוץ 4 מכתבים ששם נבקש שישדרו סרטים של שחקני באפי.(נציין איזה שחקנים,או איזה סרטים) לדוגמא- צעקה 2, ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון (וכו´...)של שרה מישל גלר, וגם לשאר השחקנים יש עוד הרבה סרטים. ערוץ 4 ממש מקשיב לאנשים, אז אני בטוחה שאם נבקש הם ישדרו. אחותי שלחה להם מכתב ששם היא ביקשה שישדרו סרט או שניים של שחקן שהיא אהבה והם שמו 4 סרטים שלו, אז תחשבו כמה סרטים הם ישימו אם הרבה מעריצי באפי יכתבו להם, אולי אפילו מרתון!

glory the god

New member
כן...שאיפת חיי../images/Emo99.gif

למה רק סוף שבוע?נלך על גדול יותר- חודש באפי ציידת הערפדים! סתם...אבל ברצינות- חושבים שזה רעיון טוב?בואו נתארגן ואולי עוד קצת זמן באמת נזכה לראות סוף שבוע באפי ציידת הערפדים...

prophecy girl

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!

באפי קוטלת הערפדים!!! (סליחה, רגישה לטעויות...) נראה לי דווקא רעיון טוב!!! אפשר נגיד לבקש מהם לעשות סוף שבוע של שחקן מסויים, כל פעם שחקן שונה!!! כולם ביחד:
אשליות
רק שלא יבינו את זה לא נכון וישדרו את הסרט באפי קוטלת (בסרט זה קוטלת או ציידת?) הערפדים... אנחנו ממש לא רוצים שזה יקרה...

ANGEL N

New member
גם אני לא סובל כשקוראים לסידרה:

באפי ציידת הערפדים. קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלתקוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלתקוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלתקוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלתקוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלתקוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת קוטלת. בקיצור הבנתם את הנקודה :)

ממתי באפי היא ציידת?

אני רואה ת´סדרה כבר כמה זמן עכשיו, ותמיד חשבתי שהיא קוטלת. הייתכן שטעיתי?

IDOffryn

New member
אוקיי אתם חייבים להרפות מזה..

אני יודע שזה מעצבן ושזה לא אמור להיות ככה... אבל זה המצב ובארץ התכנית תקרא "באפי ציידת הערפדים" ועד כמה שזה מעצבן פשוט תקבלו את זה כי זה לא עומד להשתנות!!!

אבל אתה בתור מעריץ זו חובתך

להסביר לכולם שבאפי היא קוטלת ולא ציידת. ציידת זה דבר אחר מקוטלת. זה כמו שאני אגיד "באפי החברה של הערפדים" זה בדיוק אותו דבר! היא לא חברה של ערפדים, היא קוטלת ערפדים! לא ציידת - ולא שום דבר אחר!!! קוטלת!!! אם אתה לא יודע שבאפי קוטלת ולא ציידת.. אני באמת לא יודעת מה להגיד לך. בכל פרק של הסדרה אומרים לפחות פעם אחת שבאפי היא הקוטלת. *בפרק הראשון* אמרו שבאפי היא *הקוטלת* ולא ציידת ולא שום דבר אחר. קשת לא יודעים לתרגם וזו עובדה. זה שהם מתרגמים out of my mind לחור בראש, אומר שתקרא לפרק חור בראש? לא! בדיוק!

ANGEL N

New member
בסוף העונה החמישית אתה תבין...

את ההבדל בין קוטלת לציידת ועד כמה זה משמעותי! אני אישית לא סבלתי שקוראים לסידרה ציידת עוד הרבה לפני העונה החמישית אבל במהלך העונה החמישית אנחנו לומדים את ההבדל האמיתי בין השניים. אני לא מחשיב את מה שכתבתי כאן כספויילר כי אין כאן שום רמיזה לשום דבר

IDOffryn

New member
אוקיי....

תהרגי אותי וזהו!!! אני יודע יש ההבדל מילולי בין קוטלת לציידת אבל סתם נמאס שכל שנייה שמישהו כותב ציידת אתם מתנפלים עליו כאילו הוא טעה את טעות חיוו.. זה השם של הסדרה בארץ!! וכן זה שהם תרגמו ככה את הפרק כן אומר שנקרא לו ככה.. גם שלפרק עם וילו הערפדית(נו השם הארוך..) כולם יודעים לקרוא לזה "וילו הכפולה" ולא השם הארוך. ולמה? כי זה הרבה יותר נח!!!! ודרך אגב ראיתי את הסוף של העונה החמישית ועדין לא קבלתי כל כך הסבר טוב מה ההבדל בין קוטלת לציידת...

ANGEL N

New member
פעם ראשונה שמישהוא חושב שאני...

בת. אחי אני בן. אנחנו ממש לא נטפלים, פשוט מישהיא פה העירה לך וחשבתי שהיא צודקת. בוא אני אסביר לך לגבי סוך העונה החמישית ספויילר לעונה החמישת כמובן... טוב אז כל העונה אנחנו רואים את הכיון שלוקחים את באפי, הרבה מנסים להציג את באפי כרוצחת כציידת, אפילו באפי מתבלבת ולא תמיד בטוחה בעצמה. באפי היא קוטלת, היא לא רוצחת ולא ציידת. קשה קצת להסביר אבל זה הבדל גדול במיוחד בפרק האחרון שבו באפי מבינה את משמעות "מוות הוא המתנה שלך", מאז שהמשפט הזה נאמר לה היא היתה בטוחה שהיא רוצחת שהיא ציידת שהמטרה שלה בעולם זה לרצוח ולצוד ולא לקטול. בסוף היא כמובן מבינה את המשמעות האמיתית של המילה ומוכיחה שהיא מעולם לא היתה וכנראה לא תהיה רוצחת/ציידת היא "גיבורה" לפי מה שג´ילס אומר והיא אפילו לא היתה מסוגלת להרוג בן אדם שחלק ממנו הוא אל שרצה להכחיד את העולם. לפני שאתה מגיב תחשוב על זה טוב, כי אני בטוח שתמצא איזה תשובה לענות לי ואין לי כח להסביר את זה ביתר פירוט

IDOffryn

New member
זה שהיא הבינה את זה ככה..../images/Emo41.gif

זה לא אומר שזה נכון. לא יודע להסביר את זה אבל עדין זה לא היה מובן וגם המשפט "מוות הוא המתנה שלך" לא הסביר את הקטע של הקוטלת או ציידת שפשוט הסביר שבגלל שלקוטלות סובלות בגלל האחריות והיעוד שלהם שמשקל העולם על הכתפיים שלהן אז המוות משחרר אותם מכל זה. וגם בדר"כ הקוטלות לבד אין להם חברים כמו לבאפי אז חוץ מהצופה אין להם מישהו בגלל זה המוות הוא מתנה בשבילן. ועדין דראקולה קורא לה "ציידת" ועדין לא נתנו הסבר טוב למה!! ואולי אתה צודק ולא הבנתי את זה נכון אבל זאת ההשקפה שלו על הקטע הזה ודרך אגב לא התבלבתי שאתה בת.. זה היה מכוון להודעה מעלייך.. ותוך כדי צירפתי את התגובה להודעה שלך

idanyd

New member
ציידים הם לא רוצחים

כן, אני יודע שהרבה אנשים יגידו אחרת, וגם אני כעקרון נגד ציד לשם הספורט, אבל עדיין - יש הבדל גדול בין לצוד ערפדים לבין להיות איש רשע שרוצה רק להרוג. גם ציידים יכולים להיות גיבורים. אמנם, לא עולה לי בראש מישהו ספציפי, אבל זו לא סיבה לכך שזה לא אפשרי. ויש כגם את הענין שדראקולה קרא לה ציידת, והיא הסכימה עם זה. אבל לדעתי, בזה שהוא הגדיר אותה, הוא גם הגדיר את הטון להמשך העונה
כמו שאמרת, בעונה הזאת באפי נלחמת במחשבה שאולי היא בסה"כ ציידת, ולא הרבה מעבר לכך, כולל את הפרקים האחרונים, בהם היא הרגה כמה מהאבירים בלי הרב הייסורי מצפון. אבל, כמובן, אנו רואים את הנפש האמיתית (והאגואיסטית?) שלה בסוף העונה, כשהיא עושה את הקורבן האולטימטיבי, ומשאירה את החברים שלה להלחם בכל המפלצות החדשות שהגיחו, בעוד היא נופלת לעתיד לא ידוע...

sour spirit

New member
לידיעתך...

באפי היא ציידת, לפי דבריו של דראקולה... (ראיתי את זה..... @_@!!) u di not interest me...leave us! no, were not gonna LEAVE u... where du get that accent? sassemy st? vun, two, tree.. tree killers...mwahahahah!!!! XANDER, IM PRETTY SURE THIS IS DRACULLA... oh....(תוספת שלי)

יופי שלפי דבריו של דרקולה

אבל לפי דבריו של ג´וס היא קוטלת. מה יותר חשוב? כל הסדרה אומרים לנו שבאפי היא הקוטלת. מהפרק הראשון.... איך אפשר להתבלבל?

IDOffryn

New member
אממ..

אבל בעצם מה שדרקולה אמר הוא בעקיפין מה שג´וס החליט שהוא יגיד, לא?

IDOffryn

New member
בכל זאת..

ג´וס מחליט מה עולה לשידור ומה לא.. ואם ג´וס החליט לתת לנו לחשוב לקרוא לה ציידת אז משהו בזה ואני בכלל לא מדבר על זה!! אני מדבר שהתרגום בארץ ככה אז את לא צריכה להתעצבן שכתוב בעיתון "באפי ציידת הערפדים" כי זה התרגום כמו שהתרגום לפרק 5x04 טפשי אבל אין הרבה מה לעשות ואם תראי באיזה פורום את השם "חור בראש" ולא "משוגע" אז זה המצב ואין הרבה מה לעשות.. ואני יודע שבאפי היא קוטלת ולא ציידת.. כן אומרים שהיא קוטלת כל פרק כמעט אומרים שהיא קוטלת אבל הטענה שלי בכלל היא האם הקוטלת(וכל קוטלת...) היא בעצם ציידת. כמו שדרקולה אמר?

למעלה