רעיון-חשוב

אבל עוד יותר מזה מעצבן אותי

שהמעריצים קוראים לזה ככה. כי הם לפחות צריכים לדעת איך קוראים לסדרה באמת.

לiלה

New member
אם כבר סרטים....

אז אתמול ראיתי אמריקן פאי 2 ואליסון משחקת שם. למי שראה אז רציתי להגיד שלדעתי היא משחקת את ווילו רק כמו דפוקה - כמו ווילו הדפוקה זאת אומרת... לא אהבתי איך שהיא שחקה שם... אים לי ספק שהיא סחקנית יותר טובה (כבר ראינו כמה דוגמאות במהלך הסדרה)...

למה אני אהבתי את מישל

(הדמות מאמריקן פאי) היא הייתה ממש חביבה, קצת אינפנטלית ברוח הסרט אבל מצחיקה ביותר. חוץ מזה שבסרט השני הדמות שלה השפרה קצת...

IDOffryn

New member
אני דווקא אהבתי...

את המשחק שלה שם לדעתי היא הציגה יפה מאוד את הדמות!! ונכון שהיא הייתה שם חנונית אבל בכלל לא כמו וילו אתם יכולים לדמיין את וילו תוקעת לטארה (או לאוז..) חצוצרה בתחת?? אויי לא רוצה לחשוב על זה!! אבל בכל זאת לדעת היא שחקה שם יפה מאוד.. במיוחד בקטע שהיא "נפרדה" ממנו.. היא עשתה את זה אמין... וגם ראיתי מין מאחרוי הקלעים והיא מקללת שם חופשי

לiלה

New member
../images/Emo6.gif

איזה צחוקים דמיינתי את ווילו תוקעת לאוז חצוצרה בתחת! איזו תגובה מוזרה בטח תהיה לו (נראה לי שזה יהיה החלק היחיד בסידרה שבו הוא לא היה נשאר קר רוח)...

XoY

New member
זה קורה הרבה

ששחקנים משחקים דמות בסדרה אז נדבקת עליהם הסטיגמה של הדמות הזאת כך שראו את אליסון המתוקה בבאפי ולכן היא משחקת דמות נורא נורא דומה באמריקן פאי. וגם לפעמים קורה ששחקן מתרגל לדמות שלו כל כך שהוא משחק אותה בסרט אחר אבל עם אותם אלמנטים של הדמות שלו כך למשל בהמון קטעים באמריקן פאי שכל קשר בינו לבין באפי מקרי בהחלט לפעמים יש קטעים שאליסון מדברת ואני יכולה להישבע שאם לא הייתי יודעת שהיא לא הייתי בטוחה שווילו בטעות נכנסה לסצנה...
זואי

Better Man

New member
לא, אלוהים לא!!../images/Emo31.gif

אתם רוצים להרוג אותי? לא היה סרט טוב אחד ששחקן מ"באפי" השתתף בו, לא שהסרטים לא טובים, הם מחורבנים ברמה. כל הסרטים האלה מתאימים לצופי "המורדים", סרטי נוער שטחיים. אני לא מבין איך מעריצי "באפי" אוהבים את הדברים האלה? וזה מביא אותנו חזרה לכתבה "ברייטינג", הביאו לכתבה הזו אנשים חכמים,שמבינים בטלוויזה, אם היו מביאים בני נוער רפי שכל אוהבי "מעודדות צמודות" "אני יודע מה עשית..." ו"משחקי פיתוי" הכתבה היית יוצאת רע מאוד, ולהיות מעריץ "באפי" היה קצת פחות מכובד. ואני רוצה להאמין שרוב מעריצי באפי לא יהיו שמחים אם היה מרתון כזה.

משחקי פיתוי- זה סרט גאוני@!

זה שבני נוער הורסיםפ ולא מבינים כלום זה משהוא אחד אבל משחקי פיתווי מבוסס על רומן אירופאי מתחחילת המאה שזה ספר מקסים וסרט מצוין אהבתי את הדמויות העמוקות אהבתי את הבימוי הראלי אהבתי את העלילה והטקסטים זה אחד הסרטים המדכאים והיפים שיש- צריך רק להסתכל קצת יותר מהיא רצתה את אח שלה הוא היה מנייק התאהב והשתנה כי יש שמה יותר מזה. פשוט צריך לנסות להסתכל על זה יותר מזה כמו כל שדבר. זה כמו שיש אנשים שאו8מרים שבאפי זה סדרה שטחית כי מה יש שמה קוטלת עם חברים שהורגם ערפדים ושדים ומדי פעם יש רומנים בין כולם (תגובת החברות שלי לדוגמא) אבל אז אני/אנחנו מסבירה/מסבירים שאם מסתכלים יותר רואים כמה הדמויות אמיתיות ועמוקות. מראים שבזה שקוטלים שד זה לא נגמר שיש רעיון בהכול שיש רמזים מעונות ראשונות לנוכחיות שהדמויות מתבגרות ויש להם דילמות כמו שלנו אז תנסו להסתכל יותר לפני שאתם משמיצים משהוא. בכל דבר יש תוכן השאלה עד כמה ועד כמה אתם מסתכלים עליו. *נכתב בטון של איש רגיל*

Better Man

New member
אוי נו, את צוחקת?!!

"משחקי פיתוי" גאוני? משחקי פיתוי זה סרט מחורבן, שמנסה בכח להיות בוטה בשביל שלא ישימו לב(או לפצות) לעלילה הריקה שלו. איזה טקסטים אהבת בסרט? הרי הם ברמה של סרט כחול זול. איזה בדיוק דמיות עמוקות? הם מלאות סטיגמות וסופר שטחיות סרט מדכא ויפה שראית? אפשר לשאול עוד איזה סרטים ראית ואהבת? אל תשווי בשום פנים בן "באפי" המופתית ל"מחשקי פיתוי" המטופש עד דמעות.

לדעתך.

אני, וגם תמר כנראה - אהבנו את הסרט. סרט יפה מאד, מתתי לראות אותו.

Better Man

New member
כן

כי אתן בנות 14-15, עוד שנה שנתיים המילים הגסות והיעני מגניבות כבר לא יעשו לכן את זה, ואני מקווה שתשימו לב פתאום שסרט ריק מתוכן,ותדפקו את הראש בקיר שהשוותם אותו לפני כמה שנים ל"באפי". מקווה בשבלכן...

זה שאתה בן 20+ לא עושה אותך מבין

גדול. בתור משהיא שראתה בינתים בערך כל סרט שיצא. אני בטוחה שיש לי שמץ קטן. זה הטעם שלי. סרט כחול זה לא גסויות יש שמה בדיוק כמו שיש גם בבאפי. האנלוגיה בין באפי למשחקי פיתוי יכולה להעשות זה שאין כמעט כלום זהה בינהם חוץ משחקנית אחת לא אומר כלום. בכול מקרה אני נהנתי מהזיוף הזה שהיה בסרט אני חושבת שרוב האוכלוסיה בעולם תופסת מעצ\מה יותר מדי. לפעמים גם נחמד לראות את הצד האמיתי והמ***ן של החיים. כן זה סרט מלאנכלי ולפי דעתי אם אנשים היו שמיםפ לב כמה מזויפים הם הם היו מבינים שהם לא רחוקים מהדמויות שמה. אטולי הקצינו שם מצבים ודברים אבל זה מה שיפה. מקווה שבעוד כמה שנים תבין שמתחת להתנשאות אין הרבה שכל.

Better Man

New member
אני עוד לא

בן 20, ואני באמת חושב שהגיל לא משנה, אבל הזכרתי את עניין הגילאים כדי לא לכתוב משהו קצת יותר אכזרי,טיפשות למשל. כי לכתוב ש"משחקי פיתוי" הוא סרט גאוני זה כבר גובל בטיפשות. הגסיות שם בדיוק כמו שיש ב"באפי"? טווווב ולגבי כל התפסיה שלך על הסרט שיעני הוא מראה את "העולם האמיתי","אנשים מזוייפים", זה בולשיט לדעתי. סתם חבורת עשירים משועממים שמעניין אותם רק סקס וסקס, על זה הסרט+ סוף בנאלי ולא מקורי"ואוו עכשיו הוא ישתנה,הוא מאמין באהבה,איזה מקסים,כמה ענוג, אויי עכשיו הוא מת,בדיוק שהוא התחיל להשתנות אויי". אין מלבד זה כלום, אני לא יודע מה את רואה עוד? ממש בגדי מלך החדשים. המלך הוא עירום(!!). חבל שאת לא שמה
לזה.

כל העניין פה זה לא לראות את זה ככה-

שהוא לא השתנה באמת בגלל האהבה ובסוף לא הכול טוב...

IDOffryn

New member
אתה יודע מה..

סבבה אל תאהב את הסרט אבל למה אתה מתנשא על אלה שכן אהבו אותו?? ורגע חייבים להנות רק מסרטים שהכל באמת מיצאותי?? האני נהנתי מסרט. לא גאוני במיוחד אבל באמת טוב! אז מה זה אומר? שאני ילדותי? שאני טיפש? שאני לא רואה ומכיר את העולם האמיתי?? לא יודע איך הגעת למסקנות האלו אבל הן לא ממש נכונות..

Better Man

New member
זה לא בדיוק התנשאות

רק ציינתי עובדות. אפשר להגיד שזה סרט נחמד, מצוין(??), וכו...אבל גאוני הוא ממש לא. והסברתי גם למה. ואם אומרים שהסרט הזה גאוני וגם "באפי" גאונית אז משהו לא בסדר בשיקול,וזה די מעליב את הסדרה. אני רק רציתי להציל את כבודה של הסדרה האוהבה עלי, שבלי לשים לב אנשים יורדים עליה. גם אני נהנה לפעמים לראות סרטים סופר דבילים ומטופשים כמו "אמריקן פאי" ושות´ אבל אני לא מחשיב אותם לגאונים. ואני לא יודע מאיפה הקרצת את זה שאמרתי שחייבים להנות מסרטים שהכל בהם מציאותי.. אני לא אמרתי את זה ,להפך. סתם הכנסת לי מילים לפה, ואתה מסיק מסקנות לא ברורות שאני בכלל לא כתבתי. זהו.:)

למעלה