רעיון חדש!

jlo9

New member
רעיון חדש!

טוב אז לכל מי שיש מצלמה שיצלם את החדר שלו ואת כל הדברים שיש לו של ג'ן וישים כאן!..... אני מתחילה.... אוקיי זה הקיר שמעל המיטה שלי אני וחברה שלי לקחנו צבע ועשינו מן שבלונות כאלו וכתבנו את השם של ג'ן בענקקק ולמעלה כפי שאתם רואים שמנו פוסטר של ג'ן, אהבתם?

jlo9

New member
2

זה עמוד שתקוע לי באמצא החדר.חחח מסגרתי שם את התמונה של ג'ן ובריטני ולמטה הדבקתי את הסמל של J.LO

jlo9

New member
4

אוקיי...זה מן פלקט שאני עשיתי מאחת ההופעות של ג'ניפר

jlo9

New member
5

כאן זה גם קיר ליד המיטה שלי ויש שם את הפוסטר של "עד כאן" ובצד אם תשימו לב יש גם תמונה ממוסגרת של ג'ן מהקליפ "i'm real".

jlo9

New member
5

כאן זה גם קיר ליד המיטה שלי ויש שם את הפוסטר של "עד כאן" ובצד אם תשימו לב יש גם תמונה ממוסגרת של ג'ן מהקליפ "i'm real".

jlo9

New member
6

כאן הדבקתי תמונות של ג'ן על הארון היציאה מהחדר מהקליפ "alive"

jlo9

New member
*ביציאה - 7

--המסדרון- כמובן שלא יכולתי שלא להתאפק ולהדביק עוד פוסטרים של ג'ן...אז שמתי אותם במסדרון...כל מי שבא אלינו אומר שהבית הזה סוגד לג'ניפר לופז....חחח **הפוסטר מספר 1**

jlo9

New member
פוסטר מספר 2

עדיין במסדרון...את הפוסטר הזה אני עשיתי לבד במדפסת

jlo9

New member
טוב עכשיו נעבור ל"מוצרים"..חח

נתחיל בדיסקים וסינגלים... למי שלא מצליח לראות בברור הנה הרשימה של הסינגלים והדיסקים שיש לי: דיסקים: on the 6 - x2 J.lo - x2 J.lo - גרסה מיוחדת This Is Me.....Then J to the -L-O קלטות טייפ: J.lo TIMT סינגלים: JFTB IGBA I'm Glad All I Have

jlo9

New member
DVD

הנה כל הדי.וי.דים של ג'ן שיש לי: סרטים: -המשפחה שלי- -דם ויין- -תא קטלני- -מארגנת החתונות- -עד כאן- -אנקונדה- שונות: -Jennifer Lopez - Feelin' so good- -Jennifer Lopez - Let's Get Loud- -The Real me - בקרוב מאוד!-*

jlo9

New member
בשמים....

Glow - בושם רגיל Glow - תחליב גוף Glow - אריזה מיוחדת של הבושם וג'ל רחצה Still - בקרוב!

jlo9

New member
טוב אחרי שעשיתי שירשור כזה ענקי

ובטח ארז ואיתי יפוצצו אותי..עכשיו תורכם! (למי שיש מצלמה כמובן)

Lopezit

New member
חבל שאני לא יכולה להראות לכם....

אין לי סורק או מצלמה דיגיטלית....

vashla

New member
בונאה זה לא נורמאלי כל הדפים

על הקירות! איך אפשר? אבל חוצמזה, כל הכבוד על האוסף!

jenny2005

New member
יואווו איזה יופיייי!!! החדר שלך

מ ד ה י ם !!!!!!!! הלוואי עלי חדר כזה.. הא ו.. סורי שאין לי תמונות של החדר שלי אבל אני אנסה להוציא כי גם בוא יש מלאן ג'ן

QueIronia

New member
גם אני רוצההההההההההההההההה

איזה שווה
אוווווווווווווווווווווף
יגאל לא מסכים לי אפילו תמונה אחת

למעלה