רעיון חדש ומפתיע!

אור 2002

New member
רעיון חדש ומפתיע!

אתמול בלילה חשבתי על שלמה ועל השירים שלו וחשבתי לעצמי... אולי נוציא ספר ששם יהיו כתובים שירים של שלמה וגם "הביוגרפיה הרשמית" תהיה שם אבל רק מילים ושלא יהיה שם מילים לדיסק צימאון! נא לגשת למציאת מילים לשירים של שלמה באתר הרשמי!http://www.shlomoartzi.com/index.html בהצלחה!!! ואני אנסה לעזור עם שירים שאני מכיר! ד"א אם זה נוגד את החוקים של הפורום אז למחוק מהר את ההודעה הזאת סליחה מראש!!! הודעה זו הופנתה לנבראתי לך (שתי השורות האחרונות כמובן!) ______________________________________________________________________

אור,

בוא נראה אם הבנתי את ההודעה שלך, כי הלכתי שם לאיבוד. אתה רוצה להוציא ספר עם מילים לשירים של שלמה + הביוגרפיה הרשמית ? אז קודם כל יש כבר ספר כזה... אפילו שניים . אחד עם מילים לשירים. ועוד אחד עם מילים לשירים + אקורדים. חוצמזה שדברים כאלה ... רק שלמה יכול לבחור אם להוציא לאור , איפה כמה ולמה. דבר שני, כתבת שמילים לשירים אפשר למצוא באתר הרשמי ... מילים לשירים של כל הדיסקים + תקליטים ישנים אפשר למצוא בפורום שלנו במאמרים.

אור 2002

New member
גם נכון פשוט לא ריפרפתי

מספיק במאמרים ורק יצא לי לקרוא את הביוגרפיה הרשמית! סורי לא יחזור שנית! לא ידעתי!

שטויות :)

מותק, אין לך מה לחפש במקומות אחרים
חחחחחח פה יש לנו הכל מהכל ... הכי מעודכן ברשת. בדוק
נשיקות

אור 2002

New member
ד"א היום הורדתי שיר...

שניקרא "דני דינה" ששם שלמה שר... זאת איזו תוכנית טלויזייה!!! ואלה מילות השיר "העולם הוא גדולה הוא קטוע, בו כל כך מעניין לבלות. לא כדאי בו לנוח, אך כדאי בו לנוע עם דברים נפלאים לבלות. דני דינה הולכים בצדי הדרכים, ולפתע שם עף מטוס קל כנף. עננים במרום וחיוך של חלום ופתאום כל דקה נגלה הרפתקה הא הא הא הא הא הא בואי דינה נצא מן הבית ונצא אל ממלכת הרחוב, נשלב הידיים וניפקח העיניים לגלות נפלאות עד אינסוף דני דינה הולכים בצדי הדרכים, ולפתע שם עף מטוס קל כנף. עננים במרום וחיוך של חלום ופתאום כל דקה נגלה הרפתקה הא הא הא הא הא הא" זה השיר "דני דינה"

למעלה