רעיון חביב:

רעיון חביב:../images/Emo19.gif

מישהי תיתן תיאור לדולי, לא משהו נדוש כמו "כמנסיים מתרחביים סגולים וגופיה כחול" אלא משהו יותר מיוחד,מקורי...ואז מי שתרצה תנסה להכין דולי לפי התיאור...זה נחמד...

KitKat nop

New member
אוקיי !

(רעיון חמדמד...) התיאורים שלי :
דולי מן שקופה רוח רפאים כזו ( גוף שקוף...) ושמלה שחורה שקופה. היק
דולי עם מגבת כזו שבדיוק יצאה מהמקלחת... (אם אפשר עם מגבת ורודה בהירה ועל השיער גם מגבת מקופלת שכזו בצבע תכלת...*קיצ´יות בשיאה...*
דולי מן מניאקית רעה משהו... לובשת פרוות - סטייל קרואלה דוויל... נינד... מקווה שזה מה שהתכוונת ... כי אם כן אז יש לי עוד רעיונות...*גלגלי המוח מתחילים להסתובב* ~ נועה

את הרעיון הראשון שלך... ../images/Emo57.gif

עשיתי מזמן.... אמנם אי אפשר לעשות גוף שקוף (כי אז לא רואים שהוא שקוף כי אין כלום שהוא ישקף) אבל הנה דולי של רוח רפאים שעשיתי. להארי פוטריסטים: זו אלינור מהג"ה. דולינור...

BaMbA babe

New member
אם את רוצה שזה יהיה באמת נראה שקוף-

את יכולה לעשות שרואים את השיער דרך הגוף שלה... אני לא עושה כי אני עצלנית..

KitKat nop

New member
נייס ! אבל...

השיער לא עשוי טוב בגלל שליד הכתפיים לא אמורה להיות הצללה... כי תדמייני שהשיער נמשך... ואני ניסתי לעשות גם רוח רפאים:... מינצ´יק נ
עה

totsade

New member
איך עשית את האייקונים האלה????

מצאתי!!! יש אייקונים חדשים!!

נועה, אהבתי את הרעיונות שלך!../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

ואור, הדולי תהיה יותר שקופה-רפאית אם יהיה חפץ כלשהו מאחוריה... רעיונות משלי:
דולי שכולה מכוסה נחשים...כרוכים מסביב לגוף שלה, על הצאוור, בתור צמידים, בתור טבעות, שזורים בשיער...
דולי שלובשת גביע-גלידה ובמקום שיער יש לה כדור גלידה...
דולי פרח. עלי כותרת מסביב לראש, עלים, שורשים...
דולי ציירת עם מכחול והכל והמון כתמי צבע על הבגדים ועל הפרצוף...
עוד דולי ציירת, שמציירת דולי, שמציירת דולי, שמציירת דולי...

בלבלה

New member
בלי קשר, למישהו יש מושג מזה הבייס

הזה ? יענתו הדולי הזאת כאילו..... גררררר איך קוראים לו ? ואם למישהו יש בייסים כאלה, שישים בבקשה

candy land

New member
גם לי יש רעיון!

אחד בנתיים... דולי חגים-מכנסיים מתרחבות בצבע דבש עם עיטור של תפוחים,חולצה עם שופר עליה ודגל עם תפוח,ורקע של סוכה! ויש לי רעיון נחמד אבל כבר עשיתי אותו... אבל אפשר לשנות אותו קצת-אני עשיתי דולי קשת:עשיתי חולצה צמודה וטיטס שלא רואים את הנעליים,ואיפור,ועשיתי את זה חצוי:חלק כהה וחלק בהיר... אבל אפשר לעשות דולי קשת אחרת... שער סגול,איפור כחול,שפתיים ירוקות,חולצה צהובה,מכנסיים כתומות ונעליים אדומות! נשמע נחמד... אני מצרפת את הדולי קשת.

למעלה