רעיון דפוק...

double M

New member
סתם כמה.....

אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב. אל תשפוט את מי שניסה ונכשל, תשפוט את מי שלא ניסה. אנשים מתים כי שכחנו איך לחיות. ישמור אותי האל מפני האמונה.

multi

New member
אפשר לתקן אותך?

אני חושב שיותר נכון "ישמור אותי האל מפני הדת"

D.O.D

New member
אחד ממש ממש עמוק:

"אוכל ת´מתחרים" תוכלו למצוא את זה גם בכרטיס שלי ועכשיו ברצינות, זה ציטוט שאני מצטט הרבה בזמן האחרון... איך יהיה שלום בין ארצות כל עוד אין שלום בין אדם לרעהו באותה הארץ איך יהיה שלום בין עמים כל עוד מדברים שנאה איך יהיה שלום בעולם כל עוד אנשים מתעשרים ממלחמה על ארץ ירוקה איך יהיה שלום כל עוד-אין אהבה להקת שבע-שלום ועוד יום השיר עצמו בכלל שיר יפה...

bboy tb

New member
עוד כמה

If you ever drop your keys into a pool of lava, forget about them, cuz man, they´re gone - Jack Handey "If you had 1 year left to live, what would you change about your life? Why haven´t you made these changes yet? " "If you ever get lost in a song it can make you feel like you´re not even thinking, that´s the ultimate satisfaction." Ken Swift, Rock Steady Crew "if practice makes perfect and nobody is perfect why practice?" "Not all who wander are lost" JRR Tolkien "When you freely express, you are the total style." - Bruce Lee

NO-BLESS

New member
מה, זהו? נגמרה התקופה של בון ת´אגז?

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

akajama

New member
ציטוטים נבחרים..

mc solar-"trum la lidwo,murta li na so" הפירוש הוא:"אני אוהב היפ הופ,שזה דבר טוב,רק ששמעון כהן לא ידחוף את האף שלו איפה שלא צריך,וגם לא אח שלו"

גילדורי

New member
"i am my own god"

שורה משיר של spwan of evil להקת הדת´ מטאל הכי טובה בארץ (כן..כן..גם את זה אני שומע)

D.O.D

New member
אלה הבחורים מיבנה?

עד כמה שאני יודע שכן שלי הוא אחד מהלהקה או משהו כזה...

TakTik

New member
שמעתי גם הארדקור Pאנק בהופעות

אבל מה זה חשוב כול ההגדרות האלו אחלה להקה נשארת אחלה להקה

Gershenman

New member
הציטוטים הגדולים בהיסטוריה משירים!!

I belive men made god out of ignorence and fear cus´ if god made man so why the hell whould he put us here I thougt he was suppused to be the all lovin the same god that let hitler put the jews in the ovin!! {dead prez} אני 20 סנטים אחרי הברית מילה מאת:חמי הימים היפים של שב"ק ס קטסטרופלי מפיל עצים עם פלי {הבנתם?} מאת-גרשנמן ילד הפלא יוצא מהמחתרת בקרוב ההודעה מאת טיטול המלך של כול העולם כפרה עלי

Chocaholic

New member
Dead Prez

I believe man made god out of ignorance and fear cause if god made man why the hell would he put us here? I thought he was supposed to be the all lovin the same god that let hitler put the jews in the oven מצטערת על הקטנוניות.. אבל זה באמת קטע מדהים משיר מדהים.. אז חבל להרוס, לא? :eek:)

למעלה