רעיון דפוק...

bboy tb

New member
רעיון דפוק...

אבל... אולי בא לכם ככה שרשור ציטוטים עמוקים.. ולא רק מראפ.... יאאא רעיון נחמד... מה דעתכם?

bboy tb

New member
אכן..

אמרתי שזה רעיון דפוק ונחמד.. זה לא סתם טעות
... נתחיל: "True friends stab you in the front." -Oscar Wilde "Pain is weakness leaving the body."-Bruce Lee אפשר וכדאי גם ציטוטים מצחיקים...

שלומי44

New member
קבלו...

1. ´´הרגע קיבלתי הודעה מצמררת שיער´´ פיני בלילי מבשר לאמו על ההחלטה לזמנו לנבחרת. 2. ´´בעשר השנים האחרונות, אני יחיד בדור´´ אייל ברקוביץ על ההבדל בין 10 שנים לדור שלם. 3. ´´לא ייתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים´´ יו´´ר קבוצת בני יהודה לשעבר חיים ברזל. 4. ´´צריך להישאר עם הראש על המתניים´´ אלון מזרחי החכם 5. ´´זה היה שוד לאור החושך´´ אלי כהן מאמן הפועל פ´´ת לשעבר. 6. ´´אם הכדור היה נכנס זה היה גול´´ רמי ויץ הירוק 7. ´´אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש´´ אלון מזרחי בעוד אחת מהיציאות שלו 8. ´´לפני חמש שנים הייתי בן 20 היום אני כבר בן 29 ועוד לא הגענו למונדיאל´´ אייל ברקוביץ בחישוב מתמטי מדהים 9. ´´מה שהאמר אמר על גוטמן זה נכון.מה הוא אמר? לא זוכר אבל אלו היו דברים נכונים´´ אלון מזרחי...כמה טימטום בראש אחד 10. ´´אני חותם בקבוצת אם-בת של רומא´´ מזרחי (שוב) אחרי שחתם בניס בצרפתית 11. ´´חוץ מאחד או שניים, כולם פה משחקים כמו פרות עיוורות´´ מזרחי מגלה את אהבתו לחבריו לקבוצה בניס 12. ´´לנצח זה טוב, להפסיד פחות טוב´´ פייגנבוים מגלה את אמריקה 13. ´´אפשר לנצח, אפשר להפסיד ואי-אפשר לשלול אפשרות של תיקו´´ דרור קשטן מנצח את מצב המשחק 14. ´´לא יודע איך הכדור נכנס, פשוט נגחתי עם הגב וראיתי גול´´ נצח מסובי, היה פעם כזה שחקן 15. ´´אני לא מאמין באמונות תפלות אבל אני מאמין בעין רעה´´ אברהם לוי 16 . ´´צריך להשאר עם הראש על המותניים´´ אלון מזרחי 17 . ´´עדיף לחיות יפה מאשר למות מכוער´´ ושוב...כןכן...מזרחי!...מנסה משפט חכם (לא יצא לו) 18. ´´קיבלתי הרבה הצעות מקבוצות צמרת בליגת על אבל בחרתי בכסף הגדול -כפר סבא´´ מזרחי....חחחח...ענק האיש... 19 . ´´הכדורגלן הישראלי חייב להשתנות ב360 מעלות´´ שלמה שרף, כנראה הוא לא למד הנדסה בסיסית... 20 . ´´אני לא מאמין שאיציק אמר את מה שאמרתם שהוא אמר, אבל אם הוא אמר את מה שאמרתם שהוא אמר, אז הוא אמר דבר חמור´´ מלמיליאן מראה את אהבתו לשורש א.מ.ר 21 . ´´לבאר שבע דרוש מאמן שמדבר באר-שבעית´´ אליהו עופר ממציא ניב חדש בשפה העברית 22. ´´הם מגיל קטן אוכלים קוטלי חזיר ואנחנו מסתפקים בגבינה או מקסימום קפה ועוגה´´ ברקוביץ´ מסביר מה היתרון של האירופאים עלינו 23. ´´אפילו השדרן באיטליה כינה אותי ´אירפליין´´´ אלון מזרחי גאה בקריירה האירופאית שלו 24 . ´´אלון מזרחי הוא לא שחקן אינטילגנטי´´ אייל צור מספר לנו מה שכולנו כבר יודעים 25. ´´הייתי 3 פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות טיפש?´´ איך? כי אתה אלון מזרחי, זה איך! 26. ´´וזו גדולת הכותרת´´ אלון מזרחי מנסה משפט חכם...שיפסיק לנסות! 27. ´´אני שמח שאני מאוכזב מהתוצאה´´ שייע פייגנבוים לא מצליח להחליט מה הוא מרגיש 28. ´´אני כמו איש היי-טק בלי מחשב´´ לירון בסיס מתאר את ההרגשה איך זה לא למצוא קבוצה 29. ´´בלילי הוא כמו פורסט גאמפ. רץ ורץ ולא מסתכל לצדדים´´ אוסטרץ מתוסכל 30 . ´´חזרתי כמו מלוע של תותח´´ עומרי אפק נרגש לחזור להרכב 31 . ´´אתה עוצם את העיניים וזה יוצא לך. למשל, בתחילת הקריירה במקום ´´שפיץ הנעל´´ הייתי אומר ´´קודקוד הנעל´´´´ זוהיר בהלול בנוסטלגיה 32. ´´אני מקווה שלא ידבק אלינו כדור שלג´´ חיים חג´ג´...מה לעזאזל הוא חשב כשהוא אמר את זה?? 33. ´´לא יכול להיות שעיתונאי שלקחנו בטיסה עם הנבחרת ילכלך מתוך המטוס´´ גברי לוי מבהיר מה הוא רוצה מהעיתונים 34. ´´מכבי חיפה מצויה בדקות אלו בקצת לחץ. כלומר היא מפעילה לחץ כבד על הפועל ת´´א´´ זוהיר בהלול מגדיר מחדש את המושג ´´לחץ´´ בכדורגל 35. ´´מכבי נתניה זה כמו הסיסמא המפורסמת: אחד למען כולם, וכולם אחד-אחד´´ בני לם, כדורגן מכבי נתניה לשעבר, מסביר את סוד כוחה 36. ´´כאן התוצאה 1-1 והתוצאה בהחלט מאוזנת´´ דני נוימן מסביר לצופים מה אומר 1-1...תודה דני... 37. ´´ביזינו את הדגל, המדינה, את הכדורגל...לא אסלח לשחקנים בחיים...הם חבורה של ביזיונרים´´ שלמה שרף יוצא מהכלים אחרי ההפסד לקפריסין 38. ´´זו שפה לא מיופייפת, לא מתייפיפת, זו שפה שנבעה מתוכי, קלחה-שטפה´´ בהלול מסביר את סוד קיסמו 39. ´´גדעון, אם אומרים על שתי דקות - דקותיים, אפשר להגיד על שני שערים - שעריים?´´ זוהיר בהלול במסע אחרי העיברית הנכונה 40. ´´לילה טוב לכל הצופים, ונוחו על משכבכם בשלום´´משה גרטל,עם משפט מבריק 41. ´´ביתר בלי דדש זה כמו דדש בלי בית´´ר´´ אברם לוי להנצחת היו´´ר המודח 42. ´´שיחקנו די מצוין´´ מלמיליאן בעוד ראיון אופייני כשחקן בית´´ר. 43 . ´´הצגנו כדורגל גדול בדקות הראשונות´´עוד פעם שייע על המשחק שנגמר בתבוסה אדירה למכבי. 44. ´´אני בעד זכות קיום לבנאדם שטועה ומודה בטעות שלו´´אלי אוחנה עושה חסד עם הזולת 45. ´´אני אומר שלום לכל מי שאני פוגש מהמנקה בחדר האוכל ועד למנקה במכון וינגייט´´מיקי ליקה על נחמדותו היוצאת דופן. 46. ´´אלון מזרחי-מלך השערים´´נוסחו של כרטיס הביקור של מזרחי במועדונים בתקופת הרווקות שלו. 47. ´´כמו שהם נראים- זה ממש גועל נפש´´יניב אברג´יל על שחקני הרכש הברזילאים של כפ´´ס 48. ´´מי הביא אותכם לארץ?אתם מסריחים´´ איציק זוהר לזיו כבדה באמצע משחק 49. ´´סך הכל השתחררו לי קצת גזים´´ג´ודוקא נבחרת ישראל שהועף מהסגל בגלל שחרור נפיחות באמתע אימון(חחחחחחחחחחחחחח)! 50. ´´שבעטתי את הפנדל אבוקסיס ניחס אותי´´ איתן טייב על הפנדל המפורסם באותו משחק מפורסם בית שאן-בית´´ר 51. ´´ שדר הרדיו אליהוא בן און שובר שיאים בתחום הכדורגל. הפועל מעודדת בזכות ההחמצה הנוראית שלה´´ 52. ´´דני נוימן מתקשה להחליט על האוירה באיצטדיון "התפאורה פה מושלמת.צבעים שחור,ירוק,צהוב ואדום האוירה כמעט מושלמת´´ 53. ´´מכבי ת´´א מנסה להשיג לפחות ניצחון´´עוד פעם בר און הפעם על הסתפקות במועט. 54. ´´שמכונת האמת תחשמל אותי´´מוטי דניאל רוצה להוציא את האמת לאור בפרשת הקטטה עם דיויד בנואה. 55. ´´כמו בשיקאגו בולס-שם לוקח את האחריות ג´ורדן כך אני בהרצליה´´ניסים כהן בצניעות אופיינית 56. ´´גם אם הייתי פרה לא הייתי עולה על המגרש בשכונה´´חזי שירזי על מצב הדשא בשכונה . 57. ´´שופט של שתי שקל´´יוסי אבוקסיס ברגע של עברית לאחר הרחקתו במשחק מול מכבי חיפה. 58. ´´מכבי חיפה היתה גרועה אבל השופט היה יותר גרוע´´גיורא שפיגל בדיאגנוזה מקורית על הפסד קבוצתו לבאר שבע 59. ´´לא קיללתי את השופט קיללתי את עצמי´´אבוקסיס מסביר מדוע שמע השופט את השחקן פולט *******. 60. ´´אתה מנוול,לך תראה סרטים פורננוגרפיים´´השופט אריק חיימוביץ משחזר את מה שמאמן צפרירים-גיא לוי אמר לו 61. ´´לא השתמשתי בקללה מן הרחוב.השתמשתי בביטוי המבטא את ההתנהגות היהירה והמתנשאת של השופט´´יו´´ר קבוצת מטה אשר בכדורעף אביתר דותן על הכינוי נאצי שקרא לשופט המשחק 62. ´´אם נאמר את האמת,החמצנו מצבים של 110 אחוז´´שייע ממציא מחדש את תורת האחוזים 63.

bboy tb

New member
חחח

איזה השקעה... עוד כמה: "water can flow and it can crash, be water my friend"- Bruce Lee. I wish I had a dollar for every time I spent a dollar, because then, Yahoo!, I´d have all my money back. - Jack Handey As a young boy, when you get splashed by a mud puddle on the way to school, you wonder if you should go home and change, but be late for school, or go to school the way you are; dirty and soaking wet. Well, while he tried to decide, I drove by and splashed him again. - Jack Handey ועוד אחד מהאיש ה´חכם´ הזה: I believe in making the world safe for our children, but not our children´s children, because I don´t think children should be having sex. - Jack Handey Girls are like parking spaces: all the good ones are taken and the rest are either handicapped or too far away. " I may be lying in the gutter, but i´m staring up at the stars."- Oscar Wilde וייי... תנו לזה לזרום...

BMC

New member
איזה דפוק

מזרחי הזה TAMBAL... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" אין מילים...

multi

New member
הנה כמה

"מפתח שלום נמצא בסליחה של אדם לעצמו על מה שהינו ועל מה שאינו" "משמעות החיים היא חיים עם משמעות" "אהבה היא ההפך מפחד"

HaWk34

New member
בלה

"אם חולים, לא מעשנים, בשביל זה יש חברים" - אימרי, 2002 "משה, אתה לא קיפוד"

RabidCat

New member
Krayzie bone

"Got cereal, but no milk, Kool-Aid, no sugar, what the hell?" "Kind of hard to see at night in a house when it ain’t no lights and shit, no gas or water, had to borrow H20 from my relative" "Juvenile nigga done strugglin’, hustlin’, strugglin’ like I want it. Then fuck school, right now i’m hungry, and I can’t eat that damn diploma"

ק ר ח

New member
מהספר של חיים מלמד סודות החיים

הקטנים או משהו כזה: "אין סכוי שני לרושם ראשוני" "illusion-אשליה אילו זה היה" ותודה רבה ליערה ול-

da^Lord

New member
ציטוטים חכמים

e=mc^2 יוריקה מצאתי g=9.8 m\s^2 ועוד.. בקשר לציטוטים משירים.. ממ.. קשה בשעה כזו לחשוב

Rapid נאור

New member
יש לי אחד טוב

"I´ll bring you down, ingredients of this receipt Is two cups of step the fuck back and a tee spoon of don´t mess with me" Dynospectrum - Permanent On Surfaces

ShadowiT

New member
לא קשור אבל נחמד

זה לא משפטים משירים פשוט משפטים נחמדים *אל תאהבו את מי שאתם משיגים...תשיגו את מי שאתם אוהבים *עדיף כלב כחבר טוב מאשר חבר טוב שהוא כלב

Samy A

New member
כמה דברים שכתבתי פעם

הנה כמה דברים שאני כתבתי בזמנו... "If at first u dont succed, Well there goes sky-diving!" "Only 2 Things in our world are absolute - Death & True Love" "רגע של חשד, נראה כתקופה רגע של שמחה, נראה כשניה אירונית החיים, שוב בעיצומה המציאות הוחזרה, בחוזקה של מילה"

Chocaholic

New member
רעיון נחמד דווקא :eek:)

"Love grows from the rich loam of forgiveness" – Wally Lamb (Writer/Poet) "The path of misery leads inwards" – Wally Lamb (Writer/Poet) "You have to learn to move on, or life will move on without you" – Wally Lamb (Writer/Poet) "What is vital isn’t always humane" – Wally Lamb (Writer/Poet) "Cherish your difference from others because it is easy to fall in line and it could happen to you sooner than you want to believe" – Zach De La Roca (Ex-RATM lead singer) וזהו לעכשיו :eek:) אין לי כח לעוד :eek:)

למעלה