קבלו...
1. ´´הרגע קיבלתי הודעה מצמררת שיער´´ פיני בלילי מבשר לאמו על ההחלטה לזמנו לנבחרת. 2. ´´בעשר השנים האחרונות, אני יחיד בדור´´ אייל ברקוביץ על ההבדל בין 10 שנים לדור שלם. 3. ´´לא ייתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים´´ יו´´ר קבוצת בני יהודה לשעבר חיים ברזל. 4. ´´צריך להישאר עם הראש על המתניים´´ אלון מזרחי החכם 5. ´´זה היה שוד לאור החושך´´ אלי כהן מאמן הפועל פ´´ת לשעבר. 6. ´´אם הכדור היה נכנס זה היה גול´´ רמי ויץ הירוק 7. ´´אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש´´ אלון מזרחי בעוד אחת מהיציאות שלו 8. ´´לפני חמש שנים הייתי בן 20 היום אני כבר בן 29 ועוד לא הגענו למונדיאל´´ אייל ברקוביץ בחישוב מתמטי מדהים 9. ´´מה שהאמר אמר על גוטמן זה נכון.מה הוא אמר? לא זוכר אבל אלו היו דברים נכונים´´ אלון מזרחי...כמה טימטום בראש אחד 10. ´´אני חותם בקבוצת אם-בת של רומא´´ מזרחי (שוב) אחרי שחתם בניס בצרפתית 11. ´´חוץ מאחד או שניים, כולם פה משחקים כמו פרות עיוורות´´ מזרחי מגלה את אהבתו לחבריו לקבוצה בניס 12. ´´לנצח זה טוב, להפסיד פחות טוב´´ פייגנבוים מגלה את אמריקה 13. ´´אפשר לנצח, אפשר להפסיד ואי-אפשר לשלול אפשרות של תיקו´´ דרור קשטן מנצח את מצב המשחק 14. ´´לא יודע איך הכדור נכנס, פשוט נגחתי עם הגב וראיתי גול´´ נצח מסובי, היה פעם כזה שחקן 15. ´´אני לא מאמין באמונות תפלות אבל אני מאמין בעין רעה´´ אברהם לוי 16 . ´´צריך להשאר עם הראש על המותניים´´ אלון מזרחי 17 . ´´עדיף לחיות יפה מאשר למות מכוער´´ ושוב...כןכן...מזרחי!...מנסה משפט חכם (לא יצא לו) 18. ´´קיבלתי הרבה הצעות מקבוצות צמרת בליגת על אבל בחרתי בכסף הגדול -כפר סבא´´ מזרחי....חחחח...ענק האיש... 19 . ´´הכדורגלן הישראלי חייב להשתנות ב360 מעלות´´ שלמה שרף, כנראה הוא לא למד הנדסה בסיסית... 20 . ´´אני לא מאמין שאיציק אמר את מה שאמרתם שהוא אמר, אבל אם הוא אמר את מה שאמרתם שהוא אמר, אז הוא אמר דבר חמור´´ מלמיליאן מראה את אהבתו לשורש א.מ.ר 21 . ´´לבאר שבע דרוש מאמן שמדבר באר-שבעית´´ אליהו עופר ממציא ניב חדש בשפה העברית 22. ´´הם מגיל קטן אוכלים קוטלי חזיר ואנחנו מסתפקים בגבינה או מקסימום קפה ועוגה´´ ברקוביץ´ מסביר מה היתרון של האירופאים עלינו 23. ´´אפילו השדרן באיטליה כינה אותי ´אירפליין´´´ אלון מזרחי גאה בקריירה האירופאית שלו 24 . ´´אלון מזרחי הוא לא שחקן אינטילגנטי´´ אייל צור מספר לנו מה שכולנו כבר יודעים 25. ´´הייתי 3 פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות טיפש?´´ איך? כי אתה אלון מזרחי, זה איך! 26. ´´וזו גדולת הכותרת´´ אלון מזרחי מנסה משפט חכם...שיפסיק לנסות! 27. ´´אני שמח שאני מאוכזב מהתוצאה´´ שייע פייגנבוים לא מצליח להחליט מה הוא מרגיש 28. ´´אני כמו איש היי-טק בלי מחשב´´ לירון בסיס מתאר את ההרגשה איך זה לא למצוא קבוצה 29. ´´בלילי הוא כמו פורסט גאמפ. רץ ורץ ולא מסתכל לצדדים´´ אוסטרץ מתוסכל 30 . ´´חזרתי כמו מלוע של תותח´´ עומרי אפק נרגש לחזור להרכב 31 . ´´אתה עוצם את העיניים וזה יוצא לך. למשל, בתחילת הקריירה במקום ´´שפיץ הנעל´´ הייתי אומר ´´קודקוד הנעל´´´´ זוהיר בהלול בנוסטלגיה 32. ´´אני מקווה שלא ידבק אלינו כדור שלג´´ חיים חג´ג´...מה לעזאזל הוא חשב כשהוא אמר את זה?? 33. ´´לא יכול להיות שעיתונאי שלקחנו בטיסה עם הנבחרת ילכלך מתוך המטוס´´ גברי לוי מבהיר מה הוא רוצה מהעיתונים 34. ´´מכבי חיפה מצויה בדקות אלו בקצת לחץ. כלומר היא מפעילה לחץ כבד על הפועל ת´´א´´ זוהיר בהלול מגדיר מחדש את המושג ´´לחץ´´ בכדורגל 35. ´´מכבי נתניה זה כמו הסיסמא המפורסמת: אחד למען כולם, וכולם אחד-אחד´´ בני לם, כדורגן מכבי נתניה לשעבר, מסביר את סוד כוחה 36. ´´כאן התוצאה 1-1 והתוצאה בהחלט מאוזנת´´ דני נוימן מסביר לצופים מה אומר 1-1...תודה דני... 37. ´´ביזינו את הדגל, המדינה, את הכדורגל...לא אסלח לשחקנים בחיים...הם חבורה של ביזיונרים´´ שלמה שרף יוצא מהכלים אחרי ההפסד לקפריסין 38. ´´זו שפה לא מיופייפת, לא מתייפיפת, זו שפה שנבעה מתוכי, קלחה-שטפה´´ בהלול מסביר את סוד קיסמו 39. ´´גדעון, אם אומרים על שתי דקות - דקותיים, אפשר להגיד על שני שערים - שעריים?´´ זוהיר בהלול במסע אחרי העיברית הנכונה 40. ´´לילה טוב לכל הצופים, ונוחו על משכבכם בשלום´´משה גרטל,עם משפט מבריק 41. ´´ביתר בלי דדש זה כמו דדש בלי בית´´ר´´ אברם לוי להנצחת היו´´ר המודח 42. ´´שיחקנו די מצוין´´ מלמיליאן בעוד ראיון אופייני כשחקן בית´´ר. 43 . ´´הצגנו כדורגל גדול בדקות הראשונות´´עוד פעם שייע על המשחק שנגמר בתבוסה אדירה למכבי. 44. ´´אני בעד זכות קיום לבנאדם שטועה ומודה בטעות שלו´´אלי אוחנה עושה חסד עם הזולת 45. ´´אני אומר שלום לכל מי שאני פוגש מהמנקה בחדר האוכל ועד למנקה במכון וינגייט´´מיקי ליקה על נחמדותו היוצאת דופן. 46. ´´אלון מזרחי-מלך השערים´´נוסחו של כרטיס הביקור של מזרחי במועדונים בתקופת הרווקות שלו. 47. ´´כמו שהם נראים- זה ממש גועל נפש´´יניב אברג´יל על שחקני הרכש הברזילאים של כפ´´ס 48. ´´מי הביא אותכם לארץ?אתם מסריחים´´ איציק זוהר לזיו כבדה באמצע משחק 49. ´´סך הכל השתחררו לי קצת גזים´´ג´ודוקא נבחרת ישראל שהועף מהסגל בגלל שחרור נפיחות באמתע אימון(חחחחחחחחחחחחחח)! 50. ´´שבעטתי את הפנדל אבוקסיס ניחס אותי´´ איתן טייב על הפנדל המפורסם באותו משחק מפורסם בית שאן-בית´´ר 51. ´´ שדר הרדיו אליהוא בן און שובר שיאים בתחום הכדורגל. הפועל מעודדת בזכות ההחמצה הנוראית שלה´´ 52. ´´דני נוימן מתקשה להחליט על האוירה באיצטדיון "התפאורה פה מושלמת.צבעים שחור,ירוק,צהוב ואדום האוירה כמעט מושלמת´´ 53. ´´מכבי ת´´א מנסה להשיג לפחות ניצחון´´עוד פעם בר און הפעם על הסתפקות במועט. 54. ´´שמכונת האמת תחשמל אותי´´מוטי דניאל רוצה להוציא את האמת לאור בפרשת הקטטה עם דיויד בנואה. 55. ´´כמו בשיקאגו בולס-שם לוקח את האחריות ג´ורדן כך אני בהרצליה´´ניסים כהן בצניעות אופיינית 56. ´´גם אם הייתי פרה לא הייתי עולה על המגרש בשכונה´´חזי שירזי על מצב הדשא בשכונה . 57. ´´שופט של שתי שקל´´יוסי אבוקסיס ברגע של עברית לאחר הרחקתו במשחק מול מכבי חיפה. 58. ´´מכבי חיפה היתה גרועה אבל השופט היה יותר גרוע´´גיורא שפיגל בדיאגנוזה מקורית על הפסד קבוצתו לבאר שבע 59. ´´לא קיללתי את השופט קיללתי את עצמי´´אבוקסיס מסביר מדוע שמע השופט את השחקן פולט *******. 60. ´´אתה מנוול,לך תראה סרטים פורננוגרפיים´´השופט אריק חיימוביץ משחזר את מה שמאמן צפרירים-גיא לוי אמר לו 61. ´´לא השתמשתי בקללה מן הרחוב.השתמשתי בביטוי המבטא את ההתנהגות היהירה והמתנשאת של השופט´´יו´´ר קבוצת מטה אשר בכדורעף אביתר דותן על הכינוי נאצי שקרא לשופט המשחק 62. ´´אם נאמר את האמת,החמצנו מצבים של 110 אחוז´´שייע ממציא מחדש את תורת האחוזים 63.