תודה, אבל...........קראתי את שאלתך בפורום אחר.
אם כוונתך לעלות סרטון מוואצטאפ לפייסק בוק. או ההפך.
עלייך ללחוץ על 3 נקודות ויפתח לך לשונית שתף.
גם בפייסק בוק יש 3 נקודות. או כתוב שתף. ולאחר מכן מופיע לך לאן את רוצה לשתף. מייל פייס בוק וואסטפ.תודה, אבל...........
אני מעונינת להעביר סרטון מפייסבוק (הסבר איך לעצב עוגה) או למחשב, או לשלוח בווטסאפ לחברה שאליה העברתי את המתכון.
אז 3 נקודות בווטסאפ לדעתי לא יעזרו לי.
בנוסף - אני גולשת במחשב הביתי ולא בטלפון, אבל יכולה להעביר (אם אצליח) בווטסאפ ווב.
אבדוק אם זה מופיע גם בסרטון.גם בפייסק בוק יש 3 נקודות. או כתוב שתף. ולאחר מכן מופיע לך לאן את רוצה לשתף. מייל פייס בוק וואסטפ.תודה!
אבדוק אם זה מופיע גם בסרטון.
לא רואה 3 נקודות בסרטון שאני מעונינת בו.
למטה בעריכה יש אפשרות לבחור איכות/מהירות לא זוכרת בדיוק. לא רואים את גלגל השיניים של העריכה.
תלוי הגודל של הקובץ.תודה, אבל...........
אני מעונינת להעביר סרטון מפייסבוק (הסבר איך לעצב עוגה) או למחשב, או לשלוח בווטסאפ לחברה שאליה העברתי את המתכון.
אז 3 נקודות בווטסאפ לדעתי לא יעזרו לי.
בנוסף - אני גולשת במחשב הביתי ולא בטלפון, אבל יכולה להעביר (אם אצליח) בווטסאפ ווב.
אין נתונים על גודלו של הקובץ. קליק ימני לא פותח אפשרויות שונות.תלוי הגודל של הקובץ.
נסיתי עוד דרךאין נתונים על גודלו של הקובץ. קליק ימני לא פותח אפשרויות שונות.
לא חושבת שזה קובץ גדול, במקרה הספציפי הזה 1.30 דקות.
למעשה אין שום אפשרות לבדוק את הקובץ, אין גישה לנתונים שלו.
היות ואמנם יש לי פייסבוק, אבל אני לא מעלה פוסטים, סרטונים ותמונות (מטעם עצמי, כן מצרפת תמונות לפוסטים קיימים) אז אין לי שום ידע מה או איך אפשר להתגבר על הבעיה.
תודה!
כך נראה הפוסט.
שיתוף וגם הגעתי לטבלה לאן לשתףאיפה מצאת את זה? בפייסבוק במחשב אני לא רואה אפשרות כזו. ואני נמנעת בדרך כלל להיכנס לפייסבוק בטלפון.נסיתי עוד דרך
לחצתי על צפה בקובץ המצורף 48083 שיתוף וגם הגעתי לטבלה לאן לשתף
אותו דבר גם במחשב נייח.איפה מצאת את זה? בפייסבוק במחשב אני לא רואה אפשרות כזו. ואני נמנעת בדרך כלל להיכנס לפייסבוק בטלפון.
תודה!
טוב, ניסיתי- וזה אכן עובד. מעביר את כל ההודעה, כולל הסרטון.
זה טוב, בתנאי שמי שמקבל את זה יש לו פייסבוק, אבל זו כבר לא הבעיה שלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.