רעידת אדמה...

f e r n a n d a

New member
שישמר

הדיסק האחרון של BEP - elephunk והדיסקים של עמיר בניון שיכחד... אמ.....אף אחד..

יש המון:

כל האלבומים הממוסחרים והעלובים של טייק דאט ביוזון ווסטלייף בלו אטומיק קיטן גה רול נלי B2K 50 סנט שון פול בריטני פינק ג'ניפר לופז חצי משנות ה80 כל הדיסקו ועוד רבים וגרועים יהלום טהור: U2 - THE JOSHUA TREE

psykablanka

New member
דעתי בנושא..

אני עדין בקטע של איש איש באמונותו יחייה אבל בכל זאת כל המוזיקה שדורשת לחדור לתוך המיינ-סטרים ותאמת זה כמעט כל מה שבאמ.טי.וי פשוט אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה נטולת משמעות מוזיקה שחורה וכל המוזיקת מועדונים שזה סתם קצב עלוב ומילים שלא אומרות כלום. ובכלל אני משתגע מאנשים שעושים מוזיקה בגלל כסף ולא מתוך אומנות ותאמת שזה הרוב כמעט כל המוקרים כיום ממוחסרים ומוצאים דיסקים כדי שיהיה עוד כמה גרושים בבנק וכדי שלא ישכחו אותם. איך אפשר עם בריטי כריסטינה וכל הבררה הזאת אני לא מבינה את זה למה אנשים כאלה ניובים איך אפשר ככה. אני אומר "תראה לי מה אתה שומע ואני יגיד לך מי אתה" אז מה זה באמת אומר עליכם? תעשו חיים, תאהבו הרבה ותשארו רגועים.

Zohar James

New member
אוקיי אני...

הייתי שומרת מאד על כל הדיסקים של בלו
ושל עוד כמה זמרים... והייתי מתה שכל הדיסקים של אבריל לוין ושל באסטד יכחדו

aMJel 4 ever

New member
שייכחדו כל הדיסקים בעולם../images/Emo70.gif

חוץ משל המלך מייקל ג'קסון!

גלעד1987

New member
וואו... לא קל

הדיסק שהייתי רוצה שיישאר איתי הוא "Dark Side of the Moon" של פינק פלויד. אבל הדיסקים שייכחדו - כל הטין-פופ. ושייכחדו גם "אמני" הטין-פופ. רוב הראפ גם. מוזיקה מזרחית - גם שתיפול לתהומות הנשייה. ורוב הטראנסים. (אני מודה שאינפקטד בכל זאת מוציאים משהו מהזן המוזר הזה של מוזיקה)

smili.tipo.co.il

smili.tipo.co.il אתר מאוד חמוד!!!שווה להירשם בבבקשהה אני ממש מבקשת אני מנהלת אותו והוא משתתף בתחרות ארצית של אתרים בבקשה תירשמו ותוסיפו את עצמכם לרשימת החברים!

Rubycon

New member
Michael Jackson - Thriller

Maybe if it hadn't been released that bloody channel MTV wouldn't thrive and people would learn to appreciate musicianship.

למעלה