רעידת אדמה...

ערן1987

New member
ממה שאת כתבת זה נראה כאילו את

מעריצה אותה בגלל הקול בלבד.. בגלל סיבה כזו אי אפשר להעריץ זמר כלשהו

NarihS

New member
כי שוב, אני דיברתי רק על החלק

של המוסיקה, אני יכולה לפרט לך פה מיליון סיבות למה אני מעריצה אותה חוץ מהעניין של המוסיקה, אבל אני בטוחה שזה לא מעניין אותך... אז אין טעם..

ערן1987

New member
בגלל השירים,בגלל הקצב,בגלל הריקודים

כן כן,הבנתי במהלך ההודעות האחרונות שלך(נשבע לך שבאתי לרשום הופעות,כבר התרגלתי).. אבל את לא יכולה להגיד שהסקס לא עוזר לה(והוא עוזר לה המון)

NarihS

New member
לא רק בגלל מה שרשמת

בגלל שלדעתי, היא בנאדם ממש מתוק, והיא ממש חמודה, והיא גם ממש מצחיקה. ואת כל זה אפשר לראות רק מי שרואה את הראיונות איתה, ואיך עושים את הוידיאו, אז אתה בטח לא תבין אותי, וגם שלדעתי יש לה אישיות מדהימה, ואיך שהיא תורמת לילדים ולצדקה והכל, בשבילי היא בנאדם מדהים.. ובסדר, הסקס עוזר לה, אבל אני לא הולכת לפי זה.. אני פשוט מתה על כל הופעה שלה, כל ריקוד, וכל צחוק מדהים שלה..

ערן1987

New member
זה סיבות יותר נורמליות

למרות שאני לא אתפלא אם על המסך היא דמות אחרת לגמרי מאשר בחיים האמיתיים

NarihS

New member
היא לגמרי דמות אחרת

אין לך מושג, ואנשים מכירים אותה כזנזונת או פרחה בגלל צילומי המגזינים וכל ההופעות, אבל זה רק בריטני הזמרת, בריטני האמיתית היא ממש שונה, אני יודעת שזה נשמע דפוק כאילו אני מכירה אותה, אבל אני חושבת שבמהלך ה-5 שנים שראיתי מיליון ראיונות איתה, נתן לי קצת להבין מיהי באמת.. וכמובן שהיא בנאדם כמו כולנו, וגם לה יש רגשות, וזה שכל שניה יורדים עליה במגזינים כאילו אין לה לב, זה פשוט הורג אותי..

ערן1987

New member
גם לך אין מושג

לכי תדעי,אולי היא חתיכת ביצ'ית שלא שמה על אף אחד

britney4u

New member
אם היא ביצ'ית לעולם לא נדע

מה שבטוח, היא לא מייצגת את זה ככה והיא שומרת על זה כבר 6 שנים.. ואני מסכים מאוד עם מה ששירן אמרה, כולם חושבים שהיא הפרחה הכי שרמוטה בעולם והם רואים את זה רק על פי תמונות במגזינים ובקליפים, אבל היא בנאדם ממש מתוק ויש לה לב זהב ואנשים פשוט לא רואים את זה, ויותר לדייק לא רוצים לראות את הצדדים הטובים שבה ויש הרבה... תמיד מחפשים בה את הרע ביותר... אני לא אומר שהיא מסכנה או משהו אבל זה כבר ממש לא נעים... לפעמים אני רואה אותה בראיונות ואני אומר לעצמי תראו איזה מתוקה למה כל העולם נטפל אליה בצורה כזאת כאילו היא רצחה מישהו... זה לא שאני מרחם עליה, אבל במקומה מזמן הייתי פורש מעולם הבידור כי אי אפשר פשוט להמשיך ככה... כאילו, בריטני יותר שנואה מסאדם חוסיין?! ראיתם את זה? זתומרת, לאן הגענו?!!?!?!

NarihS

New member
אם היא ביצ'ית

אז היא משחקת ממש ממש ממש טוב במהלך ה6 שנים האלה בשביל להיות נחמדה ומתוקה והכל... ואני לא מאמינה שזה משחק, אני מאמינה שפשוט ככה היא! היא מדהימה, וזכותנו לחשוב ככה..

NarihS

New member
שוב! זה כבר עניין של טעם!

לדעתי היא כן שיחקה טוב! ואפילו כשהראתי לאמא שלי את הסרט, אחרי שהיא ששמעה כל כך הרבה ביקורות רעות על זה היא חשבה שזה סרט מאוד חמוד, ושבריטני משחקת טוב, וסתם קטלו את הסרט הזה... לדעתי במיוחד בקטע שהיא בוכה בשירותים היא עושה את זה כל כך טוב ואמיתי.. וגם המבקרים האלה לפעמים סתם אוהבים לקטול, זה כמו שהם כל הזמן קוטלים את המשחק של מדונה ובסרטים שאני ראיתי שלה היא שיחקה די טוב.. פשוט קשה למבקרים לראות שיש כאלה שמצליחים בכל תחום שהם פונים אליו..

ערן1987

New member
מדונה משחקת בסדר בכמה סרטים

בריטני הייתה על הפנים ב"קרוסרודס"

LoCo PoR CaMiLa

New member
מה היה כל כך על הפנים?

בריטני שיחקה מעולה!!! היא משחקת מגיל צעיר מאוד, ורק הביקורות הרעות אמרו שהיא שיחקה גרוע, אחותי הגדולה ראתה ת'סרט והיא אמרה שהוא לא משו [הסרט] אבל שבריטני משחקת מעולה!!! לדעתי הסרט חמוד אבל היא הייתה צריכה משהו יותר רציני... בקיצור לבריטני יש פוטנציאל גדול במשחק, ואתה תראה את זה בסרט הבא שלה... רק אני מקווה שהיא תעשה סרט טוב, לא משהו כמו קרוסרודס שלמרות הכל הוא היה סרט חמוד...

ערן1987

New member
אולי היא עוד תזכה עליו באוסקר!

או שלא.. בריטני היא שחקנית בינונית מינוס.. עוד כמה שיעורי משחק יוכלו לעזור לה ואני לא מאמין שאני אומר את זה,אבל לינדזי לוהאן יותר כשרונית ממנה(מבחינת משחק)

LoCo PoR CaMiLa

New member
אני לא מאמין שאתה אומר את זה

בריטני משחקת כל כך טוב אני לא רואה מה רע באיך שהיא משחקת לפי דעתי היא משחקת מצויין, לא טוב, מצויין! ואינ אומר לך לא מתוך זה שאני מעריץ, באמת באמת אני רציני, אם בריטני לא יודעת לשיר [והיא יודעת] היא יודעת לשחק! ואני אומר לך בתור אחד שראה אותה משחקת בעוד המון דברים, לא רק קרוסרודס... ראיתי תוכניות ילדים שהיא משחקת בהם, ועוד כמה סדרות שהיא השתתפה והיא משחקת טוב!

למעלה