לקרוא ולהפנים
דבר ראשון אני רוצה להגיד לך שאת מאוד צודקת בנושא השירה, שירה = זמר.. מה שאני מנסה להגיד פה זה שבעצם כל אחד ואחת יכולים להיות זמרים היום.. א-ב-ל אמנים (ותשימו לב, כן יש הבדל ענקי) לא כל אחד יכול להיות. אמן זה מישהו שכן, כותב את השירים שלו ומלחין..אבל בואי נקח בחשבון שאם כל אדם שיכתוב שיר פתאום יחשב לאמן, אז הערך המהותי של המילה ומשמעותה..יורד.. ככה שאמן הוא מי שכותב שירים א-י-כ-ו-ת-י-ם..שזה אומר לא לטחון מים, לא להביא משהו שכבר עשו מליון לפניו, אלא להביא משהו חדש לM.T.V ולחדש.. לא להביא משהו שכבר היה (כגו"ן בריטני, ג'סיקה וכו'), ד"א אני חושב שבריטני מוכשרת מאוד אבל בואו נגיד ככה..מהרגע שהיא החליטה לשנות תדמית בעקבות ה"התבגרות העצמית" שלה היא הרסה לעצמה (in big time),כי לפניי זה היא היתה מיוחדת היא הביאה משהו שונה, חידשה... אבל עכשיו..כל הכשרון שטמון בה הולך למשהו שכבר מיחזרו ב.M.T.V באופן אינסופי..(כאשר המקור היתה כמובן מדונה)- ולא פלא למה מדונה הצליחה באותה תקופה, היא הביאה משהו חדש שלא היה והיא לא היתה "מבוזבזת" בשיט!. אה ובקשר לפרפורמריות של בריטני.. נכון! היא פרפורמרית מצוינת. אבל שימו לב כמה כוח בריטני צריכה בשביל להגיע לסיפוק ממשי מצד הקהל.. אני אומר לכם תאמת..אני ראיתי תהופעה של בריטני בלאס-וגאס (שהיה ערוץ 2).. איזו הופעה מדהימה, מה לא היה שם!!, כל האלמנטים שרק תבקשו במכלול אחד: אש- מים- לייזרים- ריקוד- שירה- תפאורה מדהימה- חללית (שהיא עפה עליה באוויר כחלק מהמופע) ועוד מלא קישקושים כאלה... אבל עם כל הבלאגן הזה לאחר המופע אמרתי "וואי מגניב.." וזהו.. (לא נשארה בי הרגשה של עוד/שוק) ולעומת-זאת.. יצא לי ליראות (אם אני לא טועה שבוע אחרי ההופעה של בריטני), יצא לי ליראות הופעה של סלין דיון ששם היא הופיעה ר-ק עם שמלה אדומה ופסנתר.. בלי רקדנים ובלי מים וחלליות וכל ההשקעה הזאת.. וכשההופעה נגמרה הייתי כולי בשוק ונאחזתי במן הרגשה שהיא מדהימה. זה ההבדל המדויק בין זמר ל..אמן!. ושימו לב: סלין לא כותבת שום שיר שלה, הכל נשלח אליה מהחברת תקליטים. ז-ה-ו. חומר עצבני למחשבה.