רעידת אדמה...

ערן1987

New member
תסבירי לי בבקשה מה לא בוגר בהודעה

שלי.. אוקיי,כתבה כמה שירים.. איך את יודעת שאני לא יודע את זה? למה ישר לשלול? תאמיני או לא,אבל לי עצמי יש 2 דיסקים שלה "היא עושה את זה כי היא מוכשת ובגלל ש.. סתם היא רוצה" חחח,נגיד!! תהיי בהופעה של מדונה,מייקל ג'קסון ועוד המון אמנים אחרים ואז תוכלי להגיד שהיית בהופעה מושקעת.. אני מאמין שההופעה של בריטני מושקעת גם היא,אבל כשבחלקים רבים ממנה היא מתפשטת זה כבר מוריד את הערך המוסיקלי שלה והופך אותה ללא פחות מלחשפנית ששרה לה ומה הקשר ללדעת לרקוד? זה כ"כ לא קשור למה שאמרת מה הקשר הגדלת חזה? בזכות החזה הזה,ובזכות זה שהיא מראה אותו בכמות זו או אחרת היא מוכרת תקליטים,לא תמיד בזכות השירים עצמם.. מה שכמו שאמרתי מקודם-מוריד מערך המוסיקלי שלה

NarihS

New member
אוקיי קודם כל

היא התפרסה לא בזכות שום דבר אחר מאשר השירה שלה! בייבי ואן מור טיים עשה אותה מה שהיא, וגם קרייזי, וגם אופס, וכל זה עוד מלפני שהיא התחילה להתפשט והכל! אז זה אומר, שהיא בכל מקרה הצליחה גם לפני שהיא התחילה להתפשט. ובקשר למתפשטת בהופעות שלה, בהופעה הקודמת שלה, dream within a dream היא לא התפשטה ולא כלום והמופע הזה היה מדהים!!! בקשר להופעה של האוניקס הוטל, גם אני לא אהבתי את כל החלקים האלה, אבל כשאוהבים בנאדם, פשוט מקבלים את מה שהוא עושה.. אין ברירה אחרת כל כך.. ובייבי ואן מור טיים, עד עכשיו הוא האלבום הכי נמכר שלה!!! ושוב, זה לפני שהיא התחילה להתשפט! אז מה תגיד על זה?? דווקא מאז האלבום הזה, כל פעם המכירות של האלבומים יורדים.. אז תאמין לי שבלי קשר לזה שהיא מתפשטת קונים את האלבומים שלה! פשוט היא מפרסמת אותם טוב! ועושה להם יחסי ציבור כמו שצריך! ומי שקונה את הדיסקים שלה בגלל שהיא מתפשטת אז אלו אנשים ממש נמוכים, וטיפשים, ואני לא מאמינה שמתוך 6 מיליון שקנו את האלבום, In the zone קנו את זה רק בגלל שהיא מתפשטת! תעשה לי טובה! ממש שטויות!

dilan angel

New member
../images/Emo110.gif

לדעתי את טועה. מי שראה למשל(כמו שאת ציינת) את בייבי וואן מור טיים או את קרייזי לא התרשם מבריטני בגלל הקול (אולי כן,אבל לא בהכרח) כוכבים לא מצליחים בדרך כלל בגלל הקול שלהם יש עוד דברים שמושכים בהם.. אז בריטני הייתה מן תגלית , היא הייתה בת16 והיו לה שירים קליטים וקליפים מרהיבים. כל אחד מתשרם מהקול שלה בצורה שונה,לדעתי הקול שלה מיוחד,אבל בהחלט לא הערצתי אותה( בעבר הרחוק) בגלל הקול.

NarihS

New member
אני אישית

דווקא לא התחלתי לאהוב אותה מבייבי, אני מודה שלא, לצערי.. אבל זה כבר מסיבות שטויות שפעם היו לי.. אני דווקא התחלתי לאהוב אותה מהשיר סאמטיימס, כי זה היה שיר, לא יודעת.. פשוט אהבתי, חמוד, פשוט.. ובאמת שזה היה בלי קשר לאיך שהיא נראית..

ערן1987

New member
מעניין אותי איך היה השיר נשמע במקור

אם היה מגיע ל-TLC.. ומה היה קורה אם בריטני,אם היינו בכלל עושים שיחה כזו

ערן1987

New member
את רוצה להגיד לי שבקליפים האלה לא

היה שום סקס אפיל? לא היה שום דבר סקסי? נכון,זו הייתה יחסית תקופת הצניעות שלה.. אבל גם בתקופה הזאת היא לא הייתה אמא תרזה(השער על ה"רולינג סטון" למשל) אוקיי,בהופעה אחת היא לא הופיעה.. אבל בהופעות רבות ואני חושב שבכל קליפ מאז האלבום השני היא חושפת יותר ויותר "פשוט היא מפרסמת אותם טוב! ועושה להם יחסי ציבור כמו שצריך!".. סיבה 1:חתונת בזק שארכה יומיים אם אני לא טועה 2:נשיקה עם מדונה 3:כמות שמועות מפה עד להודעה החדשה שאני בטוח שכמה וכמה מהם נוצרו ע"י היחצ"נים שלה.. אני יכול להמשיך אם את רוצה עובדה שיש הרבה אנשים שקונים דיסקים שונים בגלל סקסיות.. למה את חושבת שבהרבה קליפים של בחורות שונות או של ראפרים יש בחורות בבגד ים? בשביל היופי? כדי להעמיד את המה-שמו של הצופים? לא-כדי שהמכירות יהיו טובות.. היה על זה פעם תוכנית ב-TV ומה התברר? שצופים שרואים דברים סקסים בעיניהם ב-TV יכולים בהחלט לרכוש אותם בריטני מתפשטת=כנראה שנמכר דיסק שלה(וזה לא רק איתה,אבל לצורך העניין נדבר עליה)

dilan angel

New member
אתה צודק,אבל../images/Emo110.gif

אתה לא יכול להגיד שרק בגלל הסיבה הזאת היא מוכרת בלי קשר לסקס אפיל וכאלה,בריטני היא משהו מיוחד אף אחד לא ישתווה אליהNEVER בריטני היא בריטני וזה לא קשור לזה שיש לה אחלה שירים..משהו מושך בה

ערן1987

New member
נכון

אבל הסקס הוא בהחלט גורם פעיל מאוד במכונה המשומנת מאוד שנקראת "בריטני ספירס"

britney4u

New member
נכון וזה מה שאוהבים בה

ולמה אתה חושב שזה רע
מרענן אותי לראות את הקליפים החושניים שלה וזה יוצר בי גם עניין, והשירים הם מאוד טובים וקליטים כל בחורה הייתה עושה את זה, ויש הרבה זמרות שעושות את זה אבל לא נתטפלים אליהם כמו אל בריטני.. אני חושב שיותר נטפלים לבריטני היום בגלל שבהתחלה היא באה עם תדמית חמודה וצנועה ואז עם צאת הדיסק השלישי היא חושפת יותר מבעבר ומנסה להראות שהיא מתבגרת... מה, כאילו אתם רוצים שהיא תביא לכם קליפ ושירים סטייל בייבי וואן מור טיים עם צמות והבחורה בת 23
זה פשוט מגוחך ודרך אגב לגבי ההופעות -- אני עדיין לא מבין מה כל הרעש סביב זה, זה היה קטע כל כך קטנטן עם הרקדן שלה, אתם צריכים לראות את ההופעה כדי לראות שאני צודק. נ.ב.: אני ממש מסכים עם כל הדברים ששירן אמרה
באמת ממש הופתעתי

britney4u

New member
בקשר לאיכויות וואקליות

לבריטני אין יכולת גבוהה, זה ידוע. אבל יש לה בכל זאת קול מיוחד ומתוק [לדעתי] אומנם לא בעל אוקטבות גבוהות אבל אפשר לשמוע בשירים איך היא מנצלת את הקול שלה ושרה הכי טוב שהיא יכולה בשירים שהיא כמובן יכולה לשיר, לדוגמא, את ביוטיפול היא בחיים לא תבצע כמו שצריך.. אבל את Everytime ו-Shadow ו-Touch of my hand היא שרה כמו שצריך ובצורה הכי טובה ופשוטה שהיא יכולה וזה יוצא מדהים! לא כמו זמרות אחרות שאין להן קול ומנסות להגיע גבוה, וזה יוצא מזעזע כמעט בכל המקרים [אני לא אתן שמות כדי לא ליצור ריב..] אממ... ובקשר לנורה ג'ונס ואלאניס... הן פשוט משעממות... גם אם הן יוצרות מדהימות ובלה בלה בלה... הן משעממות ופשוט אין להן את זה... כמו ג'סיקה סימפסון לדוגמא? יש לה קול מדהים [באמת...] אבל פשוט אין לה את זה

ערן1987

New member
אני יכול להבין את זה שאתה לא אוהב

את נורה,כי באמת המוסיקה שלה לא מתאימה לכל אחד ואחד.. אבל תסביר לי למה אתה חושב שאלאניס לא מעניינת בכלל? לדעתי היא יכולה להתחבר לכל אחד,עובדה שאבא שלי ביקש שאני אצרוב לה את החדש והוא בכלל מאלה ששומעים מוסיקה ישנה וכדומה

britney4u

New member
אממ..

לא יודע, אלאניס פשוט לא עושה שום דבר שיוצר בה עניין רב.. היא לא משתנה ובאה עם דברים חדשים [כמו בריטני לדוגמא] וזה משעמם מאוד... למרות שאני חייב להגיד ש-Everything זה קליפ ממש נחמד שעושה לי טוב כשאני רואה אותו, אבל אני פשוט לא יכול לשמוע את השיר.. הוא משעמם ואין לו שיא או קצב או רגש או משו מעניין... והיא שרה אותו בצורה משעממת, כאילו מכריחים אותה לשיר את זה [לדעתי... לא מנסה לריב או משו].. ובכלל, גם הסיגנון מוזיקה שלה משעמם אותי... זה פשוט עניין של טעם...

ערן1987

New member
חבל שאתה קובע את זה,לפי מה שזה

נשמע,לפי הקליפ.. בכל מקרה,זה שיר שהיא כתבה-למה לה לא לשיר אותו? ותנסה להסתכל גם מעבר למילים

britney4u

New member
לי זה לא משנה האמתי...

מצידי שהמילים יהיו דפוקות העיקר שהשיר והקצב הוא טוב... יכול להיות שאלאניס יוצרת מצויינת... אבל התוצאה הסופית ממש לא הטעם שלי... אבל בכל זאת אני יישאר אובייקטבי ואם היא תוציא שיר באמת טוב, יכול להיות באמת שהיא תיתפס אצלי, כמו כל זמרות אחרות שבאות עם משהו טוב...

ערן1987

New member
למה אני חושב שזה רע? כי במקום

שתגרום לאנשים להתייחס למוסיקה שלה,היא גורמת להם להתרכז בגוף שלה יכול להיות שאתה צודק בקשר לקטע של התדמית,אבל תראה לי עוד בנות בגיל שלה שחושפות כ"כ הרבה?

britney4u

New member
...

אני לא מאמין שיש אנשים שמתרכזים בגוף שלה וקונים את הדיסק... בכל זאת אני לא ככה... אני קניתי את הדיסק כי הוא ממש מדהים... בגלל המוזיקה... לא בגלל התמונות הפרוקטיביות שלה.. אם הייתי רוצה תמונות כאלה הייתי משיג ת'מגזינים ואת הקליפים, לא קונה את הדיסק בכל מקרה. ואני לא חושב שיש אנשים שרואים את בריטני חצי ערומה ורצים לקנות את הדיסק שלה... בכל מקרה, תאמין לי שיש כל כך הרבה בנות שאם הן היו נראות כמו בריטני הן היו מצטלמות בעירום בכל מגזין שני למשל אחותי וחברות שלה [בנות 25] ראו תמונות שלה, וחברה של אחותי אמרה ש"אם היה לי גוף כזה, מה הייתי עושה.. (!)" ממש ככה... בכל מקרה... אני לא מעריץ אותה על הגוף שלה.. אני מסתכל על המוזיקה ולכן אני מעריץ את בריטני... יש לה דיסקים מדהימים... היא מרעננת ובאה עם דברים חדשים ומפתיעים כל פעם, נותנת את ההופעות הטובות ביותר... פשוט לא משעממת. וזהו.

ערן1987

New member
בסדר,זה כי אתה ואחרים כמוך מעריצים

אבל יש כאלה שאומרים "אוקיי,היא כוסית.. בטח התמונות באלבום שלה דומים לקליפ ככה וככה אז אני אקנה!" וכדומה.. או שהם יעשו משהו שיכניס לבריטני כסף נראה לי שהיה על זה משהו בערוץ E פעם.. או VH1

britney4u

New member
נכון, ואתה יודע מה היא עשתה בשביל

שזה לא יקרה? תראה איזה עטיפה צנועה היא הוציאה ל-"In The Zone", סה"כ רואים לה ת'פרצוף, והחוברת בכלל לא פרוקטיבית, הדבר הכי פרוקטיבי שם זה אולי הכתפיים שלה, החוברת גם בכלל לא כמו התמונות במגזינים. וחוץ מזה הדוגמא שנתת ממש מטומטמת.. מי שקונה דיסק בשביל לראות את בריטני בלי בגדים ממש דפוק... ובכל זאת אני לא חושב שיש הרבה כאלה [אם בכלל].. זה סתם בלבולי שכל של אנשים.

ערן1987

New member
עובדה שיש כאלה והרבה

אולי בדיסק היא עושה את זה,אבל בקליפים-ממש לא

למעלה