רעידת אדמה...

britney4u

New member
וזה בכלל לא עוזר לה...

בשתי האלבומים הראשונים היא הצליחה ומכרה מיליונים בטירוף, וכשהיא התחילה להיחשף המכירות רק ירדו וזה לרעתה... בכל מקרה אני מדבר איתך על המוזיקה והקליפים לא מעניינים אותי [למרות שהם ממש מדהימים], ואני חושב שרוב האנשים שקנו את In The Zone הבינו שזה דיסק טוב, ולא קנו אותו בגלל שבריטני ערומה בעיתון או בקליפ. למה כל כך קשה להבין את זה? אפילו לא שמעת את הדיסק שתוכל לשפוט אותו!!!

ערן1987

New member
תסלח לי,איך אתה יודע שלא שמעתי אותו

אף פעם? אני אמרתי את זה אפילו פעם אחת? לא,לא אמרתי את זה "הבינו שזה דיסק טוב, ולא קנו אותו בגלל שבריטני ערומה בעיתון או בקליפ" הם הבינו שזה דיסק טוב ואז קנו את הדיסק?
בכל מקרה,באלבום ה-3 וה-4 היא מתפשטת יותר מבעבר.. אבל ב-1 ו-2("דונט לט מי בי דה לאסט טו נואו" למשל)היא גם התפשטה יחסית,היה לה את הסקס אפיל הזה.. ככה שאי אפשר להגיד שזה לא עזר

britney4u

New member
דווקא Dont let me be the last to

Know הרס לה הכל וגם נכשל לה [יחסית] בגלל הקליפ... אין, מה שתגיד, באלבומים הראשונים היא הסתדרה מעולה בלי שום היחשפות, זה רק הורס לה. כן, הבינו שזה דיסק טוב! משהו מצלצל אצלך על Toxic, Me Against the music?... הם שמעו ת'שירים ואהבו ואני מכיר הרבה אנשים כאלה שקנו ת'דיסק ולא האמינו שזה של בריטני, וגם בכלל חבר שלי קיבל את הדיסק במתנה ורצה לזרוק אותו, אבל אחותו פתחה את הדיסק בלי שהוא ידע והוא החליט לשמוע והוא נדהם. וחבל שיש אנשים שקוטלים אותה מההתחלה בלי לנסות בכלל... והכל בגלל מה? בגלל שהיא מתפשטת... זה רק הורס לה מתי תקלטו כבר... ואני קראתי שלא שמעת אותו... אולי ראית הופעות אבל זה עדיין לא ממש מספיק

ערן1987

New member
אז הבנת לא נכון,כן שמעתי

בכלל,היא לא הפיקה את הדיסק ממה שאני יודע ככה שזה לא ממש מחמאות רק אליה כשאמרת את הקטע של הקטילה התכוונת אליי? כי אם כן,תסביר לי איך יש לי 2 דיסקים שלה כשאחד מהם הוא אחד מתקופת ה"התפשטות" שלה(ה-3)

britney4u

New member
נכון

היא לא הפיקה שירים אבל היא כתבה 8-9 שירים מהאלבום, וגם הלחינה אחד מהשירים שכתבה, וזה עדיין לא מספק אף אחד? היא זמרת, לא יוצרת... בכל מקרה, היא לא הפיקה אבל מפיקים הרבה יותר משובחים כמו מובי, פאף דידי, אר. קלי [לא סובל אותו... אבל מפיק מעולה], המטריקס, ועוד.. לא התכוונתי אליך בקשר לקטילה... אבל אל תגיד שאין אנשים שאם הם יאהבו שיר של בריטני הם לא יקנו את הדיסק שלה, והכל בגלל מה? בגלל ההתפשטויות... תבינו זה רק הורס לה. אבל שתעשה מה שבראש שלה, שלא תשים *** על אף אחד... יש לה גוף יפה והיא חתיכה, היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה עם עצמה...

ערן1987

New member
אז לא כל הקרדיט מגיע לבריטני

כי אם לא המפיקים ההם אני בטוח שהשירים היו נשמעים אחרת לגמרי.. לך תדע,אולי "טוקסיק" היה בלדה?(בעע!!) אולי יהיו כאלה שלא יקנו בגלל ההתפשטות.. אבל בטוח שיש כאלה שקונים בגלל זה

NarihS

New member
אוקיי, הבנו שאי אפשר לשנות את דעתך

ואם אתה חושב שמתוך 6 מיליון שקנו את האלבום in the zone קנו אותו רק בגלל שבריטני מתפשטת, אז תחשוב מה שאתה רוצה... אני לדעתי קנו אותו בגלל השירים בלבד, ובגלל אהבה לבריטני, בלי שום קשר לבגדים... שוב, היא פשוט עושה יחסי ציבור מאוד טובים! היא מופיעה בדיוק במקומות שצריך בשביל לפרסם את הדיסק שלה כראוי! זה הכל.

ערן1987

New member
איך הגעת לזה שאני חושב שאת כל

העותקים קנו רק בגלל שהיא מתפשטת? "יחסי ציבור מאוד טובים".. זה נכון.. החתונה למשל היה תרגיל יחצ"ון גאוני! באותו יום נחתה איזשהי חללית במאדים ולא הזכירו את זה כמעט,אם בכלל.. זה רק חלק

NarihS

New member
מה?? איזה שטויות!!

בלי קשר לחתונה הזאת בכלל!!! היא מופיעה במקומות הנכונים!!!! אז ב-3 מועדנים שהיא הופיעה, כשהיא הופיעה ב TRL ובעוד כל מיני מקומות, לזה התכוונתי! לדעתי החתונה עשתה יחסי ציבור רק בגלל שהעיתונאים עשו מזה ככה! זה לא שהיא עשתה את זה! זה שהעיתונאים הופכים כל דבר של בריטני לאיזה אירוע ענקי ומשמעותי זה לא באשמתה..

ערן1987

New member
נכון,גם הופעות

אבל אני בטוח שהיא חשבה שזה מה שהעיתונות תעשה כשהיא התחתנה

k k1

New member
טחחחחחחחחחחח איזה שטויות!!

באמת נראה לך שאנשים עד כדי כך מטומטמים ואומרים:אני יקנה את הדיסק כי יש שם תמונות סקסיות שלה?!?!!?! תעשה לי טובה... אנשים כאלה יקנו פלייבוי ולא את הדיסק של בריטני ספירס..!!

ערן1987

New member
הייתה על זה תוכנית שלמה בערוץ E

או VH1.. משהו מהשניים.. תוכנית על משהו בסגנון Sex Sales

למעלה