רעידת אדמה...

britney4u

New member
מה הקשר?!

בהופעות האחרונות שלה היא כבר שרה לייב בכמה שירים, והיא לא יכולה לרקוד ולשיר בעת ובעונה אחת כי זה יצא מזעזע. אני מעדיף שהיא תרקוד ותשיר פלייבק מאשר שתשיר ולא תעשה כלום... וחוץ מזה הריקודים והדברים החדשים שהיא במיאה אותה למופע עושים אותו מעניין יותר... היא תמיד מביאה את השואו הטוב ביותר ואי אפשר להכחיש את זה, תמיד היא באה עם משהו חדש וההופעות שלה מדהימות!!! ותראי שבשירים שלא רוקדים בהם היא שרה לייב, כמו את shadow ו-everytime...

ערן1987

New member
"השואו הטוב ביותר"? לך להופעה של

מדונה,תלמד מה זה הופעה טובה

britney4u

New member
אני הורדתי את ההופעה של מדונה

זאת הופעה טובה [החדשה שלה, הורדתי אותה], אבל היא כל כך לא משתווה לאוניקס הוטל!! =O באמת... יש לה הופעה פיצוץ, אבל האוניקס הוטל פי מיליון מעליו, לפחות לפי דעתי... התפאורה, הריקודים השואו של בריטני הרבה יותר טוב... לפחות לפי דעתי... החיסרון היחיד זה הפלייבק ומדונה לא עושה את זה, ובאמת כל הכבוד לה

britney4u

New member
אבל בכל זאת...

מדונה יותר מוכרת כאחת שמביאה שואו מעולה, והיא דיווה גדולה ולכן ההופעה שלה מאוד מצליחה

ערן1987

New member
הופעה של מדונה זה משהו אחר לגמרי

מהופעה של בריטני.. אבל בכל זאת,מדונה מוכרת הרבה יותר בזכות הופעות תותחיות+++

Madonna Ciccone

New member
החדשה שלה? תורידי את בלונד אמבישן

ההופעה הכי טובה לדעתי. את החדשה לא ראיתי.

תוומר

New member
לקרוא ולהפנים

דבר ראשון אני רוצה להגיד לך שאת מאוד צודקת בנושא השירה, שירה = זמר.. מה שאני מנסה להגיד פה זה שבעצם כל אחד ואחת יכולים להיות זמרים היום.. א-ב-ל אמנים (ותשימו לב, כן יש הבדל ענקי) לא כל אחד יכול להיות. אמן זה מישהו שכן, כותב את השירים שלו ומלחין..אבל בואי נקח בחשבון שאם כל אדם שיכתוב שיר פתאום יחשב לאמן, אז הערך המהותי של המילה ומשמעותה..יורד.. ככה שאמן הוא מי שכותב שירים א-י-כ-ו-ת-י-ם..שזה אומר לא לטחון מים, לא להביא משהו שכבר עשו מליון לפניו, אלא להביא משהו חדש לM.T.V ולחדש.. לא להביא משהו שכבר היה (כגו"ן בריטני, ג'סיקה וכו'), ד"א אני חושב שבריטני מוכשרת מאוד אבל בואו נגיד ככה..מהרגע שהיא החליטה לשנות תדמית בעקבות ה"התבגרות העצמית" שלה היא הרסה לעצמה (in big time),כי לפניי זה היא היתה מיוחדת היא הביאה משהו שונה, חידשה... אבל עכשיו..כל הכשרון שטמון בה הולך למשהו שכבר מיחזרו ב.M.T.V באופן אינסופי..(כאשר המקור היתה כמובן מדונה)- ולא פלא למה מדונה הצליחה באותה תקופה, היא הביאה משהו חדש שלא היה והיא לא היתה "מבוזבזת" בשיט!. אה ובקשר לפרפורמריות של בריטני.. נכון! היא פרפורמרית מצוינת. אבל שימו לב כמה כוח בריטני צריכה בשביל להגיע לסיפוק ממשי מצד הקהל.. אני אומר לכם תאמת..אני ראיתי תהופעה של בריטני בלאס-וגאס (שהיה ערוץ 2).. איזו הופעה מדהימה, מה לא היה שם!!, כל האלמנטים שרק תבקשו במכלול אחד: אש- מים- לייזרים- ריקוד- שירה- תפאורה מדהימה- חללית (שהיא עפה עליה באוויר כחלק מהמופע) ועוד מלא קישקושים כאלה... אבל עם כל הבלאגן הזה לאחר המופע אמרתי "וואי מגניב.." וזהו.. (לא נשארה בי הרגשה של עוד/שוק) ולעומת-זאת.. יצא לי ליראות (אם אני לא טועה שבוע אחרי ההופעה של בריטני), יצא לי ליראות הופעה של סלין דיון ששם היא הופיעה ר-ק עם שמלה אדומה ופסנתר.. בלי רקדנים ובלי מים וחלליות וכל ההשקעה הזאת.. וכשההופעה נגמרה הייתי כולי בשוק ונאחזתי במן הרגשה שהיא מדהימה. זה ההבדל המדויק בין זמר ל..אמן!. ושימו לב: סלין לא כותבת שום שיר שלה, הכל נשלח אליה מהחברת תקליטים. ז-ה-ו. חומר עצבני למחשבה.

Madonna Ciccone

New member
אחרי שהיא ביססה את עצמה

וכבר יציבה כלכלת ומסחרית. זאת לא חוכמה. שתמשיך לכתוב ולהחלין שירים, ככה היא תזכה ליותר הערכה. הדרישה המינימלית להיות זמרת היא היכולת לשיר, לבריטני אין את זה.

NarihS

New member
זה כבר עניין של טעם..

זה שאתה חושב שהיא לא יודעת לשיר זה כבר עניין שלך.. לדעתי היא כן יודעת לשיר

dilan angel

New member
פחח../images/Emo110.gif

יכולת ווקאלית?לבריטני? נוואפפפ יש לה קול יפה/מיוחד..אבל יכולת ווקאלית ממש לא. יכולת ווקאלית יש לכרסטינה,מראיה קרי,קלי קלארקסון...

NarihS

New member
בסדר את צודקת..

רק עכשיו הבנתי למה התכוונתם.. אוקיי סבבה, אבל בשבילי זה לא עושה את בריטני זמרת פחות טובה.. אני דווקא אוהבת אותה בגלל הסגנון שהיא שרה.. כי אם היה לה יכולת ווקאלית כמו כריסטינה, אז היא בטח הייתה בקושי רוקדת בהופעות שלה, בשביל שהיא תוכל לשיר נורמלי בהופעה.. למרות שכריסטינה עושה את זה בצורה מאוד טובה.. אבל אני גם אוהבת את איך שבריטני רוקדת, משהו שמכניס לדעתי, עניין להופעות..

TheImpactBoy

New member
היא בכלל לא שרה

תמיד הכל מוקלט וכזה לא מוקלט זה מלא באפקטים ועריכות ממוחשבות

NarihS

New member
תקשיב, לכל אחד יש את הסגנון

שירה שלו.. לדעתי, שוב, לדעתי יש לה יכולת ווקאלית! לא סתם הייתי שומעת את המוסיקה שלה! ולא סתם עוד מיליון אנשים הייו שומעים את המוסיקה שלה! אז הכל עניין של טעם! זה שהיא לא צועקת כמו כריסטינה/מריה/ויטני, זה לא אומר שזה רע! כמו שאמרתי, זה עניין של טעם! וזה לא בכוונה לרדת על הזמרות האלה! כי אני אוהבת את ויטני ואת כריסטינה, מריה לא אבל זה כבר עניין אחר..

ערן1987

New member
את באמת חושבת שאנשים שומעים את

בריטני ואת שאר הזמרות שציינת רק בגלל הקול? אם כן את לא יכולה להחשיב את עצמך כמעריצה שלה

NarihS

New member
למה אני לא יכולה להחשיב את

עצמי כמעריצה? אני התחלתי לאהוב את בריטני בגלל השירים שלה, לא בגלל המראה כמובן שאני אוהבת כל דבר אחר שקשור בה, אבל שוב, זה כבר עניין אחר, אנחנו מדברים פה על מוסיקה! אני לא נכנסת לדברים אחרים...

למעלה