רעידת אדמה...

אמממ שלא יכחד

נלי פורטדו ===== ====== ====== כפרעעע עליה שיכחד -= בבריטני - וגם שהיא טיפול עם הרעידה ואימה שלה . ואחותה הלא מוכשרת ... .... שמככבת בניקולונדיון והיא משחקת גרועעע יימח שימה

ערן1987

New member
"למדה" מאחותה הגדולה

כנראה שזה עובר בתורשה במשפחת ספירס

אני

שייכחד............אממ...לא יודעת יש לי כמה..... שלא ייכחדו: GOTTA GET THRU THIS AND DEAD LETTERS!

LoCo PoR CaMiLa

New member
../images/Emo26.gif

דיסק שלא ייכחד - כל דיסק [מדהים
..] של בריטני ספירס.. שייכחד - כל דיסק של כריסטינה מאגילרה [מבחיל פשוט..], ושל נלי פורטדו [ממש מזעזעת..].

LoCo PoR CaMiLa

New member
שכחתי לציין שצריך לכחד...

את נורה ג'ונס, אלאניס ואבריל לאבין
אסונות העל טבעיים של המוזיקה.

Madonna Ciccone

New member
האסון של המוזיקה הוא יותר

לכיוון בריטני. נורה ואלאניס יוצרות ובריטני היא לא יותר מזמרת גרועה. היא אף פעם לא הוכיחה את עצמה כאמנית. נורה ואלאניס הן דוגמא למה שהמוזיקה היתה לפני שהפכה להיות ברירת מחדל לכוסיות עם חזה ענק.

ערן1987

New member
../images/Emo45.gifמכוערות מכוערות-אבל מוכשרות

בטירוף(בעיקר אלאניס)

Madonna Ciccone

New member
דווקא נורה ג'ונס יפהפיה

ואלאניס אמן שראוי להערכה (היא מוזיקאית מדהימה) וחבל שהיום ההערכה הזאת הולכת למי שנראה יפה יותר ולא מוכשר יותר.

ערן1987

New member
נורה ג'ונס בסדר.. אלאניס קצת פחות

אבל באמת ששתיהן מוכשרות בטירוף.. כותבות שירים משלהן,מלחינות אותם,מנגנות על כלי מוסיקה שונים בשירים.. נכון,גם הקול שלהן הוא לא הקול,אבל התוצאה הכוללת של כל מה שכתבתי ועוד כמה דברים(כמו הפקה מוסיקלית שהן עושות)-יוצר מוסיקה מדהימה

dor307

New member
נורה כותבת לעצמה?

אני יודע שבדיסק הראשון את רוב השירים היא לא כתבה. אבל עדייןם הוא דיסק מעולה!

dilan angel

New member
sayyyyyyy what?!?!?../images/Emo110.gif

|מרימה גבה| אלאניס ונורה ג'ונס מכוערות?! עעע נורה ג'ונס פשוט מהממת!בנאדם יפה.נקודה. ואלאניס יפה בדרכה שלה,היא מיוחדת לדעתי. נכון,למרות שהיא לא מפילה/הורסת וואטאבר.. היא בנאדם נורמליי!! לא כל אחד מהמם יו נו.. וחוץ מזה..מה חשוב היופי בכלל? הן אמניות מוכשרות בצורה מטורפת! מה זה יעזור להן ציצים גדולים או שיער בלונדיני עם בטן שטוחה?

ערן1987

New member
אני אמרתי את זה בכוונה

כדי להראות שלא כל מי שיפה עושה מוסיקה טובה.. אבל בלי קשר,אני לא חושב שאלאניס יפה כ"כ.. בתמונה ששמת היא מאוד יפה אבל

dilan angel

New member
../images/Emo110.gif

נכון היא לא יפה כל כךךךךךך היא פשוט רגילה + חן מיוחד...

ערן1987

New member
הח הח,המעריצים הבוגרים של בריטני

ולחשוב שככה הם עוד בוגרים

NarihS

New member
אל תכליל

אני מעריצה של בריטני, ולא הבנתי מה היה רע בהתנהגות של LoCo PoR CaMiLa כי סה"כ היא אמרה את הדעה שלה כמו כל אחד פה.. ולזה שבריטני היא לא יוצרת, נו אז מה? היא זמרת, זה מה שהיא, לא כותבת, לא מנגנת, פשוט זמרת, שרה, מבין? זה בעיקרון מה שהיא מייצגת, אבל היא כן יודעת לכתוב שירים, והיא כן יודעת לנגן על פסנתר ואת השיר everytime היא בעצמה כתבה והלחינה, אז בלי סתם להגיד שטויות..

ערן1987

New member
לא הכללתי.. מה לא בוגר?

"כריסטינה מאגילרה".. בשרשורים שונים יש דברים גרועים יותר כן יודעת לכתוב שירים? כמה שירים היא כתבה,שיר וחצי? יודעת לנגן על פסנתר? יופי,אני ידעתי עד לפני כמה שנים גם.. עכשיו אני רק צריך להאריך ולצבוע את השיער,להוריד לי את המה-שמו ולעשות הגדלת חזה והופה! אני בריטני ספירס!

NarihS

New member
ועוד אתה מדבר על הודעות

לא בוגרות ואתה בעצמך עושה את זה.. זה שאתה לא יודע עובדות זה לא אומר שאתה חייב סתם לרשום שטויות בריטני ממש לא כתבה שיר וחצי! היא כתבה 8 שירים מהדיסק האחרון שלה! ובאלבום הקודם זה היה 6! וחוץ מזה, שהיא לא נמדדת על פי הכתיבה שלה! אני לא מבינה איך אנשים לא מבינים את זה עדיין. זה שזמר נגיד לא כותב שירים או מנגן על איזשהו כלי, לא עושה אותו זמר?? כי הרי זמר תפקידו לשיר, וזה בדיוק מה שבריטני עושה, וזה בדיוק מה שהיא צריכה לעשות, היא לא חייבת לכתוב שירים, אבל היא עושה את זה בכל זאת כי היא מוכשרת, ובגלל ש.. סתם היא רוצה.. וגם שבריטני היא פרפורומית מדהימה! כל אחד שראה הופעות שלה אומר עליה את זה, שהיא יודעת לרקוד יפה, שהיא נותנת ממש אחלה של הופעות, היא ממש משקיעה בהופעות שלה! דבר שאני לא ראיתי אצל זמרים או אומנים אחרים! ומה הקשר להגדלת חזה??? מה הקשר? אנחנו מדברים עכשיו על מוסיקה! לא על המראה החיצוני שלה! ונגיד שהיא עשתה הגדלת חזה, זה עושה אותה לבנאדם רע?? כאילו שאין מיליון נשים שעושות את זה!

Madonna Ciccone

New member
בולשיט

מוזיקה זאת אמנות, אם היא רוצה להיות זמרת בלבד לפחות שתדע לשיר. אם מישהו רוצה לעסוק במוזיקה (זה כולל שירה) לפחות שיהיה לו ייצר אומנותי.

למעלה