רעידת אדמה...

The only Shpitz

New member
רעידת אדמה...

בעקבות רעידת האדמה שהתרחשה היום ובהמשך לסקר של אמיתי, הנה סקר נוסף! איזה דיסק הייתם רוצים שיכחד ברעידת אדמה ואיזה דיסק הייתם מתחננים שלא יקרה לו כלום ברעידת אדמה?

The only Shpitz

New member
אני...

דיסק שרוצה שיכחד - אמינם (כל הדיסקים שלו) דיסק שלא הייתי רוצה שיכחד - כל דיסק של מדונה ובריטני

../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

חס וחלילה חס ושלום שלא יקרה משו לדיסקים שלו! דיסק שלאאאא הייתי רוצה שיכחד-אמינם (כל הדיסקים שלו) דיסק שרוצה שיכחד-כל דיסק של מדונה ובריטני (בעצם לא בלי מדונה כי יש לה כמה נחמדים אםילו מאוד נחמדים.)

Dark SpaWn

New member
שיכחד כל דבר של ג'א רול והוא עצמו !

כל ילדה קטנה כאן שאוהבת את הראפ/פופ/אר אן בי שלו מצידי יכולה להחנק הבן אדם הזה עובד בשביל מישהו שטופאק שנא,וג'א רול המפגר הזה עוד מחכה את טופאק,לא פלא שכל תעשיית הראפ שונאת אותו ואת בנזינו המנהל שלו... גם כן הדיסק האחרון של באסטא ריימס צריך להיכחד,על תבינו אותי לא נכון אני מת על באסטא ריימס ! אבל האלבום האחרון שלו הוא בושה לקריירה שלו... גם כן כל הדיסקים של בריטני לא כולל האחרון כמה שאני שונא אותה אני חייב להודות שבשנה האחרונה היא הישתפרה מאוד,היא עדיין לא משהו והיא התחילה להיתנהג כמו זונה... אבל מי יודע ? אולי זה יעבור לה... בסיסית שיכחד רוב הפופ היום,כול חצי ראפ חצי פופ שיעלם מהעולם פרד דרסט,נלי,סיסקו,הישראלים,ג'א רול כל מי שעושה חצי ראפ חצי פופ/אר אנ בי שישמרו,כל מה שטופאק מלך היקום איי פעם עשה כל מה שביגי עשה,הדיסקים של די 12,חלק מהדיסקים של אמינם כל מה שדר דרה איי פעם עשה כי הוא פשוט מלך הראפ (אבל שיעלמו ג'י יוניט) ותחזיקו אצבעות שקאנייה וואסט יצליח

טוב שלא פסלת את כל המוזיקה בעולם..

למה להיחנק סך הכול הערצה.. לא מעריץ אותו אל תקשיב לו אבל למה לחנוק ילדה מסכנה.. לא שלי יש משו לג'א רול לא מתה עליו.. שונאת את בנזינו שימאח אמן חתיכת מטומטם, מחכה את טופאק? יש כאלה שיגידו אבל אל תגזים. כן האלבום של באסטה היה נורא מסכימה איתך כן כן גם עם זה אני מזסכימה משו זז עם בריטני יש שיפור... לא מדהים אבל יש למה שיכחד הפופ? למה שיכחד הראפ? למה שמישו יכחד דווקא נחמד שיש כל מיני מוזקיות הרוב מוסיפות.. אולי לא לך ספציפית אבל לאחרים כן אז בראסמי אתה אל תקשיב מי שירצה יקשיב בכלל השרשור הזה מעפן כי למה להכחיד מוזיקה.. מי שהצליח יש לזה סיבה אם זה בגלל זנות ואם זה בגלל כישרון אבל הגיע לשם יש לכבד.. ככה נראה לי. אם אתה אומר להכחיד כל מי שעוה חצי ראם חצי אר אנ בי אז הרבה אנשים יעופו כמו אר קלי פי דידי אוףף יש כל כך הרבה אתה דבר שטויות. לגבי מה שישמרו צודק.. טופאק מלך, ביגי אדיר, די 12
-אין בכלל מה להוסיף, כל הדיסקים של אמינם למה חלק?! אמינםםםםםםםםםםםם (אממ לא שוכחצת להזמין אותכם לפורום של אמינם..) --היית פעם בפורום שלנו אני זוכרת אותך היה רשום לך בחתימה אני שונא את ג' רול או משו לא? וכן קאניהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מחזיקה אצבעותתתתתת שהוא יצליח למרות שלא נראה לי הוא צריך את זה... הוא ברור יצליח יש לי תדיסק הוא פשוט קטלני סוף סוף ראפ טוב ולא רק ביצ'ס ומאני.

Dark SpaWn

New member
אוף לא הבנת אותי נכון...

אני לא רוצה להכחיד את הפופ האר אן בי והראפ אני רוצה להכחיד את כל המוזיקה שהיא חצי ראפ וחצי משהו אחר,אני שונא את כל האנשים האלו... נו לדוגמא ג'א רול שעושה חצי פופ וחצי ראפ כל הזמן לדעתי זה ממש פוגע בראפ... (אגב חצי ממה שכתבת אני לא ממש יכול לקרוא בגלל שורות ארוכות) ואמינם הוא ראפר דיי טוב,יש לו ליריקה מדהימה (הוא יותר טוב מתי שהוא בייחד אם די 12) הבעיה איתו היא שהוא במקום להיסתמך על הכישרון שלו הוא מעדיף להיתעסק במחלוקת הוא בכוונה נראה לי מוציא שירים כמו "וויט אמריקה" כי הוא יודע שאנשים יתעצבנו מזה אבל הוא באמת אחד הראפרים הכי טובים היום (דר. דרה עדיין פי מיליון עליו) טוב בקשר לראפ אר אן בי זה בסדר אבל אני עדיין שחוש שפופ ראפ זה פשוט נוראי... (וקאנייה הוא מלך העולם)

אממ כנס

העתקתי לך תהודעה הקודמת בלי שורות ארוכות למה להיחנק סך הכול הערצה.. לא מעריץ אותו אל תקשיב לו אבל למה לחנוק ילדה מסכנה.. לא שלי יש משו לג'א רול לא מתה עליו.. שונאת את בנזינו שימאח אמן חתיכת מטומטם, מחכה את טופאק? יש כאלה שיגידו אבל אל תגזים. כן האלבום של באסטה היה נורא מסכימה איתך כן כן גם עם זה אני מזסכימה משו זז עם בריטני יש שיפור... לא מדהים אבל יש למה שיכחד הפופ? למה שיכחד הראפ? למה שמישו יכחד? דווקא נחמד שיש כל מיני מוזקיות הרוב מוסיפות.. אולי לא לך ספציפית אבל לאחרים כן אז בראסמי אתה אל תקשיב מי שירצה יקשיב בכלל השרשור הזה מעפן כי למה להכחיד מוזיקה.. מי שהצליח יש לזה סיבה אם זה בגלל זנות ואם זה בגלל כישרון אבל הגיע לשם יש לכבד.. ככה נראה לי. אם אתה אומר להכחיד כל מי שעוה חצי ראם חצי אר אנ בי אז הרבה אנשים יעופו כמו אר קלי פי דידי אוףף יש כל כך הרבה אתה דבר שטויות. לגבי מה שישמרו צודק.. טופאק מלך, ביגי אדיר, די 12 -אין בכלל מה להוסיף, כל הדיסקים של אמינם למה חלק?! אמינםםםםםםםםםםםם (אממ לא שוכחצת להזמין אותכם לפורום של אמינם..) --היית פעם בפורום שלנו אני זוכרת אותך היה רשום לך בחתימה אני שונא את ג' רול או משו לא? וכן קאניההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מחזיקה אצבעותתתתתת שהוא יצליח למרות שלא נראה לי הוא צריך את זה... הוא ברור יצליח יש לי תדיסק הוא פשוט קטלני סוף סוף ראפ טוב ולא רק ביצ'ס ומאני. ןלגבע ההודעה שרשמת עכשיו.. אממ ממתי ג'א רול עושה פופ ראפ? תן לי שיר אחד!! הוא עושה היפ הופ.! זה כמו שאמרו שמיי באנד של די12 ווידאוט מי של אמינם זה פופ.. זה לא פופ זה לא ראפ כבר אבל לא פופ זה היפ הופ! נו באמת אמינם הוא דיי טוב? הוא אחד הראפרים הטובים טוב על טעם וריח... אבל עדיין אתה נראה לי אחד שמבין ודווקא בערך בטעם שלי בסגנון מוזיקה מעניין שאתה אומר שאמינם הוא דיי טוב.. אממ הוא לא המציא את וייט אמריקה בישביל לעצבן.. זה פשוט נכון.. ומה שמאפיןן אותו זה להגיד דברים שנראים לו נכונים.. ולא לשים על התוצאות.. וכן דרה ענק כן כן מסכימה קנייה הוא ה-מלך! אהבתי את הסגנון שלו. הראפ יכול להשתפר אבל הלירקיה וההפקות עולות על הראפ שמשתפר מפעם לפעם..

ג'ה רול הוא תותח

וזה שכולם שונאים אותו זה לא אומר שהוא לא מוכשר אוליי זה פשוט בקטע אישי לא בגלל המוסיקה שלו והוא ממש לא מחכה את טופאק וגם עם כן זה לא בקטע רע אלא מתוך כבוד הוא מוכשר בזכות הקול היחודי שלו והוא גם נראה ממש לא רע!!! זה בטוח יש לו קול יפה והוא סבבה לגמריי וכל אלה שאמרת הם טובים כולם! בריטני צריך להעלים אמינם צריך להעלים זאת לא מוסיקה בכלל אמינם סתם לבן שחי בסרט שהוא שחור ועם כבר מישהו מנסה לחכות אז זה אמינם נלי סיסקו מה קורה איתך?שניהם שווים גם במוסיקה וגם בlook לא רק ילדים קטנים אוהבים את כל אלה הם מוכשרים מאוד אתה מה זה מדבר שטויות חחחחחח ג'ה רול בסבבה

אמממ את מדברת שטויות בכמויות...

דבר ראשון ג'א רול נראה לא רע בכלל אמרת? לא שזה משנה המראה אבל הוא מכוער.. אבל ממש... אבל זה ממש לא קשור עכשיו.. כןן מה שאמינם עושה זה לא מוזיקה.. זה סתם משו שיש על דיסקים והוא הבנאדם הכי מוכר בראפ דרך אגב.. אחרי טופאק.. אז אמ ששש.... נלי וסיסקו אולי שווים אבל שרים שירי היפ הופ מעצבנים לא יודעת אני לא מתה עליהם בכלל.. טוב זה עניין של טעם אין לי כח לזה..

NarihS

New member
אני

לא הייתי רוצה שייכחד הדיסקים שלי של בקסטריט ובריטני ודיסק שכן יכחד.. אממ אולי של ג'סטין..

14מתן

New member
דיסק שישמר ../images/Emo127.gif

הדיסק של קלי קלרקסון יש לי אותו כבר שנה ואני לא רואה שאני עומד להפסיק לשמוע אותו בקרוב אמממממ דיסק שיעלם.... אני מעדיף לא לכתוב, זה סתם יוצר ריבים ומיותר

Madonna Ciccone

New member
יכדחו:

בריטני, כריסטינה אטומיק קיטן ושאר הבנות המעבצנות. יתתחן שלא יקרה כלום ל: מדונה ומאריה קארי.

ערן1987

New member
אממ,יש הרבה

יש כאלה שלא היה אכפת לי לוותר עליהם כמו הדיסק של רוני,החדש של עמיר בניון ועוד כמה לא הייתי מוכן לוותר על החדש של אלאניס(וגם קצת על ה-3),החדש של אנסטסיה,החדש של נלי פורטדו,"קליידוסקופ" של קליס(מעולה בצורה מדהימה!!)ועוד כמה(אלה מה שאני זוכר) בכלל,אחלה רעיון לסקר! אהבתי!

למעלה