רעידת אדמה

בדדי

New member
רעידת אדמה

אל תטעו בי בשקט הגובר יש אות לסכנה חותרת אל תטעו בי גם הייר סופג עד שהדיו עליו סוגרת אל תטעו בי בשקט הגובר יש אות לסכנה חותרת אל תטעו בי בכח שבי כי אני גם לפעמים נשברת, בקרבה העצומה יש הרבה כוחות בלימה וכשלא ברור ממה דווקא אז היא משתחררת רעידת אדמה - כל הלבה מתפרצת כל העצב האימה ששנים עלי רובצת רעידת אדמה כל המסה הלוהטת של הצער, האשמה השבויה אצלי בבטן אל תטעו בי ברוגע שבי יש אות לסערה נסתרת אל תטעו בי אם אתם אוהבים אותי כי אני גם מישהי אחרת בקרבה העצומה הבדידות היא איומה וכשלא ברור ממה דווקא אז היא משתחררת. ... אוף..........

בדדי

New member
חבל..

שאף אחד לא מתייחס... היום יש לי יום הולדת כתבתי לפני יומיים על הקושי ומוזה הגיבה,רק היא מגיבה... יש תחושה שזה כמו מועדון חברים פרטי שתמיד עונים לאותם אנשים...חבל ההר געש שלי מתפרץ עכשיו וחבל לי שאני לבדי כשמי ... תודה למוזה על ההקשבה אבל אני אבחר את דרך השתיקה שכל כך מוכרת לי ... אז מזל טוב לעצמי ושלום לכולכם.... אל תכעסו עלי פשוט אומרת שעל ליבי... אין צורך לענות ..אין צורך .... סתם כי בא לי להגיד...

ה מוזה

New member
../images/Emo4.gif ורציתי לעשות לך הפתעה ..

ה 26 רק מתחיל .. וחגיגות יום הולדת יש גם בבוקר לפעמים אנשים פשוט לא מוצאים את המילים אני מאוד מקווה שזה לא מועדון סגור בעצם אני יודעת שלא , רק שלפעמים כמו בכל מקום גם בחיים לוקח זמן לאנשים להושיט יד ולחבק אך האמיני לי שכאשר החיבוק ניתן כאן הוא ניתן מן הלב והוא הכי אמיתי שיש אני מקווה שתהיי איתנו כאן בבוקר .. שנחגוג לך כאן
אני דווקא אוהבת מסיבות הפתעה את מוזמנת להשאר , מקווה שכן ...

בדדי בדדי בדדי

הנה אני כאן בדדי למרות שלא קוראים לך גדי ארשום לך שיר למומולדת וכך תרגישי מיוחדת אאחלה לך שיר וגיל אאחל לך גם עגיל בנחיר אולי בתחת שלא תהיה לך שום קדחת אאחל לך גם קצת אושר ושתיכנסי לכושר כי כשמוזה כאן כעיזה פזיזה כל חיית ספארי כאן בקריזה אך למה מוזה ומה פתאום הרי יום הולדתך היום ועל כן נמשיך לשיר לך שיר עליז שאת מוזה קצת ירגיז בדדי דדי מומולדת שמח שלעולם ישבנך יהיה קירח שלא תדעי צער לעולם (אמן שמוזה תהיה בן אדם) וכמובן עד מאה ועשרים, וגם עגיל בפופיק ושכולם ינשקו לך את הטוסיק. מוזה עכשיו זו הודעה בסדר?

ה מוזה

New member
לא היא לא בסדר

אתה מסוגל ליותר נו, סנופ ? זה הכל ? אפילו תנין לטאה ירוק שמזייף במקלחת מסוגל ליותר מזה- יש פה מומולדת - ולא הבאת במבה ולא הבאת צמר גפן מתוק ולא הבאת זיקוקים ולא הבאת בוטנים אז מה נזרוק לחיות ? (בדדי - להרגע סנופ הוא בלתי מזיק -חיה מוגנת )

במבה? מי אמר במבה.

- תופס את המוזה - תוקע במבה עמוק לנחיריה ומועך - עכשיו נראה אותך מחטטת באף מול כולם ומציאה את הפירורים. חוצמזה מוזה, אם הייתי מביא לה מתנות בצורה אוכל כבר היית מחסלת את הכל יא כרסתנית. חה. (ואימש'ך מוגנת...) (; והלו זו המומולדת שלה!!!!!! כולם לקלל אותי לכבוד המומולדת של בדדי!!!!!!!!!!!!!!! קדימה!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo61.gif

בדדי.... כמה עצות לחיים... * אם ברצונך להביא כמתנת יומולדת כד של דבש, כולל הדבש, כל שעליך לעשות הוא לא לאכול ממנו בדרך. כי אני בתור מי שיש לו לפעמים גם יומולדת, רואה הרבה יותר טוב את חצי הכד המלא. * אל תשכח, שזנב הוא זנב ולא איזו חתיכת תוספת קטנה שקשורה לה מאחורנית. ויותר משהזנב קשור לבעליו, בעליו קשור אליו. * כשאתה רואה מישהו נועל את המגפיים הגדולים שלו, אתה יכול להיות לגמרי בטוח, שאיזו הרפתקאה עומדת להתרחש. ואני, כשאני מריח דבש והרפתקאות אני מתחיל לרעוד, ותמיד מבקש עוד. * הנהרות יודעים: לא צריך למהר, בסוף הם יגיעו לשם- איך שלא יהיה. (עצה שימושית גם לעצמי...) * המחשבה ותשומת הלב הן שעושות את ההבדל הקטן...
מזל טוב יקרה, ורק טוב ואושר וזיכרי... * ברגע שגילית איזו מכפות הרגליים היא הכף הימנית, כבר אין לך הרבה התלבטויות בקשר למי מהן הכף השמאלית. ואז נותרת רק הבעיה באיזו מהן להתחיל לצעוד. בהצלחה לך יקירתי בכל שתבחרי, ובנינו, לא משנה באיזו כף תתחילי, העיקר שתמשיכי.

ה מוזה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח בדדי../images/Emo77.gif

יום הולדת זו חגיגה נחמדת יום שבו את מחדש נולדת וביום הזה ממש מתגשמות משאלות הלב שלך
שתמיד תהיי שמחה ואף פעם לא לבד אושר אמיתי ימלא את כל החדרים שכל אשר תרצי ותבקשי יתגשם אמן
היום יום הולדת היום הולדת הופ הופ טראללה גדלת לך בשנה תחייכי אל העולם והלוואי הוא יחייך לך כפליים בחזרה שתמיד תהיי שלווה שיהיו לך רק דמעות שמחה
תחייכי לך מתוקה
כי זה היום שלך

בדדי

New member
../images/Emo12.gifעזבו את זה עזבו

תמשיכו הלאה המכתב הזה נכתב ברגע של חושלה, ברגע של כאב...! השנה שעברה הייתה שנה רצופת סבל נפשי ופיזי שמוציאה ממני רק רע. כמו דרקון שיורה אש על כל מי שהוא רואה... ממקום של טרוף מוחלט וייאוש גדול,צורך בקשר ...אפילו אם הוא ורטואלי... כי הלבד גדול עליי והבדידות אוכלת מבפנים...והופכת אותי לאדם ממורמר.. במיוחד בגלל שאני יודעת שאני אחראית למצב. אז תודה על הברכות...תודה כל הכוונות -אני לא התכוונתי להכעיס או לפגוע פשוט במקום לבלוע את הכאב שוב הפנתי אותו החוצה...אל אנשים שאני לא מכירה אל אנשים שאני מרגישה עכשיו שאני חייבת להם סליחה.. מוזה-את באמת אדם מיוחד ! תודה. ותודה לכל השאר... תסלחו לי אם אני לא שמחה...אבל כרגע הכי אני רוצה....להעלם!

" אפילו אם הוא וירטואלי"...

בדדי, קשרים וירטואלים יכולים לפעמים לתת יותר חום ואהבה אמינות , נאמנות, וחברות אמיתית יותר מקשרי היומיום "המציאותיים" שלנו. יש לך כאן חברים להוציא את התיסכולים, לצעוק להתעצבן, לכעום,ללמוד,לטעות, לאהוב, לכאוב ולסלוח. ככה זה עם חברים הם כאן גם אם בא לך להעלם... אנחנו כאן.

ה מוזה

New member
בדדי..

בלי תודות .. בלי סליחות .. כתבת מהלב , ולכתוב מהלב זה לא לכתוב את מה שאחרים רוצים לקרוא / לשמוע אלא מה שאת רוצה לשחרר החוצה מעריכה אותך על המילים הכנות שכתבת כאן את יודעת ? לא כולם מעיזים .. לא כולם מעיזים לכתוב מהלב לא כולם מעיזים להודות באמת הלבד הזה שכתבת עליו ..אני יודעת כמה קשה זה לכתוב את המילה הזו "לבד" , אני יודעת כמה זמן לקח לי לכתוב אותה. האש הזו שכתבת של הדרקון ,זו אותה האש שיש בה גם חום ואהבה והצורך והרצון שלא להיות לבד הוא לא טירוף מוחלט ,פשוט צורך אנושי למגע ,לביחד ולא לבד . כ"כ מבינה אותך ..השנה עם כל הסבל הזה הסתיימה איננה ולא תשוב לעולם מקווה שתמצאי ביום הזה רגעים קטנים של אושר

בדדי

New member
../images/Emo23.gifמצאתי

רגעים קטנים של אושר ביום זה מצאתי אותכם וקבלתי מתנה .... מקום שמחבר אותי אל הלב... מקום שמאפשר להיות ולשתף בכאב..וכמובן ברגעי השמחה... קבלתי אתכם. אז שוב תודה...

שום שתיקה!!!

מזל טווווווווובבבבבבבבב
גלגלי עוד קצת ... תעבדי קצת, נו אז מה שיש לך מומולדת?!
מזל טוב
אז סתם ככה רציתי לאחל לך את כל הטוב שבעולם , שאף פעם לא תהיי בדדי , ושחיוכך תמיד יתנוסס על שפתייך .. מחשבות טובות ישזרו את פניך , וליבך יהיה תמיד שמח ומבדח... ( למה כולם יכולים לכתוב בחרוזים ואני לא?) אז מזל טוב.... ( אווףףףףףף איזו הודעה מעצבנת זאת הייתה
) טוב דיי כמה אפשר לגלגל בייייי...............

moran500

New member
מזל טוב!!!

בעצם ביומולדת אנחנו לא מתחילים את השנה שאנחנו חוגגים, אנחנו מסיימים אותה ומתחילים שנה חדשה לגמרי. מי ייתן שתתחיל שנה חדשה וקסומה! מזל טוב!!!!

שיריה

New member
../images/Emo20.gif

זה מדהים. "אל תטעו בי אם אתם אוהבים אותי, כי אני גם משהי אחרת אל תטעו בי ברוגע שבי יש אות לסערה נסתרת" המילים שלך הזכירו לי כוונה שלי במכתב ישן שכתבתי, המילים שלך מזכירות לי פחד... את גם מישהי אחרת... כולנו גם אנשים אחרים, אנחנו לא צריכים לחוש אשמה בגלל זה, בכל אחד מסתתרים תערובות של רגשות. זה בסדר זה לגיטימי. אף אחד לא טועה בך כשהוא רואה את האדם המדהים שאת. וחלקים אחרים שבך לא פוגעים באדם המדהים הזה, הם רק הופכים אותו ליותר מיוחד ליותר עדין ויותר יפה... בדדי יקרה, סליחה על האיחור... יומולדת שמח
שכל חייך תדעי איך להשלים עם כל האלה חלקים שבך, שתלמדי לאהוב את כולם שתדעי ותשכלי לדעת לנגן עליהם בהרמוניה, לא להזניח שום חלק, להפיק מכל אחד מהם את הצלילים המתאימים.

למעלה