רעידת אדמה ?

האמת ? יש לי זכרון קצר..ואכן נשמע כי הניגון

חוזר.

משום מה ,בעבר לא היה זכור לי שKTM דרשה בידול מלא מבחינת סוכנים וכו'....שוב...ימים יגידו.

ה ט ו ח ן

New member
חתול, הם לא יכולים להכחיד את התחרות כלפיהם

כי הם לא יכולים להכחיד את GG ובטח לא את היפנים. מה שכן ככה הם יכולים להרוויח לקוחות שהם אנטי-KTM.

תחשוב על לקוח שמבינתו KTM זה חרא מתלים. בשום מצב הוא לא קונה KTM (בין אם קיימת או לא קיימת הוסקוורנה). מבחינת אותו לקוח הוסקוורנה (כאופנוע עצמאי) היא בהחלט אופציה. לכן אם הוא קנה הוסקוורנה, מבחינת KTM הם הרוויחו עוד לקוח.

ikelner

New member
אני דווקא מוצא הרבה סיבה והגיון

תראה, לפני שנתיים מי שחיפש אופנוע אינדורו מיצרן לא קטן, ולא רצה קטמ - סביר להניח שהוסקוורנה היתה המתחרה העיקרי. הוסקוורנה היתה המתחרה האירופי היחידי שגם ניתן היה למצוא לה חלקי אפטרמרקט ברמה העולמית בקלות יחסית.
ככל שהאוסטרים ימשכו את המצב העכשווי (שהאסקי=קטמ) הם בעצם מחזקים יצרנים קטנים וטובים שנשאבים לוואקום של חוסר התחרות הראויה לקטמ, ובעצם עוזרים להם ליגדול. לוואקום הזה נכנסה יפה מאד שרקו בטיימינג מצויין עם דגמים נהדרים שהגיעו מלידה לבגרות שוות ערך לקטמ בטווח מגוכח של שנתיים. בטה יכלו להיות גם שם עם ניהול וחוזק כלכלי וניהולי טוב יותר, כי המוצרים שלהם שווים תחרות.
לא חסר בעולם מי שלא רוצה את קטמ, ולאותם לא רוצים, האוסטרים רוצים לתת אלטרנטיבה, מתוך אמונה שלא משנה כמה אופציות יהיו לך בתוך אולם התצוגה שלך לאיש מכירות בודד - מצד שני של הכביש יש גם איש מכירות בודד שגם אם הוא מוכר רק מוצר אחד, אצלו הלקוח עובר את אותה החוויה. בתת מודע של הקונה התחרות היא בין אנשי המכירות/מימון/שירות/קפה/אוהל/... (=עמרמי) ולאו דווקא 100% המוצר.

חתול-הפסקנות שלו עברה בשבוע האחרון בענף,מתחת

או מעל גלי התקשורת..הוא לא המציא את הקביעה הזו ,היא הסיבה שד.ל.ב לא קיבלה את זכיון היבוא - פתיחת סוכנות משנה עצמאית

יש הגיון יותר נכון שחברה אחרת תשווק הוסקוארנה

(וזה אמר לי מישהו מהענף שלא קשור לאף אחת מהחברות):
למכור את שני המותגים תחת אותו גג משאיר את אחד מהם באולם ,או KTM או הוסקווארנה.
שחברה אחרת משווקת את המותג ,יש סיכוי לשני המותגים להימכר לא אחד על חשבון השני.

hananlv

New member
תסביר את ההגיון הזה למטרו

שמוכרים קוואסקי וימאה בעת ובעונה אחת שהרבה דגמים חופפים..

ikelner

New member
אתה מתאר מצב הפוך...

במקרה שלנו מדובר ביצרן שמייצר 2 מותגים ומעדיף לתת אותו לשני יבואנים נפרדים שילחמו על מכירות גם אחד מול השני וגם מול יבואנים אחרים. אתה מתאר מצב של יבואן שמייבר שני מוצרים שגם הם מיצרנים שונים.
לא רלוונטי בכלל.

ותסביר את ההגיון הזה לדלב שמכרה יופי יופי שני

מותגים מאותו יצרן ועכשיו אחד מהם נכחד.

עד עכשו במקרה של דלב זה כמו עוד דגם ולא יותר

אתה יכול לקנות KTM רגיל,סיקס דייס,פקטורי,או הוסברג.

Alfa156 GTA

New member
כאפות לילדי כאפות...

hananlv

New member
ועוד שאלה מעניינת היא האם עופר אבניר

יקחו אחריות על חלקים ושירות לההסקוורנות שנמכרו ע"י קמור
(בתיאוריה - קמור מחויבת ל 7 שנות אספקת י\חלקים על פי חוק אבל לך תסמוך על זה)

ikelner

New member
קמור מחוייבת ועומדת בהתחייבות

רק מה, סלילים שם עולים 9000 ש"ח, בעוד שאת כל הכלי תקין אתה בקושי מוכר בחצי מזה...

שלילי קטלני ! זה גם היה הסידור עם ד.ל.ב.בגדול

מי שמוכר פה אופנועים מחויב לכמה שנים לאספקת חלפים.

זה מה שטוב שאתה קונה הונדה או ימאהה....ליבואן אין משמעות.

למעלה