רעידת אדמה אקדמאית .

רעידת אדמה אקדמאית .

אתמול בשעה 12:38 , נעו המחוגים במכשירי המדידה הססמולוגים במכון הגיאופיזי בירושלים . רעידת אדמה הורגשה ברחבי הארץ , לא דווח על נפגעים ולא נגרם נזק . רעידת אדמה זו מתגמדת לנוכח הרעידה האקדמאית שעומדת להתרגש עלינו בעוד כחודשיים בדמותן של ששה עד עשרה בחינות בתקופה של שלושה שבועות בלבד . רעידה זו תניע את אמות הסיפים של כולנו , ותכפה עלינו מאמץ עילאי על מנת לצלוח את כל הבחינות בתקופה זו . תקופת הבחינות שתבוא אלינו לטובה היא יצר פרי מוחה של אגודת (" הצלנו את הקיץ ") הסטודנטים , שכנראה לא חשבה להציל גם את האביב . בין הבחינות , נסוב כולנו סביב שולחן ליל הסדר שאת ההגדות יחליפו כנראה תורות המחירים למינהם או כמותיות . בחג הפסח , כאמור , אין ניסים ולכן נאלץ בעל כורחנו לדחות כמה מהבחינות לסמסטר ב' על מנת להפיג את העומס הרב שנוצר . בהשוואה לרעידות האדמה הקודמות , את הרעידה הזו כן ניתן לחזות ויתכן שיהיו בה נפגעים , הרבה נפגעים . בהצלחה בבחינות .

תנסה ככה:

6 עד 13 בחינות או מבחנים בזכר או בנקבה ביחיד או ברבים - אבל לא כולם במצב אופטימלי של 10... מה אתה אומר?

סביר להניח שגם לחשבונאים יש מקסימום 10 בחינות

ורחלי , גם למשפטנים יש 10 בחינות , לפי דעתי . הפעם כתבתי את הסיפרה 10 כדי לא להסתבך שוב בין הנקבה לזכר .

רחלי109

New member
חחח אל תיקח את זה קשה,אחרי 7 בחינות שנעשו כבר

אתה צודק נותרו באמת מקס' עוד 10..אבל אם מחברים את הכל ביחד.. העיקר לדעת ליהנות בין לבין :)

ה-13 הוא לא פיקטיבי - זה מספר אמיתי רחלי...

(לצערי) נ.ב. יש למספר הזה משמעות ביהדות לא??? מה זה אומר שיהיה מזל טוב או רע?

רחלי109

New member
מי כמוני יודעת שזה מס' אופציונלי-

"ממרומי שנה ג'" שלי במשפטים כבר חוויתי מצבים של מס' מבחנים דומה לזה..(גם כן לצערי) ובכל מקרה, מאחר ואני לא מאמינה "בליל ה13 עשר" מה שזה לא יהיה הייתי אומרת ש13 זה מספר אחלה בחלה!! תראה, זה גיל בר מצוה לא ככה? :)) בכל מיק, המון בהצלחה!!!

אתם שוב סוטים מהנושא . . .

אינני נומרולוג , 13 זה מספר קדוש ביהדות , לשמחתי האוני' בחרה שנעשה 7 קורסים ביהדות כי גם זה קדוש ב-יהדות . יום שישי ה-13 זה " ליל כל הקדושים " , אז רחלי אין לך מה לדאוג :) . עכשיו מה שניסיתי לומר פה בעצם , שעוד אפשר למנוע את רוע הגזירה הזו של ה-10,13 ,20 בחינות שיהיו ב-אפריל . מישהו רק צריך להרים ת'כפפה :)

יוליה לא תתקן אותי בדקדוקי עניות .

אני לא רואה אותה מתקנת אותי בעברית :) לעומת זאת , את ( עדי ) ידועה כקפדנית , דקדקנית , שמה לב לפרטים הכי קטנים .

חוץ מזה, ממתי אתה מכיר אותי כ"כ טוב שאתה יודע

שאני שמה לב לפרטים או כל דבר אחר?

Sir Master

New member
ידידות שאין בה הדדיות הינה בחזקת ניצול

מצאתי את האתר שממנו בן לקח את המשפטים שבוע טוב

מהיכרותי עם הנפשות הפועלות אני בטוחה שהיה

כאן ניסיון לסכסך, אבל רונן ואני נתעלם באלגנטיות :)

Sir Master

New member
מצטער אבל

לא יכולתי להתאפק יותר מנסיון אתה תבין כמו שרבים כבר הבינו בכל מקרה שמור לי מקום מחר בכהנא

למעלה