רעות לוקחת צעד!

miss evil

New member
הרסתם את השרשור

זה היה מיועד לדברים מצחיקים בלבד.. מרושעים שכמותכם.. אתמול בגלל שצחקתי על רעות והנפילה שלה בעצמי נפלתי ויש לי פנס ענקי עכשיו בתחת.. מה שהכי מוזר שאתמול 2 חברות שלי מספרות שגם הם נפלו.. משו מעוות אנשים עצה לחיים: אל תשתו באמצע השבוע.. =\ כואב....

SAMAR

New member
הוווו...

חחחחחחחחחח יש הרבה... למשל אתמ ול
חברותי ואני בילינו אצלי בבת ושיגענו אנשים... הסתובבנו לנו בחוץ... ואז חברהש יל צועקת לי ברחוב: "התעוררתי באמצע הלילה, הייתי רעבה אז הלכתי למקרר וכשפתחתי אותו ראיתי עגבניה רוקדת ברייקדאנס!!!!!" היינו על הריצפה!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD פעם אחרת כשנסענו באוטובוס חברה שלי התעצלה לקום ולזרוק משו לפח שהיה מאחורינו...אז היא הסתובבה והאוטובוס עשה סיבוב, והיא נפלה!!!!!
זה היה מצחיק בטירוף......פיווו..... אה...פעם שתיתי מים ביד שמאל, ואלירן שאל אותי מה השעה אז עם היד שמחזיקה תכוס, בדקתי תשעה והכול נשפך!!!!! כע...אני מוכשרת

Beautiful Scar

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי! חח במיוחד עם הקטע של הכוס שנשפךXDXD

mirrra

New member
זה לא קשור.

אבל זה הדבר היחיד שאני זוכרת.
רק כשהתחלתי לעבוד במקדונלדס דיי התביישתי אז לא ממש דיברתי אם האנשים אז משה [אחד מהאנשים הכי מצחיקים בעולם שאני מכירה.] אמר לי "נו! אני רוצה לנהל איתך דיון מעמיק! מה דעתך על ההתנתקות?" ולא היה לי מה להגיד ורציתי להביא אותה בפנינית חוכמה... אז אמרתי "כחול זה צבע יפה." אפחד לא שכח לי את זה מעולם..אבל, נו, לפחות עכשיו הכל סבבה איתם [יותר מזה, אני יוצאת איתם כל שבוע..טחח] והיום בכלל היה קורע אבל גם שכחתי הכל. קיצר יש תילדים המפגרים שבאים להתחיל איתך אז אני וחברות שלי צחקנו כמו מטורפות והבהלנו אותם וכל 5 דקות הם אמרו "אתם מטורפות! אתם משוגעות!". תודה, תודה.

למעלה