רעות לוקחת צעד!

Lp Fairy

New member
רעות לוקחת צעד!

ומנסה לעורר את הפורום!!! כול אחד שירשום פאדיחה מטורפת שקרתה לו בדיחה שמצחיקה אותו משו שהוא כ"כ עצוב..אבל כ"כ מצחיק!!!! קיצ תכתבו פה דברים מצחיקים!!! כדי שכול מי שיכנס לפורום יהיה עם חיוך..על הפנים (יאמי חרוז תפוז..תפוז זה פיכסה..קלמנטינה!!! [=) ואם זה יהיה קשור ללינקין זה יהיה עוד יותר פנאן..[= ואתם לא חייבים הכול בהודעה אחת כמה שיותר יותר טוב..[= השירשור המצחיק של פורום לינקין פארק יוצא לדרך!!!

Lp Fairy

New member
טוב נו...

בגלל שאני דיי טובה בקטעים האלה..[= בכיתה י מה שאומר לפני שנתיים..אז שיעור ספורט אנחנו תמיד מביאות מכנס ספורט..ובאות עם ג'ינס לביצפר..(כן כן אנחנו פאקצות!) קיצ אני לתומי נכנסתי לשירותים נעלתי את הדלת החלפתי מכנס לספורט ובאתי לצאת..ואבוי! הדלת לא נפתחת.. סובבתי את המנעול לצד הזה ולצד הזה וזה לא נפתח!!!! כולי צוחקת רצחחח אנשים חושבים שאני בוכה ומנסים להרגיע אותי... חצי שכבה שלנו הייתה בתוך השירותים של הבנות..וכשמדובר בשירותי בנות בתיכון קרית חיים זה אומר משו ממש ממש מצומצם (תקציב...אין...אפילו לא בשביל לצלם לנו דפים!) אנשים התחילו להסביר לי שאני יעלה על השירותים ופחדתי לשבור אותם..חח עד שבסוף המורה לשלח הוציא אותי..[= ומאז אני סוגדת לו..[= עוד משו שקרה היום...זה דיי מצחיק כי אני צוחקת על אנשים שנופלים.. הייתי אמורה לנסוע לגרמניה בחופש סוכות ואמרו לנו שיודיעו לנו מי נוסע ואז מישי באה ואמרה שהמרכזת קוראת לי ולחברה שלי (הבנו שזה לא משו אחר חוץ מגרמניה וחשבנו שזהו אנחנו נוסעות) יצאנו החוצה בשמחה ורינה ואני כהרגלי התחלת לקפוץ ואז איכשהו שהרגל נכנסה לי בתוך הג'ינס ונפלתי... ופשוט נשארתי על הרצפה איזה 5 דקות וצחקתי על עצמי.. ועכשיו כול הרגליים שלי מלאות בסימנים כחולים..[= יההה אני מוכה..[= חחח נו יאללה עכשיו אתם!

miss evil

New member
חח רעות הצחקת אותי טוב

מתארת לעצמי אותך נופלת חחחחחח ענק... את מזכירה לי את חברה שלי ככ... לא משנה טוב לי יש מאגר שלם של דברים מצחיקים ופאדיחות ביחוד אבל אין זמן לכתוב... מקלחת קצת פסיכומטרי והולכים ליומהולדת שיהיה יום טוב :)

אסף Day

New member
אני מחליף מכנסיים מחוץ לשירותים

במלתחה אם למישהו בא לראות לי סבבה מה אכפת לי בעיה שלו בחיים לא יתביישתי להיות חשוף....

Beautiful Scar

New member
כמו שחח נופפת לשלום

לילדה מהשכבה שלךXDXDXDDDD חח גם הפאקצות של השכבה שלנו עושות את זה אני באה עם מכנסי ספורט
ולא הישתתפתי בשיעור היום ח

אמממממ

אצלי ואצל חברה שלי כל תנועה זה פאדיחה!! חחחחחחח.... קיצר זה היה לפני שנה יש איזה חבורה של ילדים מהכיתה שלי שהולכים בספיד כאילו מישו רודף אחריהם... אז אני והיא החלטנו לעשות תחרות מי ינצח אז אני והיא התחלנו ללכת מהר והתפקענו מצחוק... (זה היה בחורף) אז הלכנו כמו משוגעות אבל אני לא הלכתי הכי מהר... אז אותם ילדים שהלכו מהר התסכלו עליה ועלי כאילו נפלנו מהירח... ואזזזז ניצחנווווו אז חברה שלי הגיעה למעבר חציה וצעקה - ניצחנו!!! וכולם הסתכלו עליה במבט של- בית משוגעים זאת אופציה טובה... ואני והיא צוחקותתתתת והחבורה של הילדים האלה שהולכים בספיד עצרו לרגע כי זה היה הזוי (הם כאאאלה אדישים) והם עצרו עוד... חחחחחחחחח קיצר היה מצחיק !!! (ד"א עשינו תחרות בלי שהם ידעו שזה תחרות) ועוד משו- לפני שנה היה לי תיק לצד כזה עם רצועה אחת... אז רציתי להוציא משם משו... וזה הסתבך לי וזה היה באמצע של האשכול (איפה שיש מלא ילדים) אז אני מסתבכת מסתבכת מסתבכת... בסוף דופקת סלטה... עוד- (זה קרה לחברה שלי אבל זה מצחיייייק) זה היה שנה שעברה היא עברה לשבת ליד איזה ילד אחד שהוא עצבני כל הזמן (מחזור תמידי) אז הוא בשיעור יושב וכל מי שמדבר הוא אומר לו- שתווק... ככה לכל מי שרק מוציא מילה אחת בסוף היא הדתעה ממנו אמרה לו- "שתוק אתה יא שוטר!" ככה הם רבו עד שהמורה שלי אמרה "מה קורה איתכם אתם?" אז העצבני אומר- אני לא יכול איתה יותר והיא רק צוחקת... הוא ממש התעצבן והיא צוחקת לה... מהיום קוראים לאותו עצבני- "שוטר" אז היא עמדה איזה שניה כדי להעתיק מהלוח אז הוא אומר לה -"שבי את" (הוא יושב מאחורינו) אז היא אומרת לו- שתוק שוטר! והוא השתתק... וזה לא אופייני לו! קיצר.... כל יום יש איזה פאדיחה או שתיים אמרתי את המיטב וישששש עוד! (וואו מגילה...)

N o N 123

New member
אז...

בגלל שיבש פה חשבתי להביא קצת חדשות
אז ככה: האלבום הבא של לינקין פארק מתוכנן לאביב 2006 אתר Billboard מפרסם כתבה קצרה על מייק שינודה ופרוייקט הסולו שלו Fort Minor, וכמו כן לפי הכתבה לינקין פארק מתכננים להוציא את האלבום החדש והכה מצופה שלהם באביב הבא (מרץ-יוני 2006). כך שלמעריצי לינקין פארק יש 3 אלבומים לצפות להם בחודשים הקרובים: ב-22 לנובמבר ייצא אלבום הסולו של מייק שינודה, בתחילת 2006 יוציא צ'סטר בנינגטון את אלבום הסולו שלו, ומספר חודשים מאוחר יותר יגיע סוף סוף אלבום הסטודיו השלישי של לינקין פארק. הכתבה המלאה מתוך Billboard.com "מנהל" לינקין פארק, מייק שינודה, יסיר את הלוט מעל פרוייקט הצד שלו, Fort Minor, עם האלבום "The Rising Tied" שצפוי לצאת ב-22 לנובמבר דרך Machine Shop, הלייבל של לינקין פארק השייך ל-Warner Bros. האלבום מציג את שינודה מנגן כמעט בכל כלי נגינה ומקבל עזרה מ-Black Thought, John Legend, Kenna, Common מ-The Roots,ודי ג'יי לינקין פארק ג'ו האן. "The Rising Tied" הופק בפועל ע"י Jay-Z, שבעבר צוות עם לינקין פארק לשיתוף הפעולה מ-2004 "Collision Course". האלבום מציג כמו כן את Styles of Beyond ו-Holly Brook, ששניהם חתומים ב-Machine Shop. השירים "Remember the Name" ו-"Petrified" יקדימו את "The Rising Tied" ב-4 לאוקטובר כאשר הם יהיו זמינים להורדה דיגיטלית ממגוון ספקים. השירים עושים כמו כן את דרכם למועדונים עם תקליטוני ויניל 12 אינצ'. "האלבום של Fort Minor הוא כולו מבוסס על חזרה לשורשי ההיפ-הופ, גם מבחינה קולית וגם אישית בשבילי". שינודה אומר. "ולעבוד עם Jay-Z שוב היה פנומנלי. אנחנו לא יכולים לחכות שאנשים ישמעו את התוצר הסופי". ובנוגע ללינקין פארק, הלהקה מסתכלת לקראת אביב 2006 ליציאת אלבום הסטודיו הבא שלה, שיהווה המשך לאלבום "Meteora" מ-2003, אשר מכר 5.1 מיליון עותקים בארה"ב. קרדיט: LINKINPARK.CO.IL

Beautiful Scar

New member
ישששששששששששששששששששששש

יששששששששששששששששששששששששששששששששש

SAMAR

New member
תודה רבה רבה!!!../images/Emo9.gif

יכולת להוסיף את זה למה שאני כתבתי...יותר מומלץ
אבל העיקר יש חדשות! ח"ח... [המשקפיים של בראד....עליזים משו
]

N o N 123

New member
חח אה

|
אופס לא ראיתי...נו שוין.. חחח לבראד יש מראה כזה של דיסקו
ומייק נראה כמו מריו
וצ'סטר נראה כמו איזה צפוני...

Lp Fairy

New member
יאמי!!!!!!!!!!!!!!!!

אם מישו לרגע מתלבט מה לקנות לי ליומולדת של שנה הבאה..[= חיחי

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

אז הפרדיחות קרו לי באוטובוס..
אני וחברה שלי ישבנו במדרגות של האוטובוס כי הוא היה מלא.. קיצור.. אני אכלתי כמו פירורים כאלה של בסקוויטים. פתאום חברה שלי באה ביציאה "ההורים שלי מתגרשים" אני כזה "פפפפפפפפפפפפפפ {הכל עף עליה.. כן כן.. פלטתי עליה את הכל} מה?!?!!?!" ואז התחלתי להתפוצץ מצחוק וכל האוטובוס מסתכל עליי ואני צוחקת
אני ועוד 3 חברות שלי היינו באוטובוס. הייתה שם איזו אישה אחת שהילדה שלה ישבה עליה. כל שנייה היא הביאה לה נשיקות והיה כמה פעמים שהיא הביאה לה נשיקה בפה. אני וחברה שלי התחלנו לצחוק רק שהיא צחקה בשקט ואני לא יכולתי.. זה פשוט התפרץ לי. {עמדנו באוטובוס} אחרי כמה זמן התפנה מקום אז חברה שלי הלכה לשבת. בנתיים אני עמדתי ואז עוד פעם היא דפקה לה נשיקה בפה ואני התחלתי להתפוצץ שם מצחוק!! ישר רצתי לחברה שלי וישבתי עליה כדיי שההיא לא תראה שאני צחוקת עליה.. ואז צחקתי כמו מטורפת לפחות 20 דקות

אסף Day

New member
נראה לי שאני מדבר בשם כולנו כשאני

אומר... איכסססעעעע!!!! לילדה הזאת מגיעה כאפה לנשק את אימא שלה בפה? היא פסיכית לגמרי מה בהמשך היא תלקק לה את האוזן?

N o N 123

New member
בלעעע

איככככ לך תדעו איפה הפה של האישה הזו היה?? אה??? אה ויש לי יום ראשון יומולדת

למעלה