רסיסי מחשבות

ה מוזה

New member
רסיסי מחשבות

תהיי קלילה ושטחית פזיזה וראוותנית שמטי את מטה הקסמים פיות לא מוצאות נסיכים שימי לך ליפסטיק צבעי את הפנים תמלמלי להטוטי מילים שמטי את אבק הקסמים איש לא חפץ באבק כוכבים תהיי אחת מיני רבים הטמעי לך בהמונים שמטי את העומק הפנימי איש לא חפץ בעומקים צלולים או תהיי את לבד
"לו הייתי אי ירוק בים " - הגיגי לילה רגעיים -

שיריה

New member
פיות...

בסוף דווקא כן מוצאות נסיכים. אם הן מוצאות את הכוח לחכות מספיק זמן ולהמשיך להאמין. בעולם הזה מסתתרים כל כך הרבה אנשים שכן מחפשים את הדבר האמיתי שבפנים ולא את זה שמתעתע בחוץ. יקירתי, הלוואי והייתי מוצאת מילים מספיק חזקות שיסבירו שהעולם שבחוץ הוא כלום. אפס. כל שניה כל דקה כל יום, הוא יכול להשתנות. בלי העולם הפנימי , האדם הוא כלום. כל שניה הוא יכול לעבור תאונה ולאבד את המראה שלו, והראיה שלו. והיכולות המוטוריות שלו. כל יום הוא יכול לרדת מנכסיו ולאבד את כבודו. "לא כל הנוצץ זהב" ומה שבחוץ, זה כל כך לא זהב. אשליה של רגע, שאם יש קצת מזל נמשכת קצת יותר. אבל כמה זמן שהיא תמשך, היא תשאר אשליה. הזהב האמיתי נמצא בלב. (ואת בטח יודעת לבד כמה זהב יש לך שם) העולם שלא ילך לאיבוד אם לא ניתן לו הוא העולם שבפנים. ופיות הן דווקא כן מוצאות נסיכים. "יש אי שם"... נשמה אחת שהיא כולה ההתאמה שלך. אה... ובוקר טוב.

ה מוזה

New member
שיריה

מצאת מילים מספיק חזקות "שהעולם שבחוץ הוא כלום. אפס. כל שניה כל דקה כל יום, הוא יכול להשתנות. בלי העולם הפנימי " אני לא רוצה את הזהב הנוצץ החיצוני אשמור לי על הזהב הפנימי אני מקווה..שאמצא עם מי לחלוק את אותו הזהב כמעט תפילה "יש אי שם"... נשמה אחת שהיא כולה ההתאמה שלך"

kokula79

New member
מוזה ...

אותה אחת, קלילה וראוותנית, משוכה בליפסטיק וצבועה....אחת מיני רבות, אחת ללא עומק פנימי.....היא זו שתפסה את מקומי. ואת יודעת מה,עד כמה שאני רוצה אותו בחזרה - בה אני לא מקנאה. בסופו של יום, אני - אני תמיד אשאר בליבו האהבה הגדולה, הנסיכה הקסומה, הבחורה הכי מיוחדת בעולם....אז נכון - הוא אתה אני לבד....אך מאמינה כי בסוף כולם מבינים מה באמת חשוב, חלק יותר מוקדם וחלק יותר מאוחר... והיא - היא תשאר סתם אחת או עוד אחת.... גם אם תשיגי את אביר חלומותיך, אם לא תהיי שלמה ומסופקת מעצמך - תהיי בביחד שהוא הלבד הכי נורא שיש....

אין לך מושג איך

הגבתי כשקראתי את מה שאת כתבת... הגבתי ב "לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!" גדול בתוך הלב שלי , זה כ"כ צרם לי בלב . שאת תחשבי ככה?! אין מצב שבעולם . מוזה את מקסימה והאישיות שלך היא עילאית . לא לכל אחד יש את מה שיש לך . את בורכת ! היופי נעלם ,הליפסטיק דוהה אבל נסיכה ,תמיד נשארת נסיכה ... אז תעשי לי טובה , הרימי את אבק הקסמים לכי ועשי את נפלאותיך בעולם . ובתוך כל המסע האמיני ותמצאי את האחד והיחידי שכן יהיה מתאים רק לך ושלך ... >אור הירח בשבוע של "רק תאמינו" <

ה מוזה

New member
בנות יקרות

דמעה טובה ושקטה - לא תעטה מסיכה פיה קסומה ושקופה - לא תמיר את המטה בליפסטיק או בזהב אבל .. גם דמעות טובות ופיות קסומות זקוקות לפעמים לחיבוק למקום שיעטוף אותם בחום , מסתכלת על העולם ותוהה האם הזהב הנוצץ עטוי הפלסטיק והבל הפה רצוי יותר פיות דמעות טובות ודובוני אכפת לי נותרים להם ..לבד רק רציתי לשאול .. למה? ~ דובוני אכפת לי ~ הם חיים בינינו ואנחנו לא שמים לב אליהם. הם דובוני האיכפת לי שלנו. אנחנו מחבקים אותם לפני שאנו נכנעים למפלצת העייפות ששובה אותנו בכל ערב מחדש. אנחנו משתמשים בהם כמגן חי שיגן עלינו מפני אימת כאבי הלב, מפני דרקוני הרוע של המציאות, מפני עצמנו. אנחנו נותנים להם לפזר עלינו את אבקת הפיות ולרפא אותנו מפציעות המצוקה שלנו. אנחנו נותנים להם לתת. והם, כמו דובוני האיכפת לי שהינם, מחייכים ועוד מודים לנו על הכבוד שנתנו להם, להקריב את עצמם למענינו. הם מטפחים אותנו מרגע היכרותנו, בשתיקה, ללא רצון לגמול או הכרת תודה. ואנחנו רק בועטים בהם, זורקים אותם לרצפה כאשר אנחנו מתהפכים בלילה מחמת הסיוט התורני. אנחנו מחליפים אותם כאשר אנחנו מקבלים דובונים חדשים, בובות חדשות, משחקים חדשים, חיים חדשים. אנחנו שוכחים אותם, אבל הם נשארים שם. הם צופים עלינו מרחוק, כמו מלאך מגן. הם נמצאים שם כדי להחליף את חבל הביטחון שאין לנו. לפעמים אחרי התבוסות, כאשר ראשנו מושפל למטה בייאוש מבטנו נתקל בהם. הם שוכבים שם למטה, גופם בלוי וצבעם דהוי. ואז אנחנו מתכופפים ומרימים אותם אלינו. אנחנו מחבקים אותם חזק חזק, כי אחרי הכל נחמד לדעת שהם שם. הם מחייכים אלינו בחזרה, שולחים אלינו את המבט התמים שלהם וחושבים שהכל היה שווה כדי לקבל עוד חיבוק. ואז אנחנו מתחתנים ונוטשים אותם מאחור. הם עוד רצים בניסיון להדביק אותנו במרוץ הבלתי מסתיים של החיים, אך ללא הואיל. הם מתעייפים לבסוף ויושבים לנוח, מצפים שעובר אורח מזדמן יעבור ויעניק להם את ההזדמנות להעניק לו. אבל אף אחד לא עובר מלבד הזמן, והם נותרים בבדידותם. הם נותרים ברווקותם הנצחית, שכן אף אחד מאתנו לא מעז להתחתן איתם. הם טובים מדי, ונותנים מדי, ואכפתיים מדי בשביל יצורים מציאותיים שכמותנו. הם נותרים בבדידותם ולא מעמידים דורות חדשים של דובוני איכפת לי קטנים, תמימים, אכפתיים. והם מתים. והם נכחדים. ואין יותר דובוני איכפת לי. - מוזה . לא איבדה מטה קסם או אמונה רק תוהה -

עדיין מאמינה

שיש את אותם מקומות ששם כן יעריכו ששם כן יידעו לראות ולהפנים , להקשיב ולדעת שיש אנשים כמו דובוני אכפת לי. ואותם דובונים מה שעושה להם טוב זה להיות דובוני אכפת לי. הם מקבלים את החיבוק והחום ממעשיהם, ממחשבותיהם, מעצם הווייתם.

../images/Emo85.gif

הנה, כולנו כאן. דובני אכפת לי, שאומנם נדירים אך עדין סובבים אותנו, מחבקים אותנו בלילות... וחושבים על הפיות יום וליל. הפיות הקסומות, שתוההות. הפיות שלא בטוחות... והפיות שכבר מצאו את עצמן. ואנו, האנשים הפשוטים... שרוצים רק לעזור. והנה מולי, פשוטה- פיה, בעלת כוחות, בעלת עומק, עצב, וחוזק בלתי יאמן. היא לא פשוטה, לא באמת. אומנם גם לה משפחה, גם לה צרות וגם לה דמעות.
ועד כמה שכרגע החיבוק הזה ניראה לא במקום, הוא תמיד כאן... בשבלך. לא יכולתי להתעלם מההודעה. גם פיות מועדות מוזה, וזה מותר... גם פיות אינן מושלמות. ופיות לא נשארות לעד לבד, פיות תמיד ימצאו את הנסיכים שלהן, ופיות תמיד ימצאו את החברים, את הדובונים וכל השאר. תמיד. כי אף אחד לא לבד.

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif

פיצית במילים שלך הרעדת ונגעת בנימים עמוקים ורגישים עטפת אותי בחיבוק רגיש התגעגעתי
תודה לך

I Was Hoping

New member
אם רק תעצרי לרגע

במיוחד ברגעי תהיה כאלה ורק תביטי במראה תגלי את ההוכחה האמיתית לקיומם הנצחי של דובוני אכפת לי... אם לרגע עלה בדעתי שהם נעלמו מן העולם הרי את, מוזית יקרה מכל היא ההוכחה החותכת והמתנה הגדולה מכל שהם עוד קיימים ולא רק בעננים אלא גם כאן בפורום "שמיימי" זה את הנציגה הלגיטימית שלהם וכך לנצח תהיי דובון אכפת לי משלנו ואגב פיות - לא הייתי מאמינה בקיומן בדבקות כל כך לולא האמנתי שלהן ורק להן מגיעים הנסיכים האמיתיים, אז אם כך - לך, מוזה יקרה, מגיע המלך שבהם, הוא יורש העצר של ממלכת דובוני אכפת לי... אני מקווה ויהיה לי העונג והכבוד להכיר את בני ובנות השושלת...

ה מוזה

New member
מישהו פיזר כאן אבקה .....

ברגעים האלו ,במיוחד בהם אני מביטה במראה משם מגיעות גם התהיות ..על דמעה טובה שקופה ,על פיות שקטות ודובונים אולי העולם הזה לא בשל לפיות ,אולי מסתפקים בזמין ומה שעטוף בנייר נוצץ אני גם מקווה (מאמינה ?) שיהיה לך הכבוד להכיר את יורש העצר והשושלת .. מקווה שגם לי יהיה את הכבוד להכיר אותו .. אני רוצה להודות לך כי חייכתי כשקראתי אותך חיוך מהלב וזה דבר יקר ערך שקצת היה חסר שם ..

tivol man

New member
../images/Emo24.gifהאבקה היא כולה שלך....

לספק שלך לא היה בסיס והרצפה מתחתיו קרסה.... כי את שמנהלת כאן את ממלכת הפיות ראויה לתואר, תזכרי שהדברים תמיד יבואו אחרי שציפינו להם, כי החיים בנויים כך שהדברים אשר להם אנו מצפים ביותר, יגיעו שנייה אחרי שנאמר לעצמנו שנואשנו.. עם כל הכוח שאת מקרינה על כולנו - אל תוותרי כי יש בך עוד ונותר בך הרבה. אני מאמין באמת שלפיה אנשים שמכירים אתנו הרבה זמן יודעים את הכול מבפנים, אבל האנשים שזה עתה עברו אותנו בדרכנו, יודעים עלינו את כל האמיתות המשמעותיות, משום שהם יודעים לזהות דבר או שניים חשובים. אז את עם כוח במותנך, ואל תתני לתהיות לגרום לך להאמין שאת באיזה צורה פחות ממה שאת באמת... ***הבאתי לך את פתח גן העדן לבני-אנוש בתמונה אחת. זה המקום היחידי שיכולתי להאמין שימצא אותך ראויה לו. כל אהבתי
משפט המפתח שלי הוא שקסמים
באים מתוך ה
ואת זה ממי למדתי אם לא מהמוזה
, אולי

ה מוזה

New member
תודה לך על זה ..

"תזכרי שהדברים תמיד יבואו אחרי שציפינו להם, כי החיים בנויים כך שהדברים אשר להם אנו מצפים ביותר, יגיעו שנייה אחרי שנאמר לעצמנו שנואשנו.."
והתמונה שצירפת ..החזירה אותי למחוזות חלומותיי לנוף ילדותי

והנה עוד

אחת "דובונית איכפת לי " ... הזדהתי עם כל מילה שכתבת
(אגב, מה זה הבאתם לי את החשק לראות את הסדרה הזו מחדש ...
)

תלתלית

New member
עדיף לי

לבד מלהיצבע בעולם של מסיכות .. עדיף לי לבדי מלהיות מי שאינני באמת. יש עוד החפצים בעומקים צלולים. המחשבות שלך נוגעות ברסיסי ליבי. אל תוותרי על מי שאת.

I Was Hoping

New member
אם בעסקי "לבד" עסקינן

הרי שאף פעם לא הבנתי מה כל כך רע בלהיות לבד בהרבה מאוד מצבים בחיי אני בוחרת בזו "הקללה" אך יש לזכור כי לבד זה טוב רק אם בוחרים בכך לא בלית ברירה ולא כברירת מחדל אלא כי ככה הכי טוב ולפעמים זה כך אדם לאדם זאב אך לא תמיד זה כך... ולך, מוזה שלי - את טועה באומרך כי העולם הזה לא בשל עדיין לפיות; אלמלא היו בו פיות הרי שהיה נראה כתוהו ובוהו, לא היו בו אנשים טובים שמוכנים לעזור לאחרים בלי לחפש את התמורה המיידית, לא היו בו מוסדות צדקה, לא היו בו אגודות וארגונים לנזקקים, לא היו בתי תמחוי - וכל זה בגדול... בקטן - הרי שגם לפורום כזה לא היה מקום בעולם ללא פיות, מפני שבכל אחד ואחת מאיתנו מסתתרת פיה קטנה ושקטה, מה שמבדיל בינינו זה עד כמה יש לך חלק באישיותנו ובהתנהגותנו... ולכך יש הסברים של ממש, כמו הספר החשוב "good fairies, bad fairies", שמראה בבירור שלא כל הפיות הן טובות באמת, למרות פרצופן השמיימי... לכן עלייך להיות גאה שאת פיה טובה אמיתית, ולהבין שאל לך להתעצב לעולם - יש לך שליחות בעולם הזה, ועד כה מילאת אותה בהצלחה רבה, ואם אין בכך למלא אותך באמת האמיתית מכול- הריני שולחת אותך שוב לטיפול אינטנסיבי מול המראה ומול הפורום...

למעלה