רמת הגולן

טשאפק

New member
הסכם ז'נבה זה מרצ, ידידי

פרץ דיבר על איחוד משפחות במספר מוגבל, לא על זכות השיבה. בשני נאומים הוא כבר שלל באופן מוחלט את זכות השיבה. גם אולמרט וביבי יהיו מוכנים לאיחוד משפחות במספרים קטנים, בדיוק כמו שברק הסכים. אין שום יתרון בהעמדת פנים.

אמורוסו

New member
מפלגת העבודה לא תומכת בז'נבה ?

אז מה עשו שם כל אנשי העבודה אבי שקד וכו'?

טשאפק

New member
תגדיר "כל"

אבי שקד הוא בקושי ברשימה לכנסת. ממנהיגי המפלגה רק יולי תמיר היתה שם. אגב, היתה גם ח"כית משינוי. מפלגת העבודה לא תומכת בז'נבה.

אמורוסו

New member
מצנע ראש המפלגה שלעבר אומר לך משהו

? ברור שמפלגת העבודה תומכת בזנבה - מפלגת העבודה = זנבה. נוסחה על-ידי מצנע, שקד ואנשיו. שקד ברשימה לכנסת אגב. אפילו נוסחה על ידי ביילין חבר מפלגת העבודה כל השנים.

בקעת הירדן לא תוחזר

הבקעה לא תוחזר. וגם לא אום אל-פאחם והמשולש. הסיבה שלא להחזיר את אום אל פאחם היא שיושבים שם אלפי אזרחים ישראלים שרוצים להישאר ישראלים. כך שאם ישראל תרצה לשנות את הגבול היא תצטרך לפצות אותם כמו שמפצים את המתנחלים וזה נטל כספי אדיר שלא תורם בדבר. מלבד זה מסירת המשולש רק תצר את המותניים הצרים בכל מקרה של מדינת ישראל. בקיצור זה צעד מטופש שרוכב על גל פרימיטיבי של שנאת ערבים. ואני מציע לך לעיין במפקד הלאומי: "לא יחזרו פליטים פלסטינים לתוך מדינת ישראל". במסגרת איחוד משפחות לא יחזרו יותר מאלפים בודדים וגם זה לא בטוח. אז תרגע ותפסיק להבהיל סתם.

gidi2005

New member
נהפוך הוא בזמן שלטון הימין נכנסו

פלסטינאים בעשרות אלפים לישראל ,בחתונות עם ערביות ישראליות .וקיבלו תעודת זהות ישראלית .הבנתם ?בזמן הליכוד .

menashon

New member
לך להסכם ז'נווה

ותראה על מה חתמו נציגיך בראשות מצנע ופרץ העיקר שפלסטין תהיה נקייה מיהודים וישראל תאכל אותה מהפליטים ואגב אם זה לא יעזור אני אשמח להביא לך ראיון עם עבד רבו בו הוא אומר מפורש שבהסכם ז'נווה יש חזרה של כל הפליטים לישראל

טשאפק

New member
../images/Emo6.gif

לך להסכם ז'נבה ותראה לי איפה החתימות של מצנע ופרץ.

פרץ נגד ז'נווה

אתה כנראה לא מבין או שאתה סתם ממציא. בשום מקום פרץ לא חתם על הסכם ז'נווה והוא אפילו אמר במפורשות במרכז המפלגה שהוא מתנגד לז'נווה. ודרך אגב גם אני נגד הסכם ז'נווה שהוא באמת הסכם מסוכן. עם זאת אני בעד המפקד הלאומי שהוא דרכה של מפלגת העבודה. חוץ מזה כל ההנהגה הבטחונית-מדינית הבכירה של המפלגה - עמי איילון, פואד בן אליעזר, מתן וילנאי, אפרים סנה, דני יתום, יצחק הרצוג וכו' מתנגדים לז'נווה.

pgprince

New member
לא רוצה הסכם שלום עם סוריה בתמורה

לרמת הגולן. המצב של היום מספק אותי.

gidi2005

New member
תאמין לי בסיני היה נפט בכמויות .

תיירות שתרמה למדינה הון עתק בדולרים .ובגין החזיר .והיום משקיפים אמריקאים .יושבים ומשגיחים והכול בסדר .ממה אתה פוחד ?מה אין לנו צבא ?

רמת הגולן שונה מסיני בכמה פרמטרים

כדי שיהיה הסכם צריך פירוק מוחלט של החיזבאללה, סידורי ביטחון שיפגעו בריבונות הסורית במקום (עקב המיקום האסטרטגי המשקיף על הכנרת והגליל), פירוק החיזבאללה לא נראה באופק שכן הוא יביא להיתדרדרות היחיסים עם אירן שחיזבאללה היא שלוחה שלה, השלטון הסורי אחרי רצח חרירי הרבה פחות יציב וסנקציות כלכליות קרובות מתמיד. אני לא רואה לא את העבודה ולא אף מפלגה אחרת מעבירה את רמת הגולן לריבונות סורית, סוריה בדיוק כמו הפלשתינים לא יהיו מוכנים לשלם את המחיר עבורה.

טשאפק

New member
דבר נוסף: העבודה מתכננת

לפנות יישובים ביהודה ושומרון. זה סותר מהלכים בגולן.

למעלה