רמת הגולן

אמורוסו

New member
רמת הגולן

עד כמה שאני מבין, אין התייחסות במצע לרמת הגולן. מה עמדת מפלגת העבודה כלפי רמת הגולן ?

אמורוסו

New member
כלומר תוחזר בלי תמורה ?

למה זה לא כתוב במצע ? זה יותר מסובך ממה שאתה אומר. מה זאת אומרת תוחזר. מה יוחזר ? איזה גבולות ? יש גבול בינ"ל, יש גבול של קווי 67. האם נוותר על הכינרת ? אילו דברים חשובים. מה יהיה עם מפעל ההתיישבות ? האם תהיה חכירה ? מה יהיה הסדר הפיצויים ? וכו' ?

רמה"ג ומפלגת העבודה.

שמע, אין התייחסות ספציפית במצע אך אני מניח שהמפלגה תהיה נאמנה לדרך רבין שאמר "עומק הנסיגה כעומק השלום". אם השלום יהיה שלום חם ומלא שמבטיח שמעקר סיכונים בטחוניים לישראל אזי ישראל תהיה מוכנה לרדת מכל הרמה אבל הכנרת תישאר בידינו.

Lord Buksht

New member
לא כל כך בטוח...

במקרה של העלאת רמת הגולן על סדר היום הציבורי, מפלגת העבודה תהיה בבעיות. לא כל תומכיה תומכים בנתינת הרמה לסורים, ולפני 4 כנסות אפילו היה סעיף במצע נגד נתינת הרמה. גם מבחינה חוקית, השטח סופח למדינת ישראל. בתור תומך מפלגת העבודה ומתנגד לנתינת הרמה, אני רוצה לומר שמפלגת העבודה לא תחזיר את הרמה. אבל אני לא חושב שבמקרה של העלאת הסוגיה במרכז המפלגה, ובמקרה שידמה שיהיה בזה צורך ממשי, המרכז ידחה את ההצעה.

gershon17

New member
כלומר התשובה הרשמית היא

שאין החלטה בעניין, וכשהוא יהיה רלוונטי ידונו בנושא. עכשיו מישהו מוכן להסביר לי למה כל האחרים פה מקשקשים על זה שמפלגת העבודה תיסוג או לא תיסוג מהגולן? מאיפה להם לדעת?

gidi2005

New member
אני אומר לך שכמו שבגין הימני נסוג

מסיני .תמורת שלום .כך יהיה ברמה .אם אמריקה תחליט מה לא ברור לך .זו הערכה שלי .ומותר לי לחשוב מה שאני רוצה .

gershon17

New member
אני ממליץ לך דווקא לא

בכל מקרה, כשאתה עונה את משאלות ליבך לשאלה "מה עמדתה הרשמית של מפלגת העבודה", אתה מקשקש, משקר וסתם עילג.

gidi2005

New member
למדנו כבר שאין דבר כזה בשום פנים

כשפפא מאמריקה יתרגז .אנחנו נפנה .אז די כבר .תמורת שלום אמיתי .שגרירים תיירות מיסחר שאגב התחיל לפרוח .משקיפים בחרמון .הסדרים ביטחונים .פירוזים .משהו כמו הסכם השלום עם המצרים .זה המודל .

menashon

New member
אז רמת הגולן תוחזר

חברון תוחזר, ירושלים תוחזר, בקעת הירדן תוחזר אבל אום אל פאחם והמשולש יישארו בידי ישראל-ממש נכסים אסטרטגים וכמובן שלכל שאר השטחים במדינה יזרמו מאות אלפי אם לא מליון פליטים עוד מישהו רוצה להצביע פרץ?

gidi2005

New member
תראה לי שכתוב שמליון פליטים חוזרים

לארץ גם בהסכם זנבה וגם בעיתון הארץ .מה אתה חושב שאם תגיד .אז מישהו קונה את החרטות שלך ?לידיעתך דווקא בזמן שלטון הליכוד .נכנסו לארץ באמתלה של נישואין שערביות ישראליות עשרות אלפי פלסטינאים .שקיבלו תעודות זהות ישראליות .תבדוק ותשתוק .

menashon

New member
וכמה ברק רה להכניס לפה?

תבדוק ותשתוק כנ"ל על פרץ שרוצה להכניס לפה מאות אלפי אם לא מליון פליטים בתירוץ של "איחוד משפחות" למה שהמשפחה לא תתאחד שם?

gidi2005

New member
תראה לי הוכחות כמה ברק רצה להכניס

בונה אתה זיין מוח רציני .יאללה תן גז ועוף לנואף והחומד שלך .

menashon

New member
תיכנס לאתר של גוש שלום ותראה

ותפסיק לבלבל ת'מוח על דברים שאתה לא יודע נראה לי בקושי את השם שלך אתה יודע העיקר להצביע לפרץ

למעלה