רמת"ג אט"ל תל השומר

LostTime

New member
רמת"ג אט"ל תל השומר

שלום, סיימתי טירונות והתבקשתי להתייצב אצל הקצין מיון למרות שכבר יש לי שיבוץ (יח' ההסרטה) ואני יודעת שאני אצטרך לשרת בקרייה.
קודם כל, רציתי לשאול אם קו 166 שעוצר בכמה תחנות בתל השומר עוצר בתחנה קרובה לשם? אני פשוט לא מכירה את התחנות או את השערים ואני לא מתמצת שם.
בנוסף, יש סיכוי שישלחו אותי כבר באותו היום לקרייה?

olli3

New member
מנהל
עלייך להגיע לשער שלכת. הכוונה>>>

אני מניח שאת מדברת על קו 166 של אגד אשר מגיע מרחובות>נס ציונה>ראשל"צ לתל השומר. מקו זה יש לרדת במסוף תל השומר (איפה שכל החיילים יורדים), מהמסוף עצמו ניתן להמשיך באמצעות קו 2 של חברת קווים אל שער שלכת או להיכנס רגלית למחנה. איך שעוברים את הש.ג. יש לפנות שמאלה, מגיעים לצומת שבה פונים שמאלה ומיד ימינה. אט"ל נמצא בהמשך הדרך הזאת.

ובמקום להסתבך, אפשר פשוט לשאול את הש.ג גם בשער של מסוף האוטובוסים - שער צפון) וגם בשער שלכת.

במידה ו166 אינו מתאים לך בזמני הנסיעה שלו, תוכלי להגיע לצומת מסובים באמצעות קו 164 אגד. מאותה התחנה בה ירדת בצומת מסובים את ממשיכה עם 143 אגד עד לתחנה הסופית - מסוף תל השומר. שתדעי לך שהאופציה הזו אפילו יותר מהירה מקו 166 בבקרים, כי 166 אוכל פקק של רבע שעה שלמה במחלף אלוף שדה בעוד 143 מדלג על מסוף אלוף שדה. כמו כן התדירות של 143 בשעות הבוקר עומדת על כל7-10 דקות.

LostTime

New member
תודה לך
יש הליכה רגלית ארוכה ממסוף תל

השומר לאט"ל?

olli3

New member
מנהל
בזמנו לא תיזמנתי, אבל זה 10-15 דקות.

בטוח לא פחות מ10 דקות ובטוח לא יותר מ15 דקות :)

LostTime

New member
מעולה, תודה רבה
ושאלה אחרונה

מסוף תל השומר יוצא ממש ליד הבקו"ם אם אני לא טועה, נכון?

olli3

New member
מנהל
זה השתרש ככה, המסוף צמוד למדור משתחררים.

הבקו"ם גם קרוב, טיפה למטה יותר... נוצר מצב שבמקום שאנשים יגידו שהם משתחררים במדור משתחררים, אז הם אומרים שהם משתחררים בבקו"ם. והבקו"ם עליו הם מדברים זה בעצם המדור שחרורים :)

מכל הסלט הזה, אם התכוונת בעצם למדור שחרורים באומרך - בקו"ם. אז כן, זה המקום :)

olli3

New member
מנהל
תראי, בכל מקרה את לא תסתבכי שם.

לקו 2 יש לו"ז קבוע, תדפיסי, תעתיקי, תכנסי דרך הסמארטפון, תשתמשי באפליקציית זמני אמת של אוטובוסים (יש מלא אפליקציות). אם את מגיעה למסוף תל השומר וקו 2 יוצא ב15 הדקות הקרובות, תחכי לו. הוא מקיף את המחנה מבחוץ ונכנס דרך שער שלכת, כך שבש.ג. הראשון שאת פוגשת, את יורדת.

את תרדי ממש מול מקמצ"ר - דגמי את עצמך :)

אם קו 2 לא עתיד לצאת ב15 דקות הקרובות, תכנסי למחנה, איך שעברת את הש.ג. את פונה שמאלה וכמו שהסברתי לך. זה ממש לא מסובך.

למעלה