רמי, עזרה

רמי, עזרה

אני מתאמן 3 חודשים רציני (חודשיים ראשונים בחופש 5 פעמים בשבוע)בתכנית קלאסית של ניפוח (3X10) יש לי 9 חודשים לצבא ואני רוצה להכין את עצמי להיות לא סתם מוכן, אלא סוס אני רוצה לשנות את התכנית לכוח וסיבולת לב-ריאה (לא עושה אירובי) שאלות: 1. לפני 5 חודשים עבדתי רק על אירובי במשך חודשיים והייתי רץ חצי שעה ברציפות בלי להפסיק (רמה 9-10, נראה לי שזה 9-10 קמ"ש) ו-10 דקות חימום (5 בהתחלה 5 בסוף) לא עבדתי על אירובי 3 חודשים עכשיו, אם אפשר תכנית לאירובי, זאת אומרת זמנים ומהירויות לאירובי 2. במקום ניפוח הייתי רוצה לעבוד על 100% כוח במקום ניפוח, אם אפשר תכנית לכוח, אני לא מתכוון איזה מכשירים אלא איזה סטים לעשות, לדוג´ סט משקל גבוה 5 חזרות 3. כשהתחלתי לעבוד בחדר כושר שיניתי את התזונה שלי מקצה לקצה. עבדתי על ניפוח ועכשיו אני מתמקד רק על חלבונים, 120 ג´ חלבון, אוכל בריא והכל, קופסאות קוטג´, טונה והכל, ועוד כמה זמן אני אעלה רמה ואוכל כל 3 שעות אז השאלה שלי, כשאני אתמקד בכוח וסיבולת לב ריאה איך אני צריך להתאים את התזונה? אותו דבר כמו במטרה של ניפוח? רק אולי יותר פחמימות? איך זה בדיוק הולך במטרות האילו? אה, ומה אני עושה עכשיו עם אבקת חלבון? בדיוק התחלתי לקחת, אז אני כבר לא צריך? להשתמש כרגיל? להפחית בכמות? (עד היום לקחתי רק 5 מנות) אשמח אם תענה על שלושת השאלות דרך אגב, אני 1.70 64 קילו, קצת קצת שומן

החלטה מצויינת

1. תתחיל בחודש הראשון 3-4 אימוני ריצה של 30 דקות בקצב בינוני עד גבוה. 2. אימוני כוח מתיחסים למשקלים גבוהים, מספר חזרות קטן וזמני מנוחה ארוכים. בשלב זה אני לא ממליץ לך לבצע אימוני כוח אלא אימון AB של 60 דקות סטים של 12 חזרות. 3. תשאר אם אותה תוכנית תזונה (אולי קצת תעלה בכמות הקלוריות) כולל כמות חלבון (100 גרם ביום יספיקו). חזור אלינו בעוד חודש ונתקדם !

תודה, עוד שאלה

1. קצב בינוני גבוה.. כמה ק"מ בערך זה אומר. בסביבות כמה? 2. אפשר לשאול למה אתה לא ממליץ אימון כוח ובמקום זה אימון ניפוח? 3. הייתי עובד 3X10, שלושה חודשים, איך עכשיו כדאי לי לשנות את הסטים, כי אני מרגיש קצת תקוע במשקלים

עוד משהו

היום אחרי חדר כושר נזכרתי לעצמי כמה אני לא מת על ריצה.. אבל יכול להסתדר.. יש שם בריכה ביחד עם החדר כושר 4. האם שחייה יכול להיות תחליף לריצה בימים שאין לי חשק לרוץ? 5. האם לבצע גם במשך 30 דקות? 6. אני שוחה חזה די לאט ולא חתירה, גם זה טוב לא?

עוד

1. קצב בינוני עד גבוה כלומר שתגמור את הריצה עייף אבל לא שפוך. מס´ הקילומטרים תלוי ביכולת שלך ! 2. אימון כוח ואימון סבולת לב ריאה לא הולכים בשלב זה ביחד ! 3. 3-4 סטים של 12-15 חזרות.

למעלה