רמי? משהו?

spidey1

New member
רמי? משהו?

איזה תרגיל מעגל את שריר הדו ראשי..? הרבה יותר יפה שהשריר הוא כדורי ועגול וכבר שאלתי את זה פה כמה פעמים בחייתתתתת משהו בטוח יודע. יש לי חבר מד"סניק והוא אמר לי שצריך לסובב את היד בזמן הרמת המשקולת. משהו אולי יודע בידיוק מה צריך לעשות?

Einatm

New member
סופינציה, סיבוב חלקי ועדין של האגרו

אלייך בהרמה. הבייספס עגול וככזה צריכה להיות התנועה אליו. טיפ - אם שאלת שאלה ורמי היה בפורום ולא ענה, סבבה.. צודק, תציק. אבל אם שאלת שאלה ורמי בכלל לא היה.. סבלנות.

spidey1

New member
אחי יש מצב ש

תסביר לי את זה במילים אחרות כי אני לא בקיא בתרגילים או שמות כמו בייספס וכאלה. אם אתה יכול להסביר בדרך אחרת או לצריף תמונה עם חצים או משהו זה יעזור.

עינת

בטח ראית את התשובה שלי, השאלה שלו הייתה איך לעגל את השריר לא איך לעבוד עליו. למי שלא יודע שריר הבייספס שהוא אחד מכופפי המרפק מבצע כפיפה במרפק תוך כדי סופינציה ובנוסף מסייע לתנועות במפרק הכתף עקב היותו דו מפרקי.

Einatm

New member
לא, לא ראיתי, איפה היא?

איך אפשר לעגל מראה של שריר (בהנחה שזה המבנה שלו) בלי לעבוד עליו??? ויש לך אולי מושג למה החבר´ה פה מתעקשים להניח שאני גבר?

sowhatt

New member
כי

את לפעמים עונה בכזאת אגרסיביות שמייחסים אותה לגבר .

Einatm

New member
אם ככה - לכבוד לי ../images/Emo70.gif

זה מעיד יותר עליכם מאשר עליי, ילדים פחדנים וקטנטנים שכמותכם

sowhatt

New member
חחחח, אני אוהב את הציניות והעוקצנות

שלך אחותי! . תמיד יש לך מה לומר !

spidey1

New member
עדיין לא הבנתי איך

ולא אכפת לי לעגל אותו תוך כדי עבודה. העיקר לעגל אותו איכשהו

Einatm

New member
במידת האגרסיביות הראויה -

דייי!!!! הבייספס עגול גם ככה. אצל כולם. גברים. נשים. עד כמה הוא ייראה עגול אצלך? זה תלוי בגנים שלך, ככה שמאוד נחמד שלא אכפת לך לעגל אותו תוך כדי עבודה, אם הוא לא בולט בעגלגלותו, הוא לא ייראה אצלך עגול, יש?

spidey1

New member
תקשיבי

יש לי שריר והוא בסדר הוא עגול אבל אני רוצה אותו יותר עגול. (תכך אני יעלה לכם תמונה למה אני מתכוון) ויש לי חבר שהוא מד"סניק והוא אמר לי שצריך לסובב את המשקולת תוך כדי קיפול היד לכיוון למעלה(נראה לי קוראים לזה כפיפות מרפקים עם משקולות) אז אני רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש עוד דרכים. (תנו לי חמש דק´ אני יעלה לכם תמונה למה אני מתכוון.

Einatm

New member
יוווו.. מה יהיה?

הבנו כבר בהתחלה למה אתה מתכוון, ונכון, החבר המדסניק שלך צודק, הדרך הנכונה לעבוד על הבייספס היא בסופינציה (אצבעות באגרוף שמחזיק את המשקולת מופנות אלייך) וסיבוב קטן עם תחילת ההרמה. יותר עדיף שתבקש ממנו הדגמה חיה איך עושים את זה, קשה לתאר את התנועה בפורום. מעבר לזה, גדול הבייספס שלך תלוי באימוני ההיפרוטרפיה שלך ובגנים. אם המטען הגנטי שלך מאפשר גדילת שרירים, בעבודה נכונה, בשיעלוב תזונה, יהיה לך שריר כזה, אם המטען הגנטי שלך לא מאפשר - לא יהיה! עכשיו כבר יש????

spidey1

New member
יש ו

לידע אישי אני בן 16 אני מתאמן עם משקולת של 10 קילו. הוא הראה לי הדגמה ואני עושה 12 פעמים * 3 את התרגיל הזה אבל רציתי לדעת אם יש עוד תרגילים לעבוד על זה. עד עכשיו עשיתי 20 פעמים*3 בלי סיבוב יד. כך שהשריר שלי התחזק ולא התנפח. ועכשיו אני רוצהש הוא יתנפח אבל בצורה הזאת א זה התרגיל היחידי שיש??? והגנים שלי נראה לי שכן יאפשרו לשריר שלי לגדול ככה

אני קצת מבין אותך

היום הבייספ שלי בסביבות ה40 ס"מ. בגילך הוא היה רזה ארוך ומכוער לטעמי אז
. היום הוא יותר עגלגל למראה. כך שאני מבין על מה אתה מדבר
. כל זוית עבודה (אצבעות מופנות אליך,סופינציה, או בחצי סיבוב וכו´) משפיעה על מראה השריר.כמו כן הזוית בין תנועת היד לגוף(מרפק נעול לגוף ויד צמוד לגוף או רחוקה ב45 מעלות וכו´)משפיעה גם היא. וגם הגנטיקה משפיעה והרבה. בכל מקרה אתה צעיר וכל הגוף שלך בכללותו לא מעוצב סופית. כך שגם אם כרגע כל שרירי הגוף שלך רזים וארוכים זה יכול להשתנות. בכל מקרה אתה חייב לקבל הסבר לגבי זוויות עבודה וצורות עבודה ממאמן מוסמך בפועל ועם משקולות. חשוב שתעיין בתרגילים כפי שהם ברשת אבל זה לא מספיק. בהצלחה

למעלה