רמי? משהו?

spidey1

New member
תודה אחי ו...

יש לי מבנה גוף טוב... שמתי פה תמונה שלו לפני כמה זמן והשרירים שלי לא ארוכים ושטוחים אלה גם עגולים אבל לא עגולים כמו שאני רוצה. ובגלל זה רציתי לדעת הסבר אולי אם יש עוד תרגיל שיכול לשפר את זה

sowhatt

New member
תגובה אחי

אני זוכר את התמונה שלך ותבין אחי, אתה עדיין רזה, כדי לעצב את השריר כדי שיהיה עגול כמו שאתה אומר, צריך פשוט לעבוד עליו, כשהשריר יתפתח ויתעבה הוא גם יתעגל בצורה מסוימת.

spidey1

New member
הקטע המעצבן זה שאני שוקל 57

בערך וזה גם רק בשבוע האחרון אני שקלתי 56 שבוע שעבר. והקטע הוא שכל פעם שאני אוכל אז נהיית לי קצת קרס קטנה כזאת ואני לא רוצה! אני רוצה שיראו לי את שרירי הבטן אבל אם אני לא יוכל לא הייה לי מה להפוך שריר אז אני לא יודע כבר מה לעשות עם זה.

sowhatt

New member
נכון אתה צודק זה קטע מעצבן

אתה יחסית רזה, ואם תאכל הרבה אולי תהיה קצת כרס, ואם לא תאכל אז השריר לא יתעבה כראוי. אין לי תשובה לזה, מה שאני עושה ואני בערך במצב שלך, זה מתאמן ואוכל הרבה, אז נכון, קצת בבטן שמתי לב שיש לי טיפה יותר שומן ב5 חודשים האחרונים אבל זה לא משמעותי, אגב, הריבועים קצת יותר חזקים ובולטים מאז שהתחלתי להתאמן זה גם משהו. אז אני מתאמן ומעלה במשקל, שרובו זה מסת שריר, ושאני אסיים להתנפח במידה מספקת אני אתחיל בקצת אירובי..., בינתיים אין לי ממש כרס, והבטן שלי די שטוחה, אומנם בלי ריבועים ממש, אבל די שטוחה, אז לא אכפת לי עוד קצת שומן בבטן על פני ניפוח טוב של החזה, הגב, הידיים והכתפיים.

יש לי רעיון!!!!!!!!

זה רעיון קצת מוזר ולא חכם במיוחד ואולי אפילו יכול לגרום לבעיות אבל אם אני טועה יתקנו אותי המומחים... לפני שאתה עובד על הדו ראשי *אל* תעשה מתיחות לדו ראשי כי זה גורם לו להישאר מאורך.. וכך אם תעבוד עליו אני חושב שבשילוב השיטה של הסיבוב במפרק כמו שכתבת הוא יתעגל... אבל!!!!: אני לא הייתי עושה את זה במקומך כי זה בעצם אומר שאתה מוותר על חלק מהחימום לשריר וגם הטווח תנועה בשריר יתקצר לך כנראה כתוצאה מזה. וזה עלול לגרום לפציעות. טעיתי???

spidey1

New member
אני לא חושב שטעית

אני לא מתאמן במכון כושר אלה בבית וכל מה שאני עושה זה 30 שכיבות סמיכה (מלאות לגמריי) שעובדות על יד אחורית ז"א ידיים דיי קרובות אחת לשניה ואז אני עושה 60 שכיבות סמיכה(מלאות) שעובדות על החזה(ידיים רחוקות אחת מהשניה) ו12*3 הרמת משקולת של 10 קילו בכל יד. זהו זה מה שאני עושה כל יום(בדרך כלל) ואני אף פעם לא עושה מתיחות...

ZaBoB

New member
"ואני אף פעם לא עושה מתיחות"

תצפה לשרירים תפוסים בבוקר ופציעות במקרים קיצוניים יותר... מניסיון

למעלה