רמי לוי...

שובל09

New member
רמי לוי...

היום הלכתי לקניות ברמי לוי... שחזרתי הביתה ופרקתי את הדברים גיליתי משו מאוד לא נעים... אחד הדברים שקניתי היה תבנית ביצים, ושאני מוציא את הביצים אני מגלה שקי ביצים של ג'וקים... אומנם רציתי ביצים, אבל לא של ג'וקים... :) בכל, מקרה, הם לא עשו לא בעיות ברמי לוי ומיד נתנו לי החזר, אבל שימו לב!! שאתם קונים שם תראו אם אין שם שום תוספת שלא הזמנתם, אני לא חושב שאני חוזר לקנות שם.

pokpok

New member
רמי לוי ?

האמת שלא יצא לי לקנות בסניף הזה בשילת אבל אני מבין מהמון אנשים שזו באמת חוויה בלתי נעימה אפילו רק להיות נוכח שם. האמת שזה קצת הפתיע אותי משום שכחובב סופרים וקניות ,הסניף שלו במעלה אדומים הוא הסופר הכי יפה ,נקי,נעים ,והגון במחירים שאני מכיר ולפי דעתי כדאי לכתוב לו מכתב ולשאול אותו על פשר ההבדלים התהומיים שבין שני הסניפים. אני מניח שהוא יתייחס ברצינות יותר גדולה למכתב על רקע פתיחתו של מגה בישפרו.

אמץ

New member
הייתי פעם אחת ולא יותר !

אחרי שראיתי ג'וקים רצים ליד הלחם הפתוח שם, יצאתי ולא חזרתי מעולם.

באמת? אני ממש בשוק! לא מזמן היה

כאן שרשור של איפה עושים קניות, רובם פה הסכימו שרמי לוי הוא הקניה המשתלמת ביותר, ואף אחד לא הזכיר את עיניין הניקיון של המקום.

amitzahavi

New member
משתלמת מאוד....

אם לא לוקחים בחשבון 600 שקל אמבולנס לבית חולים בגלל הרעלת קיבה.

kalah

New member
למה לקחו לנו 800?אולי כי זה נט"נ?

לא חושב,זה לא שרשור אמבולנסים ,שלא נדע ולא נזדקק.. לגבי רמי לוי-אני קונה שם רק שתיה וסימילאק וגם זה לעיתים רחוקות,אבל בחיים לא מתקרבת שם לקפואים,לחלבי ובטח לא לבשרים ולנקניק.אני נוסעת למגה לוד כי זול שם והשלמות של דברי חלב בסופר סנטר היקר להחריד אך אין ברירה,אולי ישתפר כשמגה יפתחו כבר.

אפרופו אמבולנסים במודיעין

לצערי נזקקנו פעם לאמבולנס ובאמת קיבלנו חשבון ע"ס 800 ש"ח. כשביררתי את הסיבה לסכום המופרז התברר לי ששלחו לנו נט"ן כי.... זה האמבולנס היחיד שהיה אז במודיעין (לפני 4 שנים). מסתבר שהתשלום הוא לפי סוג האמבולנס ולא השירות. כמובן שדרשנו וקיבלנו את הכסף בחזרה.

matande

New member
../images/Emo140.gifאם כבר נוסעים מחוץ למודיעין...

שווה לנסוע ל"זול פה" בבארות יצחק. הייתי בשבוע שעבר- ויצאתי עם חיוך ענקי. זול, גדול נקי לא חסר מותגים (למרות שדתיים- כשר למהדרין), וגם לא מחכים בתור. פשוט תענוג!!!!!!

מולי 2005

New member
מילא ג'וקים אבל עובש בנקניק../images/Emo93.gif

היינו אתמול הגענו למחלקת בשר ואני מבקשת לקבל עוף שלם ועוף מחולף בעוד בלעי מסתכל במקרר ליד ומה רואות עיניו חבילות של נקניקים סלמי מעושן סגור בנילון "חדשים" אבל מה לעשות מלאים בעובש מגעיל. כאשר הערנו את צומת ליבו של האחראי הוא אמר מיד ננקה את זה. אנחנו לשם לא חוזרים. ב - 20.9.05 הפתיחה של מגה בישפארו נקווה ששם יהיה נקי ונעים ומחירים נוחים.

א י ו ש י

New member
מוצרי חלב למשל הפסקנו לקנות שם

תמיד התאריך היה בסדר אבל הגבינה מקולקלת או לא טובה יאמר לזכותם שהם כן החליפו מיד אבל זאת לא שיטה. חוץ מזה צריך לנבור עמוק עמוק כדי למצוא תאריך נורמלי של מוצר חלבי שיחזיק אולי שבוע במקרר במקרה הטוב וגם לא בטוח. צודקת צריך באמת להפסיק לקנות שם...

מוצרי חלב - הם כבר לא מביאים תנובה

תקופה. תגובתם - הם הפסיקו לעבוד עם תנובה. מוצרים מקולקלים - מילקי באופן קבוע, אף פעם לא החזרתי אבל התקשרתי לשטראוס והם פיצו אותי.

p a s h o s h

New member
../images/Emo31.gif קניתי שם לפני כחודש עוף

במחלקת הבשר , כשהגעתי הביתה היה לעוף ריח מוזר וחלקו היה בצבע כחול , מיד הבנתי שהעוף מקולקל וזרקתי אותו. ממש פראיירית שלא חזרתי ודרשתי את כספי בחזרה ! אבל מאז אני לא קונה שם כל דבר, כשיהיה סופר יותר זול בהחלט אערוך שם את קניותיי.

ofirshani

New member
חלב מקולקל

באופן קבוע היינו קונים בזמנו (כבר לא קונים שם חצי שנה)חלב,לחלב תאריך רחוק אבל מחמיץ תוך יומיים ,בתנובה אמרו לי שישנם תלונות רבות של תושבים מהאזור שמתלוננים על קניית חלב חמוץ מרמי לוי ,והם יכולים לשאר שהסיבה היא ,שהקונטנרים של המצורי חלב נמצאים מחוץ למקום הרבה זמן עד שמתחילים למיין אותם , בקצב הזה של חלב מקולקל בפעם השישית ,נראה לי שמוצאי החלב שוכבים בחוץ יממה שלמה

BenjiMan

New member
מגה..? ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

למישהו יש חוויות קניה ראשונות ממגה..?... ב.

למעלה