תדעי להבדיל בין ביצים של תרנגולת לכל משהו זר אחר, ולכן, אם את רואה בקרטון משהו זר חוץ מביצי תרנגולת פשוט - אל תקחי. אם אני לא טועה, הם בצבע חום/שחור, קטנים, ובקבוצות.
הרעיון בשק ביצים זה שבכל שק יש כמויות אדירות של ביצים! לכן, הביצים נמצאות בתוך שק שחור שנראה כמו זרע של צמח או משו בסגנון.. הוא מספק הגנה לביצים, אפשר לראות ולהרגיש שהו קשיח... בכל מקרה, לא קשה לזהות...
הלכתי עם חברה לפני שנה בערך...היא שלפה קופסאת קורנפלקס מהמדף. כל מדף הקורנפלקס צנח עליה, עם כל עשרות הקופסאות... כמובן שאף אחד לא טרח לגשת ולעזור לה... אחרי שחזרה הביתה והתאוששה, היא חזרה לשם כדי להתלונן. אמרו לה שהיא לא היתה צריכה להכניס את היד כל כך פנימה...
מבחינת מוצרי מזון , זה ממש מפחיד../images/Emo5.gif
אבל עדיין כדאי לקנות שם , מוצרי ניקיון, חיתולים חד פעמיים וכו'.... אבל העצלות,,, בשביל הפרש של כמה שקלים להטרטר עד שילת, לעמוד בתור, להדחק בין המוני האנשים
לרוב החיתולים יש תאריך תפוגה (כי יש בהם חומרים שונים). בדרך כלל תראו שחבילות חיתולים, בכל חנות, לא אטומות. יש חורים לאוורור ו/או חורים שנוצרים בגלל שהחבילות מודבקות זו לזו לפני שמפרידים אותם במשלוח, לא הייתי רוצה שיהיו במקום שבו כל זוחל מצוי ייכנס לתוכם. ומעבר לזה, אני מקווה שמאחסנים שם את החיתולים במקום ראוי ולא באיזה מחסן ב-45 מעלות.
הפורום הזה, אולי מצבנו היה נראה טוב יותר. עם כוח רב של תושבים היו מעלים פה את חוויות הקניה בכל איזור וחנות בעיר, הניקיון והיחס בחנויות היו אחרים לגמרי.