רמי לוי...

Angel972

New member
עפרה, אני בטוח שאם תקני ביצים

תדעי להבדיל בין ביצים של תרנגולת לכל משהו זר אחר, ולכן, אם את רואה בקרטון משהו זר חוץ מביצי תרנגולת פשוט - אל תקחי. אם אני לא טועה, הם בצבע חום/שחור, קטנים, ובקבוצות.

שובל09

New member
צודק בערך...

הרעיון בשק ביצים זה שבכל שק יש כמויות אדירות של ביצים! לכן, הביצים נמצאות בתוך שק שחור שנראה כמו זרע של צמח או משו בסגנון.. הוא מספק הגנה לביצים, אפשר לראות ולהרגיש שהו קשיח... בכל מקרה, לא קשה לזהות...

../images/Emo5.gifמחריד התיאורים פה../images/Emo5.gif

ועוד ממשיכים לקנות שם
הלכתי עם חברה לפני שנה בערך...היא שלפה קופסאת קורנפלקס מהמדף. כל מדף הקורנפלקס צנח עליה, עם כל עשרות הקופסאות... כמובן שאף אחד לא טרח לגשת ולעזור לה... אחרי שחזרה הביתה והתאוששה, היא חזרה לשם כדי להתלונן. אמרו לה שהיא לא היתה צריכה להכניס את היד כל כך פנימה...
נתנו לה מתנה סלסלה עם ממתקים
מה שיותר מרגיז...זה שהיא ממשיכה לקנות שם
. לך תבין אנשים...

אמץ

New member
אולינתנו לה עיצה טובה.... ../images/Emo5.gif

לא כדאי להכניס שם יד יותר מדי פנימה במדפים, מי יודע מה יכול לנשוך אותה שם....

מבחינת מוצרי מזון , זה ממש מפחיד../images/Emo5.gif

אבל עדיין כדאי לקנות שם , מוצרי ניקיון, חיתולים חד פעמיים וכו'.... אבל העצלות,,, בשביל הפרש של כמה שקלים להטרטר עד שילת, לעמוד בתור, להדחק בין המוני האנשים

אמץ

New member
גם חיתולים כדאי לבדוק

לרוב החיתולים יש תאריך תפוגה (כי יש בהם חומרים שונים). בדרך כלל תראו שחבילות חיתולים, בכל חנות, לא אטומות. יש חורים לאוורור ו/או חורים שנוצרים בגלל שהחבילות מודבקות זו לזו לפני שמפרידים אותם במשלוח, לא הייתי רוצה שיהיו במקום שבו כל זוחל מצוי ייכנס לתוכם. ומעבר לזה, אני מקווה שמאחסנים שם את החיתולים במקום ראוי ולא באיזה מחסן ב-45 מעלות.

אם יותר תושבים היו מכירים את

הפורום הזה, אולי מצבנו היה נראה טוב יותר. עם כוח רב של תושבים היו מעלים פה את חוויות הקניה בכל איזור וחנות בעיר, הניקיון והיחס בחנויות היו אחרים לגמרי.

למעלה