רמי, ילד שלי מוצלח

N0

New member
הוא אחלה...

טוב לN0 יש רק דיסקים של פורטיסחרוף אבל בכל זאת הוא אוהב את שניהם. ופורטיס אמור להיות טוב יותר (זה מה שאומרים N0 עוד לא אימת את זה). N0

Oi Vey Zmir

New member
למרות שהמלך נורא נמוך...

תראה אני מודעת לזה שברי סחרוף נורא מוכשר והוא גם הגבר הכי סקסי במדינה (אל תתווכחו...טוב אבל פורטיס יותר. הכל) אבל עם כל זה שהוא מלחין מעולה, וכותב סבבה, לדעתי פורטיס עולה עליו בכך ומי ששם לב בדיסקים של פורחס/פורטיסחרוף (גם לשים לב שהשם פורטיס בא קודם) רמי כותב את כל המילים והם מלחינים יחדיו אבל בחו``ל סחרוף תרם הרבה והוא תמיד תורם אבל פורטיס לבד זה כמו שניצל (טבעול) סחרוף זה כמוופ ביחד הם ארוחה לחוד קטשופ זה לא אוכל... אוי, הבאתי אותה בדימויים

מתח

New member
ממש לא

מטאפורות נחמדות, אבל בולשיט. כל מה שסחרוף נוגע בו הופך לזהב. האחרון שלו היה אחד הדיסקים הטובים בשנות ה-90, ואומנם פורטיס מוכשר ומצליח, אבל לא מתקרב לסחרוף. לא יודע, בפורטיס יש יותר מדי ... חוסר מהוקצעות. בסחרוף הכל מתחבר כל כך יפה... ואולי הוא לא עושה את הכל לבד, בחלק מהשירים/דיסקים, אבל בסופו של דבר כל מה ששמו חתום לידו יוצא ענק. אשליות, בואי הביתה, השומר של הגן, החיים שממול, ועוד ועוד ועוד. סחרוף רולז!

מתח

New member
ועוד טעות תמימה

הזיות, לא אשליות. אופס. טוב, מוחי לא בדיוק במקום כרגע...

Oi Vey Zmir

New member
אני לא יכולה לא לענות לך! דמיט

הוויכוח על מי יותר טוב יכול להשתרע על פני מיליון שנות אור מבחינתי אל תשכח שגם את סחרוף אני אוהבת (במיוחד את היום יום הולדת, כמה יוסי ואת הביצוע לאינני אוהב אותך [של אלתרמן, ואם אני טועה אני דופקת את הראש בקיר] ועוד רבים וטובים). בכל מקרה הכי טוב זה השיתוף פעולה ביניהם הקטע הוא שהגעתי למסקנה שפורטיס טוב מסחרוף כשקראתי את הליריקס שלו בדיסקים מסויימים השירים שבזכותם החלטתי: -ניצוצות -מצבים משתנים -תחנה סופית - Inner Station (שיר גאוני) -I`ll Show You -חלום כחול טוב זה לא ייגמר אם לא תספר אני אפסיק להתווכח לפני שנעל יעיף לי נעל בראש אבל מה אני רק מתחרטת שמעולם לא הייתי בהופעה של פורטיס וזאת כי אני טיפשה, מפגרת, נעל (סליחה נעל), שועל ביצות, קרציית שיחים, מעופשת עד מאוד, נמושה וכן הלאה. אוי+פורטיס לנצח= שתי סטירות מנעמי פורטיס

מתח

New member
נכון, וויכוח בלי סוף

ואני חושב שמבחינה מוזיקלית, סחרוף הוא עילוי. פורטיס מוכשר, פורטיס הילד הרע, אבל לסחרוף יש מקום בליבי (``טווידל די, טווידל דאם``) שפורטיס בחיים לא יגיע אליו.. מת על פורטיס, אבל סחרוף יותר - בשבילי. גם לא יש ליריקה מדהימה, לדעתי. אבל שוב, הכל ניתן לפירוש. חלום כחול, אגב, אני זוכר את רובו בעל-פה, ולא רואה משהו מדהים בו, אבל פאק איט. הייתה לי הזדמנות להיות ב-9.9.99 אבל וויתרתי.. האקסית שלי כן הייתה, מנייאקית :)

מתח

New member
הזיות...

סתם לשם המחשה, אני חושב שהליריקה של סחרוף גם גדולה. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- הזיות / סחרוףףף ``אש במיתרים`` את מתפוגגת אל תוך הזיכרון נוגעת בי לרגע עם האור הראשון מעליי וקר לי כל כך, או אולי זה סוף העולם אני זוכר שסיפרת לי שנולדת מחדש הוא מלמד אותך לגעת הוא מלמד אותך לרקוד בשבילו אני מאבד אותך בזרועותיו לא אני לא יכול לעלות אני לא יכול לעלות על הגל לעלות על הגל... הזיות, כמה אפשר לחכות אני עף... אל תשכחי שיש לך אותי. את לוחשת ``תבוא אליי עכשיו תדבר איתי בשקט, ותקלף את הבגדים מעליי עוד פעם אחת ודי`` איפה את? אני רואה מלמעלה את הצל שנופל על פנייך, על שדייך על שפתייך מתפתל מסומם אני צולל איתך ונרדם לא אני לא יכול לעלות אני לא יכול לעלות על הגל לעלות על הגל... הזיות, כמה אפשר לחכות אני עף... אל תשכחי שיש לך אותי. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- אותי, זה פשוט מקסים. וזה גם מוכר. וזה עצוב. וזה סחרוף.

Oi Vey Zmir

New member
טעות שלי

מדובר ב``אינני אוהב אותה`` ושכחתי להזכיר את בוסה נובה קטן, דניאל ג`וק, כל הדיסק deadly weapons, בואי אליי וכדומה טוב אני אוהבת את כל השירים של פורטיס (רציני) חוץ מאחד שאותו אני סתם מסמפטת שזה השיר ``שמש לך מצפים`` ופורטיס בכלל לא כתב אותו שיר קצת מעצבן. ולפורטיס יש קול חמוד!!! הקול שלו הכי יפה ב``אין קשר`` בקטע של ``עולה ויורד ללא סיבה, מתחלק ואין בו אחיזה`` (כסף כסף כסף שורף לי את קצה היד...שאני לא אסחף) אני מפחידה את עצמי אוי

plutoT

New member
יש! אני לא לבד!

ואני כבר חשבתי שאני היחיד שאוהב את רמי פורטיס... באמת טופעת טבע מעולה. היתי בהופעה שלו שנה שעברה, ב 11.9.99, רק ממש מעצבן שהוא לא מופיע יותר...

lowealpine

New member
האמת היא

ואני מאוד מקווה שתסלחי לי.. אני לא סובלת אותו! הקול שלו מרגיז אותי! יש אנשים שאני פשוט לא מסוגלת לשמוע את הקול שלהם, כמו רמי פורטיס וארקדי דוכין למשל. ושוב, אני מצטערת, את יכולה לבעוט בי עכשיו (אני נמוכה, לא תהיה לך בעיה...) :cool: lowe

Oi Vey Zmir

New member
סלחתי לך אבל רק בגלל ש

את בטח לא מכירה את כל השירים אז את לא יודעת על מה את מדברת:) לטובתך!:) אוי, משתדלת להיות פחות פנאטית (פנאטית רק של רמי..מה לעשות)

lowealpine

New member
לא, את לא מבינה!

יש לו שירים מ-ע-ו-ל-י-ם! זה לא זה, זה פשוט הקול שלו. הקול שלו מרגיז אותי.

מתח

New member
lowe

אני אזכיר לך שאת מכירה איזה דביל ששנא את אביתר בנאי בגלל הקול שלו? איתך זה עם ארקאדי (ענק - בעיקר כוכב האהבה), פורטיס (...) ואביב גפן (שהוא מוכשר, ומוצלח, ולא כל השירים שלו פוליטיים - ולכן שווה לך לשמוע, למרות שאת הפאנאטית הלאומנית הרשמית של הפורום). צאי מהקופסה.

lowealpine

New member
אני מנסה, באמת שאני מנסה!!!

פשוט, תמיד כשאני שומעת את ``בואי ותני לי חזק את היד ונצא למסע מסתורי ונחמד...`` הוא נשמע לי כמו פדופיל! לא יודעת, הקול שלו פשוט הורס אותי. למרות ששמענו אותו די הרבה בצרפת.

plutoT

New member
יש! אני לא לבד!

ואני כבר חשבתי שאני היחיד שאוהב את רמי פורטיס... באמת טופעת טבע מעולה. היתי בהופעה שלו שנה שעברה, ב 11.9.99, רק ממש מעצבן שהוא לא מופיע יותר...

plutoT

New member
יש! אני לא לבד!

Oi Vey Zmir

New member
אחרון ודיי?

אם אתה מכיר את כל פועלו של פורטיס, מתח (נדמה לי) איך אתה לא מכיר את ז`אן ואת מינימל? ואם בforeign affair עסקינן (בעצם לא) למי שיש את הדיסק של האוספורטיס, אפילו רק את הראשון בטח נתקל בשיר ``SANDALYA``. באדיבותו של איש אהוב ומסויים ביותר יש לנו פה את המילים. וזה בג`יבריש. והוא ממש עמל על להבין (להבין ג`יבריש?) את מה שאומרים בשיר, אז הנה: (באנגלית, לנוחיותכם) sandalya/foreign affair Vanta balorne sipun ahava biyoji ganganos navna sandi falfuzi zalanta-haban rushi mamushi dawan ay devinow what i think i digida sandalid ruri zruri zagadamayad buli tik tik balagamayad and its wonderful, bolder cu-u-ku sandalya, sandalya, sandalya, sandala (digdi digidi digidi digidi...) nagi salfuri malyan el-safam dash dasha ya buli galgala-n shutin alayich el dalvanyan suf suf ya gufi ktantan ay... טוב רק מי שרוצה לבדוק ולתקן אותי שיקרא את זה זה דיי מיגע אבל לפחות להעריך את הבחור המסכן הוא ישב עם האוזן צמודה לרמקולים כמה שעות טובות... אוי

AshkA_

New member
חיזוק חיובי ענקי לך

איזה יופי, איזה יופי, פעם ראשונה שאני שומעת בפורומים בכלל (חוץ משל מוזיקה ישראלית בנענע, או של פורטיס עצמו) על פורטיס המקסים. לצערי הרב, נולדת בשנתון מאוחר מכדי לחזות בהופעות המרובות והמהממות שלו, אך לפחות היה לי את האיחוד בספטמבר. אין, רק שומעים את פלונטר ויודעים מה זה רוק ישראלי במייטבו, למרות כל הרעש והצלצולים!

גמד צרוד ?! פווףףףף !

הוא בין הטובים בארץ .. הוא וברי .. יצא לי לשמוע אותו לא הרבה האמת .. אבל הוא בהחלט ראוי להערצה !

למעלה