רמי, ילד שלי מוצלח

Oi Vey Zmir

New member
רמי, ילד שלי מוצלח

זאת לא בדיוק הודעה, זה סקר (שחקי אותה, מינה). הרגע הגעתי למסקנה שלא ייתכן שבכל הפורום הזה אין אף אחד שאוהב את רמי פורטיס. אני אישית מוכנה למכור את עצמי למפעל לעיבוד מזון בשבילו, אבל רציתי לראות אם יש לכם מה להגיד. ומי שמכיר רק שיר וחצי ויכתוב לי שהוא ``סתם גמד עם קול צרוד`` שירקב. האחרון שאמר לי את זה כמעט הבאתי לו בעיטה לראש. הסיבה שלא הבאתי לו בעיטה לראש היא שהוא גבוה. ואני התעצבנתי כי לרדת על נמוכים זה טאבו. בדיוק. אוי, אל תבקשי שמיים

PsiChO

New member
אממממממממממ

את האמת אני לא מכיר הרבה שירים של פורטיס. אבל מה שאני מכיר אני אוהב. אי גם רגיל שאף אחד לא מכיר את המוזיקה שאני שומע. הרשי לי לפתוח בסקר קטן משלי... מישהו פה מכיר את הלהקה Dire Straits? מעניין.... בכל מקרה אל תתני לאף אחד להכתיב לך את סוג המוזיקה שאת שומעת think knopler (מחקה את מיכל)...

Oi Vey Zmir

New member
We`ve got to move these color T.V`s

אני לא אוהבת אותם אבל הם נורא מצחיקים במיוחד שהסולן לובש צמידי הזעה מגניבים כאלה (אין לזה שם אחר?) וג`ולייט זה שיר נחמד ובאמת שלא מכתיבים לי מה אני שומעת, אבל תודה:) אוי

PsiChO

New member
דייר סטרייטס מצחיקים?

אממ הם בכלל לא מצחיקים... וזה חלק מהמראה הרוקיסט המזדקן של מארק קנופלר קשישנו החביב... אני מת על הלהקה הזאת. ומעניין שהזכרת את רומיאו וג`ולייט, זה היה השיר האהוב עליי (אני יודע את כל המילים בעל פה אפילו) אממ וזה נהייה השיר שלי ושל חברה שלי... היא זרקה אותי ומיותר לציין שזה השיר היחידי שלהם שאין לי ברשימת אמפי3... פסיכי*מת לשמוע את השיר הזה בלי לחשוב עליה!!!

Oi Vey Zmir

New member
כתבתי יותר מדיי אבל נתחשבן אח``כ

בקשר לשיר חתולמפלצת, מזכיר לי משהו מאוד נחמד לחברה שלי היה יומולדת לפניי שנתיים בערך והיא מאוד אהבה את השיר הזה והשיר הולך ככה: חתולמפלצת/ פורטיס משוגע מי מסתתר מאחורי המסכה- חתול (אני אמרתי: מיכל), מפלצת או ילדה יפה? כל בוקר נפגשים בחשמלית מון אמור ז`טם אהובתי אני רואה אותך בכל פינה עושה לך סימנים ואין תגובה תראי, אני שבור לחתיכות ובגללך אני עושה שטויות אל תשברי, אל תשכחי אותי אני רוצה אותך יקירתי אל תעזבי, אל תגמרי אותי אני רוצה אותך יקירתי מי מסתתר מאחורי המסכה- חתול (אני אמרתי: מיכל), מפלצת או ילדה יפה? כשאת עוברת לידי אני מביט עלייך בחיוך טיפשי מון שרי ז`טם (אני אמרתי: מיכל) אהובתי אני אתן לך כל מה שתרצי דיי מספיק עם כל המשחקים תראי אני יורד מהפסים אל תשברי... בקיצור הרגשתי נורא מקורית אוי מחייכת (ותקבל על הראש על ההצפות האלה, אה?)

בעע בצהריי היום הכל צבוע באדום הא?

טוב, עכשיו כבר רבע לשש אבל הגיוני שזה בגלל שהאיי סי קיו לא מתחבר לי ואני רואה אדווום... בכ``א- רמי פורטיס הוא גאון אמיתי, אני מעריכה את הבנאדם הזה מעבר לגבול (למרות שאני משערת שלא כמוך). יש לי אמנם רק דיסק של פורטיסחרוף, אך- לא מזמן עשיתילעצמי טובה ורכשתי גם אוסף של הגאון האלמותי הזה. מומלץ בחום לכל מי שלא מכיר אותו ממש, אחלה אוסף (אוספורטיס קוראים לו, אגב). אוי- פלאשבאק!!!!!!!!!!!! לפני זמן מה, כשהייתי עם אבא שלי בנסיעה, איכשהו יצא לנו לדבר על סחרוף וגם פורטיס. בדיוק שמענו באוטו את ``נגיעות`` אז אבא שלי התחיל להזכר בכל מיני דברים.. אוקצור- מסתבר שאבא שלי ורמי פורטיס היו מסתובבים יחד בתור ילדים, והם גרו באותה השכונה..! הוא אמר לי שהם היו מסתובבים עם אותם החבר`ה.. כן כן!!!! עד העונג הבא ולשבת שלום הקדושה, נעמה.

Oi Vey Zmir

New member
אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה סתם

אבל אם מישהו מכיר את הנקבה הנחמדה הבאה, שיגיד לי אם הוא ראה או שיש לו את הסרט איפשהוא! אז הנה Tank Girl. אהובה על הבריות כמובן אוי

מתח

New member
טאנק גירל שולטת ביקום

והסרט היה בערוץ 6 לפני חודשיים, בערך.. משהו משהו, למרות שלא מגיע לרמת הקומיקס.

Funeral_Drum

New member
we gotta install microwave ovens

יש לי את brothers in arms (איזה תמונה מגניבה יש עליו) שלהם. אמנם לא שמעתי אותו כבר חצי שנה, אבל לדעתי הם להקה ממש חביבה. מן מוזיקת מעליות על רמה.... הייתי שומע עכשיו אם הפטיפון לא היה דפוק (זה על תקליט אצלי). shine

PsiChO

New member
נעלבתי קשות!!!!

מוזיקת מעליות?!?!!?!?!?!? ככה אתה מגדיר את דייר סטרייטס? להקה כזאת גאונה! ואני לא מדבר על שירים מפגרים כמו sultans of swing או money for nothing שזה השירים היחידים שאנשים מכירים שלהם! תקשיב ל -private investigation -romeo and juliet -brothers in arms אחרי זה תגיד לי אם זה מוזיקת מעליות! מרק קנופלר גאון! מה גם שאתה צריך לשמוע את הדיסק הכפול שלהם Alchemy שהוא בהופעה חיה על מנת באמת להעריך את האיכויות שלהם! חבל רק שלא יצא לי לראות אותם מנגנים ככה... איזה מוזיקה אתה אוהב? ברינטי שפיכס? כריסטינה מגעילרה? פסיכי*נעלב קשות!

Funeral_Drum

New member
מיסאנדרסטנדינג !@#$%

את רומאו לג`ולייט (נדמה לי שקוראים לו ג`ולייט כמו שאוי אמרה) חרשו יותר מדי על הרדיו ו brothers in arms זה האלבום שיש לי אז כנראה שאני מכיר את השיר. וההגדרה שלי כמוזיקת מעליות על רמה לא צריכה להיות מעליבה בכלל, בסך הכל קראתי ככה גם לדיסק של אינגווי מלמסטין עם הסימפוניה, זה פשוט מן ביטוי שלי. ואני לא כלכך אוהב את דייר סטרייטס פשוט בגלל שאני אוהב דברים הרבה יותר טובים (ולא בגלל שיש משהו לא בסדר עם דייר סטרייטס עצמם, הם בהחלט מבדרים). אז אם כבר שאלת, אני אענה pink floyd led zeppelin jethro tull deep purple system of a down dead kennedys וכל זה... shine on

PsiChO

New member
כמה דברים

דבר ראשון... קוראים לשיר Romeo & Juliet אל תתוכח איתי בנושא הזה אל תשכח שזה השיר האהוב עליי (בערך..). יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון... אבל עדיין לקרוא לדייר סטרייטס מוזיקת מעליות זה כמו להגיד wish you were here זה שיר בסדר.... מבין את האנלוגיה? תחשוב על זה קצת think knopler... פסיכי

Funeral_Drum

New member
גם אני קורא להודעות שלי כמה דברים

לקרוא לוויש יו וור היר שיר בסדר זה יותר כמו לומר שאלוהים (התיאורטי, אוקיי?) הוא אימפוטנט. אני לא רוצה להכנס לויכוח חסר מוצא שבו אתה תאמר שהם גאוניים ואני אומר שהם בינוניים פלוס או משהו. בעצם הרגע אמרתי את זה. קורט וונגוט, אנשים!! shine

קמיקזה

New member
dire straits

יא פסיכי.. יש מישהו שלא מכיר אותם?? הם ישנים וטובים כאלה ויש להם סולואים יפהפיים אז תודיע למינה..................

מתח

New member
חתול, מפלצת או ילדה קטנה?

את יודעת שהמנהל של ``האתר הלא רשמי של רמי פורטיס`` ביקש ממני לעשות איתו את ``האתר הרשמי של רמי פורטיס`` (כי אני אחראי לאתר הלא רשמי של מוניקה סקס).

Oi Vey Zmir

New member
חתוך, מפלצת או ילדה יפה!!!!

טעות מבהילה...ובאמת אם מישהו פה מכיר את פועלו של פורטיס משנות הגלות (minimal compact, jean conflict, foreign affair) שישתף אותי מהר ואם אתם לא יודעים על מה אני מדברת זה גם בסדר... אוי (או כמו שTank Girl הייתה אומרת: ``If It Ain`t Stiff It Ain`t Worth A F@#K``)

מתח

New member
טוב נו, טעות תמימה

אני יכול לכתוב לך את המילים לשיר הזה מזיכרון... וכן, אני מכיר את כל פועלו, למרות שלא יצא לי לשמוע את Minimal Compact או את Jean Conflict. בכל מקרה, סחרוף הוא המוצלח יותר מבין הזוג הזה, לפי דעתי. ללא שום ספק.

למעלה