רמי א. אחי היקר מכל

BlackAdder1976

New member
פסים וכתובת ????

שלום האם זה פסים לבנים על רקע כחול ??? וכתוב שם FEED בצבע אדום ??? אני לא מאמין !!!! זה מדהים פשוט מדהים שאתה קולט את זה.....אחחחחח איך שאני מקנא בך עכשיו !!!

martinez

New member
לא בדיוק

יש שם פסים בכל הצבעים והמילה FEED כתובה בצבע שחור. ברקע יש לפעמים מוסיקה מונצואלה. מדהים. באמת יש לך סיבה טובה לקנא.

הלווין

New member
הבה נעשה לו מבחן ליראות אם הוא

לא משקר בגודל הצלחת במקרה ידוע לי מה יש בלוין זה 40.5W בתדר 3847R אז השאלה היא מה משודר שם בערוצי הטלויזיה כמה ערוצי פידים בתדר זה ומה יש בכל אחד מהם?אם יש לו צלחת 11 מטר הוא חייב לדעת כי זה ניקלט בצלחת 11 מטר.

martinez

New member
נורא פשוט

בתדר הזה יש בדרך כלל 4 ערוצים עם הכתובת גלובקאסט מיאמי. גם תדר מאד אהוב עלי. לפעמים מעבירים שם ספורט ולפעמים פידים של חדשות או ארועים. מקווה שעמדתי במבחן וקצת נעלבתי שאתה לא מאמין לי, רמי...

הלווין

New member
רגע פעם גם כתבתי את זה

עוד שאלה ידיעה ברשותך.באיזה שפות השידור אנגלית?ספרדית?פורטוגזית? ומאיזה ערוצים נילקחו ההעברות בדרך כלל?שאתה מתכון לאירועי ספורט איזה אירועים ספורט ?ומה האירוע האחרון שהם העבירו זה שאתה אומר אירועים? תודה על התשובות.

martinez

New member
תשובה

הפיד האחרון שראיתי שם היה נאום של ראש עיריית מיאמי באיזה טקס לא ברור, עם תזמורת גדולה ולהקת מעודדות. זה כנראה היה פיד. רוב הספורט זה כדורסל אבל לפעמים משחקים יש NFL ו WWZ ו NVR. יש ימים שבהם מקרינים ציפורים

martinez

New member
ציפורים

ציפורים זה החיות האלה שעפות באוויר בין הצלחות שלנו. לפעמים חודרת פתאום ציפור לשידור.

הלווין

New member
אתה משקר זה לא נכון אין לך צלחת 7 מ

בקושי יש שם פיד אחד של ספורט.והפיד שאמרת הוא לא של ונצואלה הוא של ארגנטינה.אני התקשרתי לחבר שלי באנגליה והוא אמר לי שאתה משקר וגם האירוע האחרון שהיה שם היה שידור של משחק גולף לא של ראש עיריית מיאמי. אתה רק מנחש.

הלווין

New member
כל הזמן יש השקופית שם.

?בקשר לתדר 3847R -חבר של דוד שלי גר באנגליה אבא שלו גר באנגליה והוא רצה להיתחמק מהצבא אז בגיל 17 הוא עבר לשם. והוא קולט את מה שמשודר בתדר 3847R והוא אמר לי מה יש שם אז אם אתה טוען שיש לך צלחת 11 מטר ושאלתי מומחים לתיקשורת בארץ והם אמרו לי שתדר זה ניקלט בארץ בצלחת 11 אז לפי מה שאתה אומר אני אשווה מול מה שחבר שלי שגר באנגליה אמר. ואדע מי הצודק

martinez

New member
כן, אם כי בחורף יש לפעמים פריזים לכ

לכן אני שוקל עכשיו להחליף לצלחת של 15 מטר

הלווין

New member
אם בינתים אתה מעדיף שלא לימכור לי

את הצלחת 7 מטר שלך אני מכבד זאת. למי שלא שם לב היום ב13E במקום הארירנג טיוי יש פסי טסט.

הלווין

New member
החיסרון בצלחת משומשת שאם היא

קיבלה עיוות הקליטה שלה נחלשת .אבל דורון1976 סביר להניח שהצלחת של מרטינז המוצאת למכירה לא מעוותת השאלה היא אם הוא גם מוכר מנוע המתאים לה? ודורון1976 אם באמת מרטינז מעוניין לימכור לך צלחת במחיר 1500 שקל ויש לך את המחיר ומקום לשים הצלחת ואתה לא מסוכסך עם השכנים.אני מוכן לוותר ובמקום שאני אקנה ממנו את הצלחת אתה תיקנה אותה אבל אל תישכח לעדכן אותי מה אתה קולט בה.

למעלה