רמי א. אחי היקר מכל

BlackAdder1976

New member
רמי א. אחי היקר מכל

שלום אחי אולוי תפסיק עם העניין הזה של הצלחת 7 מטרים ??? אין צלחת כזאת לאף אחד וכולם כאן יודעים שאתה לא מכיר אנשים שיש להם צלחות כאלה..... צלחת כזאת עולה המון המון המווווווווווווווון כסף ורק אנשים מאוד מאוד מאווווווווווווד עשירים יכולים להרשות לעצמם להוציא סכום כזה על צלחת......אבל להוציא סכום כזה על צלחת הוא הדבר הכי טפשי לעשות ואנשים טפשים לא יכולים להיות אנשים עשירים....... אז תפסיק....בבקשה תפסיק...... להתראות

הייה טיפש עשיר אחד ביפו

שזכה בלוטו ב 11 מיליון ש"ח . והיום הוא ניתמך סעד . פיתאום כל יפו נהיו חברים שלו . ביזבז הכל עלהם והלך הכסף כולל צלחת 7 מטר (מהעיתונות).לא חבל

הלווין

New member
לפי דעתי הוא היה צריך לגור

לעבור לרמת השרון ולישכור מאבטחים וגם להתקין צלחת 7 מטר. אם אני היתי מרויח 100 מיליון לא היתי מספר לאף אחד ואם זה היה מיתגלה אז כמו שכדי לנצח את הטרור יכולים להיות הרוגים אני אחשיב את העברינים שיחפצו בכספי למחבלים ואלחם נגדם בבתי המשפט בדיוק כמו שנלחמים בטרור .אם לא בטובות אז ברעות.ולכן אני לא מפחד מעבריינים כמו שהשוטר יודע שכדי להקטין את הפשע צריך להלחם בפשע ולא להכנע לו אפילו שאם הוא תופס עבריינים הוא מסכן את משפחתו .אני מדווח למשפחה שלי לכל מקום שאני הולך.כדי שתהיה למשטרה כיוונים יותר נכונים לחקור.וגם מקליט את כל השיחות בטלפון של האנשים שאני לא בוטח בהם.דרך אגב ל2 חבריי העשירים גם יש מאבטחים חמושים.ועד עכשיו אף עבריין לא מעיז לאיים עליהם.

הלווין

New member
לפי דעתי זה בהחלט לא טפשי

אם יש לך כסף ומזל תעשה את זה נקודה .ואתה לא חייב להאמין לי בדיוק כמו שאני לא מאמין לך.אתה רק מקנא וזה לא מפריע לי.לידע כללי יש בארץ גם מיליארדרים והם מאוד חכמים יותר ממך ויודעים שבצלחת 7 מטר קולטים יותר ערוצים מצלחת קטנה ואיך שיהיה ערוץ שהם יחפצו ליצפות בו והוא ניקלט צלחת 7 מטר אז הם בהחלט ישלמו כסף על צלחת לוין 7מטר בדיוק כמו שיש להם המון כסף ליקנות חברות.ואז שתהיה להם החלטה ליקנות צלחת 7 מטר הם יקנו ולא ידווחו לכל אחד רק למי שהם מעוניינים או חייבים לדווח על פי חוק.בדיוק כמו 2 החברים שלי.אז אתה יכול לישכוח מהבקשה שלך.

BlackAdder1976

New member
אז בקיצור....בעצם אתה אומר ש....

אז אתה פשוט אומר שתמשיך לעשות צחוק מעצמך ??? אתה תמשיך לספר לנו על צלחות 7 מטרים ועל ה"חברים" הדמיוניים שלך שלא רוצים להיחשף ??? טוב....שיהיה.....אני רק ניסיתי לעזור........

הלווין

New member
אני לא צוחק בצלחת 7 מטר

אם ערוץ כל שהוא ניקלט רק בגודל זה אז הוא ניקלט . ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן לישאול מומחים לתיקשורת אם זה ניקלט ב 7 מטר.וזה מה שמשודר בו.וחוץ מזה החברים שלי העשירים לא מעוניינים להיחשף כי הם לא מוכנים שהעניים יבקשו מהם נדבה.הם חילונים גמורים .

BlackAdder1976

New member
רמי אחי,אני מאמין לך!! הבעיה היא...

הבעיה היא שהאחרים כאן חושבים שאתה סתם מזיין ת'שכל..... אני אישית בטח שמאמין לך !!! הרי אתה בחור דתי לא ???......אז מה אם אתה צופה בסרטים פורנוגרפים ומחלל את השבת.....אתה עדיין דתי......

לא הוא שייך לזרם הקונסרנטיבי

ונידמה לי שחזר בשאלה . ניראה במיפגש הבא אים יבוא עים כיפה

mr dish

New member
זכי - חבה"ז שלנו - הבחור חי בבועה

משלו, אנחנו רק התפאורה...אגב, ברמת-בשרון אין אף צלחת הגדולה מ-180 - בדוק!

הלווין

New member
שמוחיכים מוכיחים במעשים לא בדיבורים

אני גם יכול לומר שאתה לא טכנאי אמין ויש יותר טובים ממך אבל אני רק אומר לא מוכיח במעשים.

BlackAdder1976

New member
צלחת אני לא מאמין לך !!!

אם רמי אמר שיש צלחת 7 מטר ברמת השרון אני מאמין לו !!!! כי הוא בחור דתי !!! ואתה לא !!!!

הלווין

New member
אני לא דתי אני מאמין בזרם שמוצאו

הוא ממדינת אידיאנה בארה"ב. השאלה החשובה זה מה שניקלט לא למי יש.

mr dish

New member
ויש לו גם עו"ד שאקל...והוא לא פוחד

מתביעות ובתי-משפט...הוא הופך למטרד...כמו איזה מוסקיטו ליד האוזן בימי חמסין...

BlackAdder1976

New member
מוסקיטו ליד האוזן בימי חמסין ???

מר צלחת זה האנדר-סטייטמנט של המאה !!!

martinez

New member
רמי, רוצה צלחת 7 מטר מתנה?

החלפתי לאחת של 11 מטר. רואים יותר טוב את הפידים מונצואלה

martinez

New member
פידים של ונצואלה

זה ב 40.5 בתדר 4009R. יש פעם בחודש פידים מונצואלה. רואים פסים וכתובת. אני מכור לזה. עכשיו כשיש לי צלחת 11 מטר אני קולט את זה בלי בעיה!

הלווין

New member
האמת עכשיו שאני שומע שיש לך צלחת

11 מטרים ול2 חבריי רק 7 מטר אני קצת מקנא.אבל סובל בלב. כי בצלחת 7 מטר יש קשיים ליקלוט את הלויין ב40.5W .בניגוד ל11 מטר. דרך אגב מה משודר בפידים ?

למעלה