רמזור זה ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S stkachov New member 6/11/09 #1 רמזור זה ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A amitk80 New member 6/11/09 #6 נכון אבל פרק הסיום ביום שני. מישהו רואה מגדלים באוויר (הסדרה החדשה בערוץ 10) ומעורב ירושלמי בערוץ 2?
M MsUnderstood New member 6/11/09 #9 גיסנו לא נכנס לי עדיין כמשפט סטטוס בפייס אבל יש כמה שבאו לי בזמן כמו שהיא אומר סבבה זה הכל חוץ מסבבה אני צריכה גבר לא שטיח זה מנטור כזה
גיסנו לא נכנס לי עדיין כמשפט סטטוס בפייס אבל יש כמה שבאו לי בזמן כמו שהיא אומר סבבה זה הכל חוץ מסבבה אני צריכה גבר לא שטיח זה מנטור כזה
D deathcaster New member 7/11/09 #12 יקירתי את מדרדרת מרגע לדודלי... והמשפט החדש של נירו בפרסומות ברשת ב': "זיתים !!!!"
M MsUnderstood New member 7/11/09 #13 יקירי,אתה שטיח ואם אתה לא מבין כמה המשפט הזה נכון אז בעיה שלך גבר צריך להיות גבר
D deathcaster New member 7/11/09 #15 מה ? אני רק ציטטתי עוד משפט מהסדרה הנפלאה הזו וברור שגבר צריך להיות גבר... אני רחוק מלהיות שטיח... אם אני אשטוף כלים... זה יהיה רק בגלל שאני חייב ולא רוצה אישה ! תביאי אוכל !
מה ? אני רק ציטטתי עוד משפט מהסדרה הנפלאה הזו וברור שגבר צריך להיות גבר... אני רחוק מלהיות שטיח... אם אני אשטוף כלים... זה יהיה רק בגלל שאני חייב ולא רוצה אישה ! תביאי אוכל !
M MsUnderstood New member 7/11/09 #16 אני יודעת זה בסדר..זה השפעות השעה.. ואני שוביניסטית זה בסדר... תביא משכורת טובה ואני אהיה האישה הטובה מטבח
אני יודעת זה בסדר..זה השפעות השעה.. ואני שוביניסטית זה בסדר... תביא משכורת טובה ואני אהיה האישה הטובה מטבח