רמאות בפאמים

grinberg

New member
רמאות בפאמים

היום מישהו בשם idan411 הכריז בעברית "יש פה ישראלים?". נענתי לו, והוא ביקש ממני FAME תמורת 70K. אבל מכיון שהוא דיבר בעברית, חשבתי לתומי שאפשר לסמוך עליו. אך כמובן לאחר שנתתי לו פם, הוא לא התייחס אלי יותר והמשיך כרגיל לצעוק לידי בלי בושה "יש פה ישראלים?". אני כמובן התלוננתי נגדו ב-GM כפי שהציעו לי, אך אני לא מבין מה התלונות האלו יכולות לעזור בכלל. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות במצב כזה? אולי יש מקום באינטרנט שאפשר להכניס אותו ברשימה השחורה או משהו כזה? והאם כדאי לי לנקום בו, לעקוב אחריו ככל שניתן ולהפחית לו את הפאמים בימים הקרובים? או מה עוד אני יכול לעשות? אולי אני סתם לוקח זאת קשה, וזוהי תופעה רגילה במשחק שרק "פעם ב" נתקלים במישהו אמין שמשלם. ואגב, אני רואה שמישהו נתן לי פאם חיובי, אבל אף פעם לא ביקשתי זאת מאף אחד. איך זה קורה? תודה

2eye

New member
זה לא עניין של פעם ב...

אתה לא צריך לסמוך על מישהוא רק כי הוא ישראלי. אני די בטוח שלכולם קרה שרימו אותם בדרך זו או אחרת... מה שאני עושה בד"כ זה תן חצי - קח פיים - תן עוד חצי או שישלם ואת יקבל....

tomyoyo

New member
חחח תראה לדעתי הפיים איבד את כל המשמעות

שהייתה לו כשהתחילו לקנות למכור לסחור בו אני בחיים לא מתייחס לאלה שקונים או מוכרים אותו אני מוריד פיים שצריך ומעלה פיים שצריך.

Shira XD

New member
גם אני../images/Emo45.gif

אולי לפעמים טרייד FAME. אבל כעיקרון לחברים או למישו שדפיימתי מלא פעמים במלא דמויות והוא פרש XD

ToryMaster

New member
בשביל מה לנקום?

מה זה ייתן לך? הוא לא באמת ילמד לקח, אבל אתה כן יכול - אל תסמוך על אנשים סתם כך.

miss_t

New member
גם זה קורה במשחק

אם כבר אתה מוכר פיים, תראה שבדר"כ רמות גבוהות קונים.... ומחיר כמו 70K קצת מוגזם (אלא אם כן זה מישהו שממש נואש). ואיך קורה שמישהו נותן לך פיים חיובי? אולי כי היית נחמד אליו? או שהיית איתו בפארטי... אני גם מעלה פיים למי שעוזר לי במשחק- נגיד בקווסטים וכאלה שאני לא יודעת מה צריך לעשות ואומרים לי, או סתם החלפת פיים, או אימון משותף. ואל תדאג- אתה לא היחיד שפיימת ולא קיבלת כסף, וזה בהחלט מתסכל- אתה יכול להוריד לאדם הזה את הפיים שנתת לו עם דמויות אחרות שלך ברמה 15+ זה מה שאני הייתי עושה. או אומרת במפה בה הוא נמצא שהוא סקאמר וכד'..

Shira XD

New member
70K זה עוד כלום../images/Emo28.gif

פעם מישו מכר פיים לחבר של אח שלי במליון. והוא לא רימה .

למעלה