רמאות במאסטר שף!!!!!!!!!!!!

ניריתי 1

New member
פפששש... הרחקת קצת לכת ...

אריאלה נכנסה למאסטר שף בזכות ולא בחסד ולא ברמאות. 1. היא לא הסתירה את הרקע שלה (היכן ומה למדה) 2. אף אחד בהפקה לא ניסה "לקדם" אותה (לא כדין ולא שלא כדין). ולראיה, אריאלה בסופו של דבר לא נכנסה לנבחרת. זאת למרות שכישרון יש לה בשביל גדוד מאסטרים. ההכפשות הללו לא מכובדות ולא ראויות. אינך מכירה את אריאלה. אני יכולה להבטיח לך כי היא פעלה ופועלת תמיד ביושר וטוהר מידות. (גילוי נאות - כותבת הודעה זו היא שותפתה של אריאלה לניהול פורום עושים שוק).

יש לי שאלה, האם פירה וכבד עם בצל

זה מתכון מתאים לתחרות מאסטר שף? זה אוכל בסיסי ביותר.

הבחירה לנבחרת ובכלל התבססה על מי שיש לו סיפור

חיים חזק ביותר במסכנות, כך הוא נבחר. לא פר לנגן על הרגש , בתחרות הכניסה צריכה להיות שווה לכל המתחרים והזדמנות נאותה מבלי להיות עטוף ברגשות.

התבגרו אנשים קטנים וקטנוניים

האם יש בשלן או בשלנית שלא משתתפים בסדנאות בישול? שלא קוראים ולומדים? אכן בשאלון נאמר מי שלא למד לימודים מקצועיים, לימודי תעודה .. אכן אתם צודקים ,אריאלה למדה קורס בישול סימה בהצלחה ולא הסתירה זאת, גם כשהופיעה בתוכנית בוקר עם ארוחה מפסקת ... צר לי שאתם מתדיינים בשטויות, רכילות ורוע בתפל במקום באיכות התוכנית, המנות, והשיפוט...

../images/Emo110.gifאין ספק שהקנאה באה מפיהן של המקטרגות

כל מי שמקנאה באריאלה - יודעת בלבה פנימה את הסיבה.
אריאלה היא אשה נאורה, מלומדת, בעלת לב רחב, אישה משכמה ומעלה. בעלת יכולת פרגון, אהבה ונתינה. אינה יודעת צרות עין, מכבדת את זולתה אשת בית וקריירה וזו כנראה הסיבה שצרות העין חסרות יכולת פרגון חשות איום וקנאה צורבת. קיימות אמרות המתייחסות לקנאים, לא רואה לנכון לצטט אותן כאן, כי לא באתי לחנך. אבל בהחלט באתי לומר בשבחה של ארי חברתי הנפלאה. מזמינה אתכן להיות ברדיוס האישי שלה להבין. אגב
אני לא כועסת על אף אחת מהמקטרגות אני מבינה את הסיבה למצוקתכן היקום רחב ויש מקום לכולן גם לכן. ערב טוב.

האמת אני לא מכירה אותה

אבל רק מהתוכנית היא נראית אחלה, הרבה היו הולכים איבוד עם הפבלובה אם לא היא הייתה שם לעזור להם. עזרה בעיצות של נטו תכלס והסבירה להם הכל תוך כדי שהיא עובדת על שלה. כל הכבוד לה.

למעלה