רמאות במאסטר שף!!!!!!!!!!!!

אמת מרה

New member
באמת חבל לדבר סתם... וטוב שאין הרבה כמוה

אחרת אבדנו! מילים יפות הן רק תפאורה לאמת מתחת לפני השטח אמת מרה כואבת רווית שקרים ומניפלוטיביות

מה כואב לכם לפרגן?

נניח והיא הייתה ממשיכה בתוכנית, זה באמת עוזר היחס הזה? לא שאני בקיאה בתוכנית או בנהלים או משהו כזה, אבל נניח אם נעשה פה אי צדק - לא כדאי לפנות למלהקים? מה היא אשמה שהיא מוכשרת? אתם הייתם באים ואומרים "טוב לא צריך אני לא נכנס כי אני יודע לבשל"... איזה שטויות, באמת. תמצאו במה להתעסק.

אמת מרה../images/Emo258.gif משהו אישי../images/Emo2.gif????

סוג של קנאה? מה בדיוק עשתה לך אריאלה אשת האשכולות ואישה שכולה לב מה? עשתה לך משהו או שמא הקנאה דוברת אצלך מבעד למקלדת? תביטי בראי ותעני לעצמך אינך צריכה להשיב לי.

אמת,תפסיקי להכנס למסרים של אחרים,ולהטיף להם ,

ולומר להם מה לעשות,ובהזדמנות תחליפי ניק זה בא לי לא טוב!

מור. התכוונת לומר לה שתזדהה בניק שלה../images/Emo9.gif

כי היא חוששת שידעו מי היא. היא גולשת בפורמים אחרים ולכן אין לה אומץ לחשוף את פרצופה האמיתי. זו הנקודה!

זו בדיוק טענתי מתחילת פורום זה

אעלק מטבח חובבים...........פככככככככ ולא רק אריאלה. יש שם עוד כאלה וכאלה

ענבאך

New member
באמת? איזה טמטום,

אני לא מבינה למה אסור לאנשים שלמדו מקצועי ללכת לתכנית. זה כמו שיאסרו בכוכב נולד לאנשים שלמדו פיתוח קול להבחן. זה מטופש כל כך!!

ענבאך

New member
האשמתי אותך שאת המצאת את החוקים?

אני פשוט חושבת שזה מגוחך וסתם ניסיון לסחוט עוד ועוד סיפורי סינדרלה. אם כבר אז אולי כדאי לעשות את התוכנית רק למי שלמד הכשרה פורמלית, כמו שיש בטופ-שף שבאים לשם בעלי מסעדות ואנשים עם הכשרה מקצועית גבוהה, וזה בטח יותר מעניין מלשמוע על איך מישהו למד בישול מסיפור חייו הקשה.

ענבאך שהשם שלך מזכיר לי נאבעך../images/Emo6.gif

אענה לך, בתחרות כולם צריכים לבוא בערך מאותה נקודת מוצא. כלומר, זה לא הוגן שאחד שלמד וסים אקדמיה לבישול או דומה לזה ילך לתחרות כאשר הוא יודע איך אוחזים בבצל (מקווה שאת יודעת מה זו המילה אוחזים) על מנת לחתוך אותו נכון, מי שלא סיים אקדמיה יכול חלילה וחס לחתוך את הבצל בצורה לא מתאימה לשפים ואז זה עשוי להקדיח את התבשיל .

ענבאך

New member
כתבתי לך תגובה

אבל אז ראיתי שזלזלת בדעה שלי ואת חושבת שאני סתומה לגמרי. מישהו שחושב שאני לא מכירה את המילה לאחוז לא שווה שאני אבזבז עליו מילים. זה די דוחה מצדך.

איזו דרמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(סימני הקריאה הרבים מוקדשים לך באהבה). שום רמאות ושום כלום. אריאלה מעולם לא הסתירה את דבר לימודיה (להפך, היא כותבת עליהם רבות בבלוג המשובח שלה). ומעולם היא לא הציגה את עצמה בצורה שונה ממנה שהיא. חבל שאנשים שלא בקיאים בפרטים בוחרים להשתלח באדם כזה או אחר והכל כדי להכפיש בצורה בוטה ומכוערת אדם אחר. (גילוי נאות: הכותבת היא אחת השותפות לניהול פורום עושים שוק עם אריאלה)

למעלה