רמאות במאסטר שף!!!!!!!!!!!!

בשלנית2

New member
רמאות במאסטר שף!!!!!!!!!!!!

לכל הצופים הנלהבים, לכל אלה שלא עברו את שלב ג' באודישנים. שימו לב!!!!!!!!! כמו שכולנו יודעים, התנאי הראשון לקבלה היה אנשים שלא למדו, והנה זה פלא, אחת המתמודדות בנבחרת היא לא אחרת מאשר בעלת בלוג, שנקרא "בישול בקצב הסלסה" אריאלה, כפי שהעידה על עצמה בבלוג, למדה אצל שף גירון, אחד המוערכים בענף. אז? נשאלת שאלה מה היא עושה שם? איך זה שבקושי מראים אותה בפריים? איך יתכן שכבר בעונה הראשונה מאכילים אותנו "לוקשים"? ... ותחשבו על זה.....

n o g a m o o n

New member
תרגיעי

היא לא התקבלה. את ממש נשמה טובה. איפה היה כתוב שאסור היה להם ללמוד פעם?

n o g a m o o n

New member
אתמול היא לא התקבלה לנבחרת

הנבחרת זה מה שחשוב לא מחנה אימונים וכל השטויות האלו. עכשיו יתחיל הקרב האמיתי.

הוי נוגמון, העלית בי חיוך

האתמול הזה היה לפני כמה חודשים? לילה טוב

n o g a m o o n

New member
חיוך זה טוב ../images/Emo13.gif

את לא מבינה שאותי לא מעניין מתי הקליטו את זה?
כל הקטע של האודישנים ומחנה האימונים מבחינתי זה לא חלק מהתוכנית. אני אוהבת את הגירסה האמריקאית, שם אין מחנה אימונים ולא שומעים סיפורים קורעי לב. שם זה בישול נטו. והיא נמשכת שעה אחת בלבד. אני מחכה לראות אייך יהיה הפרק הראשון של התחרות. לצערי, נראה לי שאנחנו צפויים למריחות זמן מעצבנות. כי כמו כל תוכניות הריאליטי בארץ הם תפסו את השטאנץ של כוכב נולד. לילה טוב גם לך

ובוקר מצויין

ת'כלס אני בכלל לא צופה בזה.............. יש כל כך הרבה תוכניות בישול. כמה כבר אפשר ל"לעוס"? - תרתי משמע אחלה יום

Jason2

New member
זה היה כבד עוף

ואם הבעיה היא בכשרות אז כתוב "לא תבשל גדי בחלב אימו" ומאחר ולתרנגולת אין חלב אז אין כאן שום עבירה (זה אם אתם לוקחים את הפסוק הזה ולא קונים את כל זיבולי המוח שחז"לינו הוסיפו לזה). מילא אם הייתם אומרים לי שאסור לטגן שניצל עם ביצה.

אמת מרה

New member
ריכוך כבד בחלב.../images/Emo2.gif. ממ מעניין האישיו הזה לא?

כבד צריך שירככו אותו? חלב חודר כבד? ממ ועוד.. הכי חשוב זה נוגד את אמונתה... נו באמת אריאלה עד לאן את יכולה ללכת? הלכה.. הביתה . וטוב שכך

שום רמאות אריאלה טובה אבל

אם הייתה בוחרת במנה אחרת הייתה בטוח עוברת כי היא מצויינת ובל שלא עברה

בשלנית2

New member
רמאות במלוא מובן המילה, רמאות לשמה

כשבכל שלב ממילוי השאלון שנשלח במייל, או במענה הטלפוני, מזכירים השקם והערב שהקבלה מותנית בחוסר מקצועיות, ולבסוף מופיעה טבחית מקצוענית בתכנית, אז איך מכנים בעברית?????

חמודה, לנשום עמוק...

מה עוזר לך להתאכזר לאנשים זרים? עזבי את אריאלה בשקט, כבודה במקומה (של האישה המדהימה הזאת) מונך, וזה ממש לא עניינך ואין לך מה לצעוק פה.

בשלנית2

New member
אין קשר!!!!!!!! רפואה שלימה לחולי עמו ישראל

אין כל קשר בין הדברים. מאחלת לה בכל ליבי רפואה ואריכות ימים. אבל לתכנית צריכים להיות קריטריונים ברורים וחד משמעיים לגבי קבלה. לא מקבלים מישהו מקצועי בגלל שהוא חולה, ומישהו אחר דוחים על הסף כי הוא למד מתישהו בחיים איזשהו קורס בישול קצר. אתם מוציאים דברים מהקשרם לצערי הרב, חשבתי שיש כאן אנשים עם רמת משכל גבוהה יותר. כנראה שהפורום הזה לא מה שציפיתי..... חבל!!!

BEAUTY האחת

New member
נכון ,אין קשר

אם באמת נעשו אי סדרים ,זה לא בסדר. אבל מבחינת אריאלה ,היא אשה מוכשרת בבישול ללא כל קשר.

למעלה