רם 2 ופז"ם מישהו יודע אם הזמן שבו אני מסופח לרם 2 נחשב בשביל דרגה ותעודת לוחם?
5 50 New member 26/10/01 #1 רם 2 ופז"ם מישהו יודע אם הזמן שבו אני מסופח לרם 2 נחשב בשביל דרגה ותעודת לוחם?
ו וואחד מהקומץ עוד פה New member 26/10/01 #2 כן !!!! בהחלט גימלים למינהם-לא פוגעים בפז"ם הפז"ם דופק בכל מקרה מלבד כלא.....
H hoggy New member 26/10/01 #3 ר"מ 2 אינו נחשב כדפוק.... ../images/Emo127.gif מכל הבחינות כרגע אתה חייל לכל דבר הפז"ם דופק ותעודת לוחם תקבל בזמן ובמועד שנקבע מראש אל תדאג
ר"מ 2 אינו נחשב כדפוק.... ../images/Emo127.gif מכל הבחינות כרגע אתה חייל לכל דבר הפז"ם דופק ותעודת לוחם תקבל בזמן ובמועד שנקבע מראש אל תדאג
5 50 New member 27/10/01 #4 אני לא בטוח לגבי תעודת לוחם.. כיהזכראות לתעודת לוחם נגזרת מהרמת פעילות שלך, ולא נראה לי שמי שמסופח לרם 2 מקבל רמת פעילות א+ אני טועה?
אני לא בטוח לגבי תעודת לוחם.. כיהזכראות לתעודת לוחם נגזרת מהרמת פעילות שלך, ולא נראה לי שמי שמסופח לרם 2 מקבל רמת פעילות א+ אני טועה?
ו וואחד מהקומץ עוד פה New member 27/10/01 #5 שטויות בעמבה-מה שאתה אומר שום רמת פעילות 24 חודש לאחר שאתה לוחם אתה מקבל אותה אבל עזוב שטויות אין בכלל מה לעשות איתה
שטויות בעמבה-מה שאתה אומר שום רמת פעילות 24 חודש לאחר שאתה לוחם אתה מקבל אותה אבל עזוב שטויות אין בכלל מה לעשות איתה