הצליל נשמע בעת תנועה עם או בלי פידול, הצליל אינו מזכיר חיכוך מתכות,לעיתים הייללה נעלמת למס' מטרים ולעיתים היא מחזורית כבר יקח לי פחות זמן לאתר את הבעייה מאשר לכתוב את רשמי מהקונצרט...
כי אני כפות במין מעיל לבן כזה...הרעש הוציא אותי מדעתי.... לא זה לא רעש חיכוך מהדיסק וזה לא מהגומיות האוטמות את המיסבים של הנאבה (יש תנועה יחסית בינן לבין הנאבה)
הרחקתי במנאבה ושמתי טיפת שמן בינן לבין הנאבה. הכל בסדר, כולל הרעש שלא נעלם. מתחיל להזכיר לי את האפיזודה של "בוב-ספוג" והמגפיים, אני מול המקלדת ויכול להשבע שאני שומע את הייללה מהנאבה...
האחורי. כמה זה מעצבן - יודע רק מי שהרגיש את זה על עצמו(על אופניו, שזה גרוע לא פחות). בדקתי הכל. גירזתי וכיוונתי מחדש את הקונוס של נאבה. לא עזר. הרעש נעלם(מקווה שלתמיד, יורק 3 פעמים מעל הכתף השמאלית שלי) אחרי ששמתי טיפת שמן על ידית וקפיצים של השיחרור המהיר.
נמאס לי, לקחתי את האופניים, פרקתי את הדיסקים וטבלתי אותם בשמן. אנ'לא יודע מה קרה אולי החייה הקטנה שהתחבאה בנאבה הקידמית טבעה בשמן, מכל מקום השקט חזר למחוזותינו עד לפעם הבאה... תודה לקבוצת התמיכה וסליחה על הקריסה הנפשית