רכשתי MARIN WOLF RIDGE

RamRider

New member
רכשתי MARIN WOLF RIDGE

לפני כשבועיים והנבה הקידמית (WTB LASER DISC ) מייללת במהלך הרכיבה, מוציא אותי מדעתי. מה זה לעזאזל?

bikingstudent

New member
לפני שבועיים ??

למה אתה מעלה את השאלה פה ולא בפני החנות ממנה קנית את האופניים ?

RamRider

New member
השאלה עולה כאן

משום שיתכן שזה עניין של מה-בכך שאני יכול לפתור ואני לא ער לזאת.

יוס י

New member
לא שווה

עדיף לחזור לחנות. זכותך לקבל אופניים תקינים.

ntha

New member
מה זה מייללת?

אתה בטוח שזה מהנאבה? רעשים יכולים לבוא מכל מקום. תנסה להיות יותר ספציפצי. ציפצופים? חריקות?

oferbic

New member
מנסיון של חבר

פעם הוא שמע רעשים של יללות מכיוון מכסה המנוע ברכב, אז הוא עצר בצד, הרים את מכסה המנוע, וגילה שם חתול. אני כמעט בטוח שזו הבעיה....

ddv1

New member
תגיד לי Ram

אתה בטוח שזה לא מהדיסק? ואם כן אז תבוא ביום שישי ונכוון לך
נ.ב אתה זוכר את 'המתנקש'?

RamRider

New member
מייללת זה צליל גבוה יחסית שנשמע נובע מחיכוך

הצליל נשמע בעת תנועה עם או בלי פידול, הצליל אינו מזכיר חיכוך מתכות,לעיתים הייללה נעלמת למס' מטרים ולעיתים היא מחזורית כבר יקח לי פחות זמן לאתר את הבעייה מאשר לכתוב את רשמי מהקונצרט...

ddv1

New member
תגיד לי Ram

אתה בטוח שזה לא מהדיסק? ואם כן אז תבוא ביום שישי ונכוון לך
נ.ב אתה זוכר את 'המתנקש'?

RamRider

New member
קצת קשה לי לכתוב תשובה

כי אני כפות במין מעיל לבן כזה...הרעש הוציא אותי מדעתי.... לא זה לא רעש חיכוך מהדיסק וזה לא מהגומיות האוטמות את המיסבים של הנאבה (יש תנועה יחסית בינן לבין הנאבה)

ddv1

New member
תוריד את הגלגל

הקדמי ובדוק 'שהגומיות' האלו שאתה קורא להן מהודקות היטב לנאבה משני צידיה, יתכן והן השתחררו, זו אמורה להיות הברגה.

RamRider

New member
הגומיות הללו אינן בהברגה אלא בלחץ

הרחקתי במנאבה ושמתי טיפת שמן בינן לבין הנאבה. הכל בסדר, כולל הרעש שלא נעלם. מתחיל להזכיר לי את האפיזודה של "בוב-ספוג" והמגפיים, אני מול המקלדת ויכול להשבע שאני שומע את הייללה מהנאבה...

andnem

New member
לא מזמן הייתה לי בעיה כזאת - יילולים מהגלגל

האחורי. כמה זה מעצבן - יודע רק מי שהרגיש את זה על עצמו(על אופניו, שזה גרוע לא פחות). בדקתי הכל. גירזתי וכיוונתי מחדש את הקונוס של נאבה. לא עזר. הרעש נעלם(מקווה שלתמיד, יורק 3 פעמים מעל הכתף השמאלית שלי) אחרי ששמתי טיפת שמן על ידית וקפיצים של השיחרור המהיר.

RamRider

New member
יששששששששששששששש

נמאס לי, לקחתי את האופניים, פרקתי את הדיסקים וטבלתי אותם בשמן. אנ'לא יודע מה קרה אולי החייה הקטנה שהתחבאה בנאבה הקידמית טבעה בשמן, מכל מקום השקט חזר למחוזותינו עד לפעם הבאה... תודה לקבוצת התמיכה וסליחה על הקריסה הנפשית

ddv1

New member
יופי!!!

ככה נוכל לסבול אותך בשקט איתנו ביום שישי

ranperagmin

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif WTF ??? למה אתה עושה כזה דבר ?

אל תופתע אם בסינגל האופניים לא עוצרים... מהר לך נקה את הרוטורים עם כוהל/אצטון, ונקה את הרפידות משאריות הדראק הזה ששמת עליהם.

למעלה